Şimdi Ara

200-350TL 3G Tablet Önerisi Yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumlarıda araştırdım ettim az çok, sitelere de baktım tablet olayında çeşit ve sitelere göre fiyatlar çok fazla değişebiliyor buda karar mekanizmamızın allak bullak olmasını sağlıyor.

Başlıktada belirttiğim fiyat aralığında çok geçmesini istemiyorum ki 350 bile maxdır aslında optimum ortalama 200-300 tl arası kafama yatarsa zorlarsam 350ye kadarda çıkabilirim siz genede öneri yapmaktan çekinmeyin fiyat verdiklerimden yüksek olsada, çünkü sitelere göre değişiyor fiyatlar ve çek bulurum ederim yada fırsat beklerim.Bu yüzden sizden istediğim çok fazla fiyat ön planda değilde daha çok marka modele yönelik öneriler.

İstediğim özellikler: Dışarıda da nete girebilmesi için 3G si olmalı, inç olarak tam olarak bir seçeneğim yok büyük olursa iyidir ama illa 10'' olmasınada gerek yok.Boyutuna göre ekran çözünürlüğü ideal olsun piksel saymayalım.Daha çok internete girme ve multimedya(film müzik vs) üzerine kullanılacaktır.Oyun olayım 2.plandadır(Hiç oynamayacağım değildir : ).Arka kamerası leş olmasını istemem, fotoğraf çekmeyi düşünüyorum bu fiyatlara da çok iyisi olmaz ama olabildiği kadar iyi olursa sevinirim.Wifi sorunu olmasın bu önemli bayağı, evin her odasından çeksin isterim modem olan odaya girmeyeceğim.

Elediğim markalar:Piranha ve Navitech şimdilik, pek olumlu yorumlar yok haklarında.

Hakkında olumlu yorumlar edindiğim markalar:Çok fazla hepsine baktığım söylenemez ama Artes Q812 genel önerilenler arasında
    Artes Q812 burda 322 TL kargo Dahil

Bunun dışında önerileriniz olursa ve görüş belirtirseniz sevinirim.Sonuçta sadece ben değil birçok kişi de faydalanabilsin.
    Saygılar;

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.