Şimdi Ara

4000 TL'ye kadar telefon tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 4.5 yılın ardından samsung s7 Edge telefonum kendi kendine kapandı ve bir daha açılmadı. Anakartı bozulmuş. İstanbula göndermemiz lazım , çok masraflı size iade edelim telefonu dediler. Ben de eski ve kötü durumdaki telefon için o kadar masraf yapmak yerine telefon almayı düşünüyorum. Telefon fiyatlarına baktım korkunç vaziyette. 10 bin liralardan bahsediyorlar. Benim bütçem 1500-2500 tl civarı. Fakat eğer 4000 tl ye kadar işte şöyle bir model var neredeyse en iyi telefonlarla yarışıyor 2500 tl ye alacağın telefondan 3 kat 4 kat verim alırsın , çok fark yaratır derseniz 4000 tl ye kadar bütçeyi çıkarabilirim. Ara ara telefondan bir şeyler izlemeyi severim. Herkes kadar sosyal medya kullanırım. Mobil oyun alışkanlığım pek yok , oynarsam da bulmaca vs. gibi basit oyunlar oynuyorum o sebepten yüksek oyun performansına ihtiyacım yok. Telefon fotoğrafçılığı benim için önemli en azından bozulan telefonumdan daha iyi bir kamerası olsun isterim. Ayrıca maddi durumlardan ötürü kolay kolay telefon değiştiremiyorum , bozulana kadar kullanıyorum o yüzden uzun süre beni idare edebilecek bir telefon arıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

• s7 serisi baya sıkıntılı bir seriydi.Benimde çok başım yandı s7 edge'den.Daha telefonu aldığımın 3. günü anakart arızası verdi,seninki yine 4.5 sene iyi dayanmış.Ben bunlara artı olarak 2 tanede batarya yaktım ve hepsini 1 sene içinde yaşadım.Soruna gelecek olursak bu segmentte mi10t lite ile m51 fene değildir.

• Benim de aslında 2 buçuk sene kadar önce ekran bozulmuştu , parlak çizgiler çıkıyordu fakat edge ekranı çok pahalı olduğu için yaptırmamıştım. Uzun süre götürdü en son anakartı bozuldu kaldı öyle. İçindekileri yedeklemiş olsaydım hiç üzülmeyecektim fakat yıllarca hiç yedeklemedim her şey içinde kaldı .. Bu bahsettiğiniz modeller uzun ömürlü olur mu ?

• abc9987 A kullanıcısına yanıt

İyi cihaz değiller ama kötüde değiller.En fazla 2 bilemedin 3 yılını ikame eder.İyi bir cihaz istiyosan 5 bin'i gözden çıkarman lazım.

• Dediğim gibi maddi durumlardan ötürü telefonu aldığım zaman uzun süre götürmesi lazım. 2-3 yıl yeterli gelmiyor maalesef .. Bütçeme uygun en azından 4 yıl beni idare edebilecek bi cihaz yok mudur ?

• quote:

Orijinalden alıntı: abc9987

Dediğim gibi maddi durumlardan ötürü telefonu aldığım zaman uzun süre götürmesi lazım. 2-3 yıl yeterli gelmiyor maalesef .. Bütçeme uygun en azından 4 yıl beni idare edebilecek bi cihaz yok mudur ?

Yok.Zaten androidde alabileceğiniz en iyi süre 4 yıldır.Onlarda tepe modeller oluyor zaten.

• Poco x3 hakkında ne düşünüyorsunuz ? Fiyat aralığım için oldukça iyi gözüküyor fakat markayı tanımıyorum. Yarın öbür gün benden kaynaklanmayan , garanti kapsamında bir problem yaşarsam muhattap bulabilir miyim ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: abc9987

Poco x3 hakkında ne düşünüyorsunuz ? Fiyat aralığım için oldukça iyi gözüküyor fakat markayı tanımıyorum. Yarın öbür gün benden kaynaklanmayan , garanti kapsamında bir problem yaşarsam muhattap bulabilir miyim ?

Yaramaz xiomi'nin alt markası.Eğer xiaomi düşünüyosan yukarda yazdığım model daha iyi.

• abc9987 A kullanıcısına yanıt

Hocam poco x3 güzel model. Gayette memnun olursunuz. Zaten 3k ya alabileceğiniz en mantıklı cihaz bence poco x3 nfc dir. Ama eğer 4k ya çıkartabilirseniz bütçenizi samsung galaxy a52 daha güzel bir seçenek olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.