Arkadaşlar merhaba. 4.5 yılın ardından samsung s7 Edge telefonum kendi kendine kapandı ve bir daha açılmadı. Anakartı bozulmuş. İstanbula göndermemiz lazım , çok masraflı size iade edelim telefonu dediler. Ben de eski ve kötü durumdaki telefon için o kadar masraf yapmak yerine telefon almayı düşünüyorum. Telefon fiyatlarına baktım korkunç vaziyette. 10 bin liralardan bahsediyorlar. Benim bütçem 1500-2500 tl civarı. Fakat eğer 4000 tl ye kadar işte şöyle bir model var neredeyse en iyi telefonlarla yarışıyor 2500 tl ye alacağın telefondan 3 kat 4 kat verim alırsın , çok fark yaratır derseniz 4000 tl ye kadar bütçeyi çıkarabilirim. Ara ara telefondan bir şeyler izlemeyi severim. Herkes kadar sosyal medya kullanırım. Mobil oyun alışkanlığım pek yok , oynarsam da bulmaca vs. gibi basit oyunlar oynuyorum o sebepten yüksek oyun performansına ihtiyacım yok. Telefon fotoğrafçılığı benim için önemli en azından bozulan telefonumdan daha iyi bir kamerası olsun isterim. Ayrıca maddi durumlardan ötürü kolay kolay telefon değiştiremiyorum , bozulana kadar kullanıyorum o yüzden uzun süre beni idare edebilecek bir telefon arıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim |
Bildirim