Şimdi Ara

Wifi açılmama sorunu Galaxy S3 MİNİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    telefon galaxy s3 mini

yaklaşık 1 haftadır telefonun wifisini açamıyorum.. google play storeden bi wifi uygulaması indirdm ondan sonra wifi simgesi griye göndü ve bi dahada açılmadı tıkladıgımda çok sonük bi yeşil oluyor sonra hemen gene gri oluyor..

internet paketim var pakettimle internete baglanabiliyrm wifi açılmadıgı için herhangi bi kablosuz aga baglanamıyrum.. sorun tam olarak böyle..

denedigim çözüm yolları (işe yaramadı ama)
    --- *#0011# koduyla wifi bölümündeki yapılabilecekleri yaptım
    --- fabrika ayarlarına çevirdim
    --- ses açma+home tuşu+güç tuş kombinasyonundaki wipe data ve cache yaptım
    --- hard format attım tlfnundaki tüm uygulamalar ve ayarlar silindi telefn sıfırlandı..
    --- bi kaç teknik servise gösterdim 2 tanesi wifi parçasının degişmesi lazım dediler tlfna hiç bakmadan..
    digerleride genelde program atılması gerekiyor ded
    i..
    donanımsal bi problem oldugunu düşünmüyorum ama sizce öyleyse lütfen fikrinizi paylaşın..

lakin bu yaptıklarımdan hiç biri işe yaramadı nette araştırmalarıma göre rom atmak gerekiyormuş bide çok karışıktı düzenli bişey bulamadım pek..
    odin le romm atma işlemlerini falan ögrendim az çok.. ama elimde orjinal romm yok ve hangi romu indirecegimi bilmiyorum bide telefn sanırım rootlu ama tam emin degilim onuda bi açıklık getirebilsek iyi olur..
    yani rootlu olup olmadıgını nasıl anlarım rootlu deilse nasıl rootlarım falan.. rom atmak için root gerekiyormu falan..

*#1234# yi tuşladıgımda;
    Version
    AP: I8190XXAMG4
    CP: I8190XXAMG4
    CSC: I8190JVAMH1
    yazıyor..

şimdi arkadaşlar sizden istedigim bu sorunu bu yaptıklarımdan başka nasıl halledebilirim..

rom atma işini kısaca anlatacak bi arkadaş lazım lütfen anlatır mı acaba..

bide bu verdigim versiyon bilgilerine uygun olan romm dosyası linkini yazarmısınız..

telefonun garantisi yok o yüzden garanti dışı olma gibi bi sorunumda yok :D
    o yüzden her türlü çözüm önerisine açıgım..

bide nette baktıgım tum konular eski tarihliydi bu sorunu çözüm bulalım ve böyle bi sorun yaşayan arkadaşlara yardım olsunn..

daha önce böyle bi sorun yaşayan ve programcı arkadaşlar size çok ihtiyacımz var konuya bi el atarmısınız..

not: teknik servise ver sormuşsun o kadar bari verseydin diyen arkadaşlarda olabilir.. sorunu rom atmakla halledilebilecekse forumda güzel bi şekilde açıklayabilecek bi arkadaş çıkarsa kendim halletmek istedim daha özenli yaparım diye teknik servis belki özensiz yapacaktır hemde öğrenmiş olmak için kendim yapmak istiyrmm..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carnewam -- 10 Ağustos 2014; 18:34:42 >

• Yardim edebilecek kimse yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukari

• Baska yardim edebilecek yok mu..
    1myst tskr ederm o sayfayi babamda biliyor zahmet etmissin

• Armut pis agzima dus :)

• Kardes forumlarda okudugum tum bu turden sorunlarda tam bi aciklama bulamadm benim bu sorunuma iliskin.. neyi armut pis agzima dus oluyor..
    Ayrica afra tafra degil sirf msj sayisini yukseltmk icin bos msj atiyrsn adam gibi bi cvp yazabilecek yoksa bu forumun amaci ne
    1 haftadir arastiriyrm en son bi konu acaym dedm iki ergende sirf msj sayisini yukseltecek diye gelip konusuyr

• Stock romu yukle eger duzelmezse tamir ettir.senin cozumun budur.

Ergen diye itham ettigin insanlar senden buyuk.

Yardim ariyorsan once saygili cevap yaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    note 3 wifi & bluetooth problemi
    10 yıl önce açıldı
    S3 Mini Şarj Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

Stock romu yukle eger duzelmezse tamir ettir.senin cozumun budur.

Ergen diye itham ettigin insanlar senden buyuk.

Yardim ariyorsan once saygili cevap yaz

+1
  • yukarı
  • forumda yardım etmeyen tüm arkadaşlara tşkr ederm !!!
    sorunu hallettim godzilla34 nickli arkadaşın yardımlarıyla..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.