Şimdi Ara

1500-2500 veya 3000-4000 TL Arası Android Telefon Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. 4.5 yılın ardından samsung s7 Edge telefonum kendi kendine kapandı ve bir daha açılmadı. Anakartı bozulmuş. İstanbula göndermemiz lazım , çok masraflı size iade edelim telefonu dediler. Ben de eski ve kötü durumdaki telefon için o kadar masraf yapmak yerine telefon almayı düşünüyorum. Telefon fiyatlarına baktım korkunç vaziyette. 10 bin liralardan bahsediyorlar. Benim bütçem 1500-2500 tl civarı. Fakat eğer 4000 tl ye kadar işte şöyle bir model var neredeyse en iyi telefonlarla yarışıyor 2500 tl ye alacağın telefondan 3 kat 4 kat verim alırsın , çok fark yaratır derseniz 4000 tl ye kadar bütçeyi çıkarabilirim. Ara ara telefondan bir şeyler izlemeyi severim. Herkes kadar sosyal medya kullanırım. Mobil oyun alışkanlığım pek yok , oynarsam da bulmaca vs. gibi basit oyunlar oynuyorum o sebepten yüksek oyun performansına ihtiyacım yok. Telefon fotoğrafçılığı benim için önemli en azından bozulan telefonumdan daha iyi bir kamerası olsun isterim. Ayrıca maddi durumlardan ötürü kolay kolay telefon değiştiremiyorum , bozulana kadar kullanıyorum o yüzden uzun süre beni idare edebilecek bir telefon arıyorum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

• - realme 7
    yada
    - realme 7 pro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Redmi Note 9S

Realme 7

Redmi Note 10

Poco X3 Nfc

Realme 7 Pro

Redmi Note 10 Pro

Samsung M51

Samsung A52

Ucuzdan pahalıya doğru mantıklı telefonları sıraladım.

Eğer 3000 bandında isen direkt redmi note 10 u tavsiye ederim. (Performans olarak diğerlerine göre bir tık geride fakat toplam paket iyi)

4000'e kadar çıkarım dersen

Redmi Note 10 Pro ( Kamera sensörü iyi bu yüzden baya iyi fotoğraflar çekiyor. Ayrıca büyük custom rom çeşitliliği olacaktır. Telefonla rom root işlerini seviyorsan çok uzun süre kullanırsın.)

Samsung A52 ( Ois olduğu için video performansı iyi. Ayrıca samsungun güncelleme garantisi var. Romla rootla uğraşmadan 3 güncelleme alırsın. )

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.