Herkese iyi forumlar. 1 2 güne kadar tablet alacağım bütçem 4 bin lira . Yalnız teknolojiden birhayli uzak olduğum için tablet özelliklerinden hiç anlamiyorum rica etsem Max 4000 liraya kadar bana bir tablet önerirmisiniz ? Ekranı büyük olursa çok daha iyi olur çünkü fillm dizi ve maç çokça izliyorum arada sırada oyun oynamalik bu şekilde çok profesyonel olarak kullanmayacağım . Şimdiden teşekkürler |
Tablet tavsiyesi
-
-
tab a9+ gayet iyidir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bende 4000 lıraya amazondan lenovo tab m10 4/64 aldım nasıldır sizce teslımat asamasında su an ona gore karar degıstırebılırım bende
-
şimdi baktım fiyatlar biraz yükselmiş ama 1k,1.5k ekleyerek alabiliyosunuz a9 plus modelini şöyle ki lenoboda işinizi görür ama arada ekran çözünürlük farkı var ve hz farkı var samsungdaki daha akıcı ve çözünürlüğü yüksek aynı zamanda ekranı yaklaşık 1 inç daha büyük plus modelinde. daha uzun ömürlüdür hem samsung olduğundan hemde daha yeni bi model olduğundan eğer 1000tl 1500tl daha ekleyebilirim derseniz a9 plus modeli daha iyidir ama ekleyemem diyosanız lenovo modelide işinizi görür
düzeltiyorum arada 600 tl fark varmış media marktta buldum bunu almanız kesinlikle daha iyi olacaktır bu kadar az fiyat farkına kalite ekran boyutu çözünürlük ve uzun ömürlü avantajı sağlar link bırakıyorum
Tab a9 plus
tab a9 plus amazon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azakk -- 17 Nisan 2024; 9:6:13 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
cok tskler
-
Honor x9 ips ekran 4gb ram 120 Hz, 1080p de iyi, oyunda zayıf, 5k civarı fiyatı, A9 plus 8gb olan daha güçlü fakat TFT ekran 90 Hz Multitouch problemi sık ve 6bin civarı, daha ucuza matepad se var ips ekran 60hz Huawei nin kendi sistemi var, fena değil. Honor x8 var 4gb ve 3gb versiyonları en ucuz seçenek ,ekranı iyi gibi işlemcisi MediaTek gücünu kiyaslamadım 3-4k arası, A9 un ekranı kötüymüş. ben sadece video için honor x9 tercih ettim. Samsung A9 plus 8 GB da guzeldide ekranıni beğenmedim birde Multitouch sorunu çok sık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tavsıyenıze uyarak a9 plus 4/64 modelını aldım
-
hayırlı olsun güzel günlerinde kullan
Bu modelde multi touch sorunu yaşayanlar var.
Acaba yazılımsal mi ?
Donanımsal mi ?
Ben brawl stars oynayacağım sıkıntı yaşar miyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende aldıktan sonra arastırdım oyle bı sorundan bahsedıyorlar, amazon uzerınden aldım acaba bu sekılde sorun cıkarsa cayma hakkı vs var mı?
-
hiç bir fikrim yok ne yazık ki. çok tutulan da bir model.
Benzer içerikler
- yurtdışından tablet getirmek
- telefonda kulaklık işareti çıkıyor ses gelmiyor
- windows emulator for android
- redmi pad se kalem destekliyor mu
- bu cihaz sıfırlandı devam etmek için önceden bu cihazda senkronize edilen bir google hesabı
- redmi pad se kalem destekliyor mu
- oneplus pad pro
- honor pad 9 pro
- en iyi tablet
- dünyanın en büyük tableti
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X