Merhaba arkadaşlar , bu zamana kadar hiç tablet ihtiyacım olmamıştı , çok sıcak baktığım bir alet de değildi. Şimdilerde gündelik kullanım için bir tablet bakıyorum. Oyun vs. ihtiyacım yok bu sebeple performans çok önemli değil ancak stabil çalışması benim için önemli. Pdf ten okumalar yapacağım , youtube , maç veya dizi izleyeceğim , spotify dan müzik açabileceğim , arada twitter bakabileceğim bir alet benim için fazlasıyla yeterli olur. Bütçem bu yüzden piyasa koşullarında en az ne kadar olabiliyorsa o kadar. Bana fazla gelecek pahalı bi alet istemiyorum , 3 gün sonra takılma donma yapacak noname bir alet de istemiyorum. Bahsettiğim ihtiyaçları karşılayabilecek en ucuz cihazları benimle paylaşabilirseniz çok mutlu olurum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tablet Tavsiye
-
-
Öncelikle fiziki mağazaya gidip ekran boyuna karar vermeniz gerekiyor. Vatan/Teknosa/MediaMarket gibi.
Sadece evde kullanacaksanız 12-12.1-12.3-12.4 inch.
Dışarıda,Okulda çantaya atar kullanırım derseniz 10.9-11-11.5 inch.
Yanımda canta ile gezemem derseniz 7-8-8.9-9inch
Bunlar ufal cihazlar. Montun cebinde taşınır.
Marka modele göre 12-25 saat arası pil ömrü sunar.
Oyun oynamak icin değil fakat;
İnternet not almak çeviri vb için
Taşınabilir canta içinde evde dışarıda kullanılabilir cihazlar ise;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 18 Aralık 2024; 1:5:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Öncelikle çok teşekkür ederim, birçok seçenek sunmuşsunuz. Bu işe minimum maliyeti ayırabileceğim için seçenekler arasındaki lenovo tab m9 olan model ilgimi çekti. Dediğim gibi basit işlerde kullanacağım. Sizce bu modelde kasma/donma vs. gibi problemler yaşar mıyım yoksa sorunsuz kullanım sağlayabilir miyim ?
-
Redmi pad Se 8.9 alın.
Neden?
1)Ram cihazın çalışması etkiler 4vs 6gb ? Tabiki 6gb
2) Pil biri 5100 diğeri 6650mah? Tabiki 6650 mah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçekten iyi bir seçenekmiş hem fiyatı giriş fiyatı civarında hem de 6/128 ile aynı fiyattaki diğer seçeneklerden biraz daha uygun benim için. Xiaomi ürünü de daha önce telefon kullanmıştım ve memnun kalmıştım. Fakat 8.7" biraz ufak geldi gözüme. Biraz aslında cep telefonunda yapabildiklerimi daha büyük ekranda yapabilmek niyetindeyim. Devasa bir şey de bakmıyorum ancak 10" civarı boyuttakiler kullanımıma daha uygun gibi gözüküyor. Fiyatı , boyutu tuttursak donanımı tutturamıyoruz fiyatı , donanımı tuttursak boyutu tutturamıyoruz boyutu , donanımı tuttursak fiyatı tutturamıyoruz :( Yine arada kaldım
-
Açıkçası herşey bütçe.
10-11inch kaliteli tablet icin 10-11-11.500 gerek.
Ya hesaplı ufak telefondan daha büyük cihaz alin 3500,-4500₺ yada bütçe zorlayıp 10-11.000 tl alın.
Yılbaşı sonrası herşey yeni vergi nedeniyle+25% zam gelecek.
Bugün 11.500 olan Tab S9fe 6gb+128gb2 Ocakta 12-14.000 olabilir üstelik bu 6gb olanı.
13-14.000 olan Tab s9fe 8gb modeli yılbaşı sonrası kesin 16-18.000 maalesef
Dediğiniz gibi ya az bütçeyle idare edecek bir ürün almak ya da bütçeyi arttırıp tartışmasız ve kalemli vs. bir ürün almak lazım. Aradaki modellerde hep bir eksiklik olacak ve verilen fiyat farkının karşılığını alamayacakmışım gibi duruyor. Peki 8.7 inch olan iki ürün arasında redmi pad se 8.7 mi yoksa samsung tab a9 8/128 versiyonunu mu tavsiye edersiniz ? Piyasa fiyatları hemen hemen aynı ve redminin bariz bir batarya üstünlüğü var. Buna karşın öğrenci olmam sebebiyle samsungun modelinin direkt samsung sitesinden piyasa fiyatına alma şansım var. Elektronik ürünlerde model aynı olsa bile cihazdan cihaza bazı performans farklılıkları olabiliyor. Bu noktada ürünü direkt samsung shoptan almam dolayısıyla samsungun modelini tercih etmem sizce bir avantaj mıdır ?
-
Bunula ilgili konu açıyorum şuan.
Hem kendime hem başkaları için.
Redmi Se 8.7 inch 6gb ram+6650 pil+Lcd ekran+90hz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibo83 -- 21 Aralık 2024; 22:22:32 >
İçerisinde NFC olan ve hat takılabilen bir tablet öneriniz var mı hocam ? Hat takılmasa bile NFC özelliği varsa oda olur..
-
Tam tersi Nfc olmayan,Hat takilan tabletler var.
Nfc lazımsa wearOs android tabanlı saat almak daha mantıklı.
Kurye olarak nfc özelliği bulunan ve hat takılabilen bir tablet lazım bana hocam ondan sormuştum :)
-
1 tane var piyasada
https://www.epey.com/tablet/vorcom-avalon-pro.html
Fiyatı ucuz çünkü işlemcisi zayıf.
Ama 8/256 günlük işleri yapar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- redmi pad se kalem destekliyor mu
- general mobile tablet açılmıyor
- casper tablet açılmıyor
- windows emulator for android
- bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı
- honor pad x8a
- redmi pad se kalem destekliyor mu
- snapchat nedir
- honor pad 9 pro
- red magic tablet
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X