Çizim uygulaması tavsiyesi
Tablet Tavsiye
Merhaba arkadaşlar , bu zamana kadar hiç tablet ihtiyacım olmamıştı , çok sıcak baktığım bir alet de değildi. Şimdilerde gündelik kullanım için bir tablet bakıyorum. Oyun vs. ihtiyacım yok bu sebeple performans çok önemli değil ancak stabil çalışması benim için önemli. Pdf ten okumalar yapacağım , youtube , maç veya dizi izleyeceğim , spotify dan müzik açabileceğim , arada twitter bakabileceğim bir alet benim için fazlasıyla yeterli olur. Bütçem bu yüzden piyasa koşullarında en az ne kadar olabiliyorsa o kadar. Bana fazla gelecek pahalı bi alet istemiyorum , 3 gün sonra takılma donma yapacak noname bir alet de istemiyorum. Bahsettiğim ihtiyaçları karşılayabilecek en ucuz cihazları benimle paylaşabilirseniz çok mutlu olurum.
Telefon Simkartsız Açılır mı ?
Merhaba arkadaşlar. Telefonum bozuldu , telefoncuya vermiştim. Tamiri zor ve pahalı olduğu için yeni telefon aldım. Aldığım telefon poco x3 nfc fakat eski telefon hala telefoncuda ve simkartı içinde kaldı. Ancak pazartesi alabileceğim. Şimdi poco x3 elimde öylece masada duruyor. Telefonu açıp müzik vs. dinleme şansım yok mu ? Evdeki kablosuz internete bağlanıp interneti kullanabilmek de iyi olur. Telefonu açtım , açılırken dil ekranı geliyor. Türkçeyi seçiyorum fakat bir sonraki aşamaya geçmiyor o ekran o şekilde duruyor. Acaba simkart olmadığı için mi devam etmiyor yoksa gözümden kaçan bir şey mi var ?
4000 TL'ye kadar telefon tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba. 4.5 yılın ardından samsung s7 Edge telefonum kendi kendine kapandı ve bir daha açılmadı. Anakartı bozulmuş. İstanbula göndermemiz lazım , çok masraflı size iade edelim telefonu dediler. Ben de eski ve kötü durumdaki telefon için o kadar masraf yapmak yerine telefon almayı düşünüyorum. Telefon fiyatlarına baktım korkunç vaziyette. 10 bin liralardan bahsediyorlar. Benim bütçem 1500-2500 tl civarı. Fakat eğer 4000 tl ye kadar işte şöyle bir model var neredeyse en iyi telefonlarla yarışıyor 2500 tl ye alacağın telefondan 3 kat 4 kat verim alırsın , çok fark yaratır derseniz 4000 tl ye kadar bütçeyi çıkarabilirim. Ara ara telefondan bir şeyler izlemeyi severim. Herkes kadar sosyal medya kullanırım. Mobil oyun alışkanlığım pek yok , oynarsam da bulmaca vs. gibi basit oyunlar oynuyorum o sebepten yüksek oyun performansına ihtiyacım yok. Telefon fotoğrafçılığı benim için önemli en azından bozulan telefonumdan daha iyi bir kamerası olsun isterim. Ayrıca maddi durumlardan ötürü kolay kolay telefon değiştiremiyorum , bozulana kadar kullanıyorum o yüzden uzun süre beni idare edebilecek bir telefon arıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Arkadaşlar merhaba. 4.5 yılın ardından samsung s7 Edge telefonum kendi kendine kapandı ve bir daha açılmadı. Anakartı bozulmuş. İstanbula göndermemiz lazım , çok masraflı size iade edelim telefonu dediler. Ben de eski ve kötü durumdaki telefon için o kadar masraf yapmak yerine telefon almayı düşünüyorum. Telefon fiyatlarına baktım korkunç vaziyette. 10 bin liralardan bahsediyorlar. Benim bütçem 1500-2500 tl civarı. Fakat eğer 4000 tl ye kadar işte şöyle bir model var neredeyse en iyi telefonlarla yarışıyor 2500 tl ye alacağın telefondan 3 kat 4 kat verim alırsın , çok fark yaratır derseniz 4000 tl ye kadar bütçeyi çıkarabilirim. Ara ara telefondan bir şeyler izlemeyi severim. Herkes kadar sosyal medya kullanırım. Mobil oyun alışkanlığım pek yok , oynarsam da bulmaca vs. gibi basit oyunlar oynuyorum o sebepten yüksek oyun performansına ihtiyacım yok. Telefon fotoğrafçılığı benim için önemli en azından bozulan telefonumdan daha iyi bir kamerası olsun isterim. Ayrıca maddi durumlardan ötürü kolay kolay telefon değiştiremiyorum , bozulana kadar kullanıyorum o yüzden uzun süre beni idare edebilecek bir telefon arıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
Samsung S7 Edge Açılmama Sorunu
Merhaba arkadaşlar. Samsung s7 edge telefonumum nadiren donma,kapanma gibi sorunları olsa da genel olarak çalışır haldeydi ve sıkıntı yaratmıyordu. Dün akşam bi anda kapandı ve bir daha açılmadı. Kapandığında şarjı 80-85 civarındaydı (batarya problemim yoktu ) . Ne bir bildirim ışığı , ne bir açılma ekranı hiçbir şey yok. Şarja taktığımda dahi tepki vermiyor. Alalı bi 4 sene oldu o yüzden garantisi mevcut değil. Yeni telefon alacak durumum yok. Telefonu açmaya zorlayan tuş kombinasyonlarını da denedim tık yok. Ben de milletçe kadim tekniğimiz olan telefonun pilini söküp takma işlemini uygulamak istiyorum. Fakat telefonun arka kapağı açılmaya müsait değil. Sanırım birtakım alet edevat istiyor. Tırnaklar işe yaramadı. Bu telefonu ev imkanlarında açmak mümkün müdür ? Ya da alternatif bir çözüm önerisi olan var mı ?
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: 3 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 18
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.649 (Bu ay: 434)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar