Şimdi Ara

Samsung S7 Edge Açılmama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Samsung s7 edge telefonumum nadiren donma,kapanma gibi sorunları olsa da genel olarak çalışır haldeydi ve sıkıntı yaratmıyordu. Dün akşam bi anda kapandı ve bir daha açılmadı. Kapandığında şarjı 80-85 civarındaydı (batarya problemim yoktu ) . Ne bir bildirim ışığı , ne bir açılma ekranı hiçbir şey yok. Şarja taktığımda dahi tepki vermiyor. Alalı bi 4 sene oldu o yüzden garantisi mevcut değil. Yeni telefon alacak durumum yok. Telefonu açmaya zorlayan tuş kombinasyonlarını da denedim tık yok. Ben de milletçe kadim tekniğimiz olan telefonun pilini söküp takma işlemini uygulamak istiyorum. Fakat telefonun arka kapağı açılmaya müsait değil. Sanırım birtakım alet edevat istiyor. Tırnaklar işe yaramadı. Bu telefonu ev imkanlarında açmak mümkün müdür ? Ya da alternatif bir çözüm önerisi olan var mı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Samsung S7 Edge Açılmama Sorunu: Nedenleri ve Çözümleri

Samsung S7 Edge cihazın açılmaması sorunuyla mı karşı karşıyasın? Endişelenme, bu yaygın bir sorundur ve genellikle kolayca çözülebilir. İşte olası nedenleri ve düzeltebileceğin bazı çözümleri:

Pil Sorunları:

• Pilinin bitmiş olması mümkün. Cihazını en az 30 dakika boyunca şarj etmeyi dene.
    • Şarj kablosunun veya adaptörünün arızalı olması da soruna yol açabilir. Farklı bir kablo ve adaptörle dene.
    • Pilin hasar görmesi veya yıprandığı da açılmama sorununa neden olabilir. Yeni bir pil takmayı düşün.

Donanım Sorunları:

• Cihazının anakartında veya diğer donanım bileşenlerinde sorun olabilir. Bu durumda profesyonel yardım almanız gerekebilir.
    • Ekranın hasar görmesi veya kırılması da cihaza açılmaması neden olabilir.

Yazılım Sorunları:

• Cihazının işletim sisteminde bir hata veya aksaklık olabilir. Bu durumda cihazını yeniden başlatmayı dene.
    • Kötü amaçlı yazılım veya virüsler de açılmama sorununa neden olabilir. Cihazını güvenilir bir antivirüs yazılımıyla tarat.
    • Cihazını son yazılım sürümüne güncellemek de sorunu çözebilir.

Diğer Nedenler:

• Cihazını aşırı sıcağa veya soğuğa maruz bırakmak açılma sorununa yol açabilir.
    • Cihazın düşmesi veya hasar görmesi de açılmamasına neden olabilir.

Yukarıdaki çözümleri denediysen ve cihazın hala açılmıyorsa, profesyonel bir teknisyenden yardım alman gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • @abc9987

Samsung telefonlarda genel sorun EMMC arızası oluyor,

Çevrenizi arastırıp güvenilir bir telefoncuya gidip (50 TL/100 TL verip ) orada bu islemi yaptırmak daha mantıklı ,

Anakartın arızalanmışsa ( cihazı hemen sat ) veya pil ölmüşse meşhur deji batarya ile sonuna kadar git.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 29 Mart 2021; 21:52:17 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ek bilgi olarak , istanbul 'da isen ve avrupa yakasında isen ( yada forumdan birisi kişisel olarak yardım etmez ise ) telefoncu tavsiye edebilirim.

Sorununu Samsung S7/S7edge konusunda paylaş,

• eg2077 E kullanıcısına yanıt

Yakınımda herhangi bir telefoncu yok. Virüsten ötürü merkeze gitmek de istemiyorum. Akıllı telefonlara sahip olduğumuzdan beri telefonculara da güvenmiyorum. Basit işlemler için çok yüksek paralar aldıklarını düşünüyorum. Parçaların kendi zaten pahalı , 10 dakikada değiştirdiği bi parça için 50-100 lira işçilik alıyorlar. Dediğim gibi şu sıralar maddi durumum iyi değil ve de telefona ihtiyacım var. İçindeki fotoğraflar , rehber vs. için de ayrı endişeleniyorum. Evde arızanın ne olduğunu anlamam mümkün değil mi ? Ayrıca ev şartlarında telefonun arka kapağını nasıl açabilirim ?

• abc9987 A kullanıcısına yanıt
    Bu durumda senin sorunun çözümsüz :))

Google ve S7 edge tamir videolarına bakmanda fayda olacaktır. S7 edge ana konuya da biraz göz atarsın.

Kapağı güç bela kırarak da olsa açtım. İç tarafa zarar vermedim sadece kapak kırıldı fakat önemi yok telefonu çözebilirsem bir arka kapak sipariş ederim. Vidaları söküp bataryayı çıkarıp taktım ( içimde kalmasın diye ) yine de çözüm olmadı tabii , çok kurcalamadan vidaları geri taktım. Ev şartlarında tamir edemesem bile problemin ne olduğunu test etme şansım var mı ? Problemin nerede olduğunu nasıl anlarım ?

Ben samsung için grnel de DURDUK yere kapandı ise , EMMC arızası diyorum,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s5 kasma problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Anakart gitmiş dediler , istanbula göndermek gerekir ayrıca çok da masraflı olur biz size iade edelim telefonu dediler. Sanırım telefon o şekilde kalacak .. Merak ettiğim bir konu da içindekileri kurtarmanın bir yolu var mı ? Telefonu tamir etmesek dahi Fotoğrafları , notları vs. bir şekilde içinden kurtarmak mümkün olabilir mi ?

• Aynı şekilde benim de s7 edge telefonum bir anda işlem yaparken çok ağırlaştı, reset atayım dedim ve gidiş o gidiş. Nette araştırdığım kadarıyla anakart değişecek falan deniliyor. Anakart değişince imei'lerde gidiyor, birde onun kaydı var, astarı yüzünü geçiyor.

@eg2077 Bu EMMC hatasını kim yapabiliyor, irtibat kurardık çünkü ben memnundum telefonumdan.

• apollonx kullanıcısına yanıt

Telefon önerisi için konulara bakarken birkaç gün önce açılmış bir konu gördüm. Aynı şekilde s7 edge telefonunun bi anda çöktüğünü yazmış bir arkadaş. Nedir bu böyle bütün s7 edge ler intihar etti bir anda :D

• Samsung, uzaktan 'Kill Shot' yaptı bize. Artık değiştirin telefonları diyor  

Hayret gerçekten bütün s7 edge ler kapandı gitti .. İçinde de senelerin birikimi notlar , fotoğraflar , şifreler her şey gitti ona yanıyorum ..

• quote:

Orijinalden alıntı: abc9987

Hayret gerçekten bütün s7 edge ler kapandı gitti .. İçinde de senelerin birikimi notlar , fotoğraflar , şifreler her şey gitti ona yanıyorum ..

Malesef. Ayda bir yedek almak şart tüm telefonlarda, yada cloud servisi kullanılmalı.

Forumdan bir telefoncu ile irtibattayım, yakında gönderecem emmc değişimi için uğraşacak. Eğer telefon düzelirse de tüm veriler gitmiş olacakmış.

LG G2 için benzer durumda istanbul & kadıköy de bir akrabam tamir yaptırdı.

Bunu sorarim , burada paylaşırım.

S7 edge anakart degisim 550 TL , bana gelen bilgi bu.

İkinci el bulup , tanidik birine de taktirabilirsiniz tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 7 Nisan 2021; 19:18:52 >
  • Ortalama olarak her ay 1 kez laptop a yedeklerim önemli foto,video,ss leri. Sonrada arsiv için 1 TB 2.5 inc disk e atıyorum.

• Eşimin kullandığı s7 edgede kapandı ne yaptımsa bir daha açılmadı şarja taktığımdada ışık hareket titreşim falan hiçbirşey yok gerçekten üzüldüm yazık oldu bir daha öyle bir teelfon almamda zor artık

• 06ensar kullanıcısına yanıt
    Samsung S7 edge anakart ( s8 yada ) çok fazla var.

Muhtemelen klasik samsung mmc arızası.

Ekran , pil , kasa sağlam ise ve bilgi yoksa icinde şanslısın. Tr veya YD durumuna göre anakart alacaksın. Tabi önce dh den tanıdık bir servis bul baksınlar.

S7 egde ve S8 edge ekran pahalı.

Forum camiasında Ankarada bu işleri yapabilecek bir arkadaşımız varmıdır bildiğiniz?

• S7 edge ana konu da bir ilan ve ikincin el telefon kısmında anakart alım ilanı açman daha hızlı olur. Son kullanıcıdan daha ucuza alınabilir çünkü.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.