Şimdi Ara

[+200 KİŞİ] Dövüş sporlarıyla ilgilenenler buraya!...DH Fight Club (218. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.474
Cevap
35
Favori
327.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, amacım seni refüze etmek değil ama gerçekten değil uzakdoğu sporu herhangi bir sporu uzun süre yaptığın zaman öğreneceğin tek şey; hayatına karışıklık katmadan yoluna devam edebilme yoludur.

Kendi egosunu yada kibirini geliştirenlerin dışında, hiçbir profesyonel sporcu dövüşmek için bu belirttiğin felsefelerin hiçbirini yapmaz. Öncelikle bunu söylemek istedim. Sonrasında seni gücendirmek istemem.

Sonrasında da, uzakdoğu sporlarında belli başlı teknikler vardır. Bunlara temel teknikler denir... Sonrasında öğrenilenler bu tekniklerin varyasyonları ile oluşur ve her zaman kullanıcıdan kullanıcıya değişmektedir. Hiçkimse, tekrar söylüyorum HİÇKİMSE bir tekniği karşısındaki kişi ile aynı şekilde yapamaz!.

Youtube sensei ile de birşeyleri görüp, tekniklerin zorlukları yada kolaylıkları anlaşılmaz. Dövüş sporlarında kazanılan sadece durgun bir zihindir. Ötesi, sokak dövüşü olarak da düşünebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: sayhat

buda ben yorumlarınızı bekliyorum

http://www.youtube.com/watch?v=hGgtXp0lxLU

http://www.youtube.com/watch?v=N-X7Y5lsn6w

http://www.youtube.com/watch?v=ov5615ueH9c

hocam baya iyi, eller kavallar kendini belli ediyor ama işi bilmeyen biri kendini çok rahat sakatlar bunlarla.. zaten yazdıklarına göre sende sakatlamışsın

muay thai mı yapıyorsun ?

• Yaz hocam. Yakında tekvandoya yazılacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alakurt79 -- 4 Ağustos 2014; 14:26:49 >
  • 12 senemi Kick Boks a verdim . Gerçi ilk 5 senemden sonrası eğitilmekten çok eğitmekle geçti diyebilirim . Lakin şu zamana kadar kimseye saygıda kusur etmedim . Öyle ki sırf kavga etmemek için bir iki sokak serserisine "eyvallah abim , özür dilerim abicim" demişliğim var .

Kesinlikle kötü bir şey diğer bir insanın canını acıtmak . Ama Fight Clup a bayılıyorum ( Tabi ki konunun işlenişi ve sürükleyiciliği beni sevdiren kısmı . )

• Ne güzel şey değil mi dövüş sporları... İnsanı dövmeyi değil de "Eyw abicim/ablacım..." ı öğretiyor.

Acaba bunu öğrenebilmek için mi gidiyoruz :D
  • dövüş ve savunma sporları kavga etmek için değil, kavgaya mecbur kalındığı zaman kendini savunmak için kullanılır

kavga etmek marifet değil, önemli olan olayı kavga etmeden makul yollarla halledebilmektir.

yukarıdaki arkadaşın yaptığı yeri geldiğinde eyvallah çekebilmek her yiğidin harcı değildir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

dövüş ve savunma sporları kavga etmek için değil, kavgaya mecbur kalındığı zaman kendini savunmak için kullanılır

kavga etmek marifet değil, önemli olan olayı kavga etmeden makul yollarla halledebilmektir.

yukarıdaki arkadaşın yaptığı yeri geldiğinde eyvallah çekebilmek her yiğidin harcı değildir..

• çok kızdırırsa çakarsın tabi ağzının ortasına bi kaç tane, o kadarda değil hele vurmaya kalkışırsa hiç şansı yok.. maksat atak karşı taraftan gelsin, biz başlatmış olmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunteper96

http://www.izlesene.com/video/hakem-cildirdi/7064496

Bu videodaki dövüş sporu nedir ?

Cevap alabilir miyim ? İlla bilen vardır.
  • quote:

quote:

http://www.izlesene.com/video/hakem-cildirdi/7064496

Bu videodaki dövüş sporu nedir ?

Cevap alabilir miyim ? İlla bilen vardır.

full kontact karate.. japonca bir ismi vardı ama tam hatırlayamadım.. yazdığım gibi aratırsan tam ismini bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolF-EyE

çok kızdırırsa çakarsın tabi ağzının ortasına bi kaç tane, o kadarda değil hele vurmaya kalkışırsa hiç şansı yok.. maksat atak karşı taraftan gelsin, biz başlatmış olmayalım

Emin olabilirsin onu bile yapmadığım oldu .

Çok ciddi şekilde frenledim kendimi . İleride patlama yapar mı ? " bilmiyorum " . Lakin şu anda kocaman adamların küfürlerine bile arkamı dönüp gidebiliyorum . (Bir kaç küfür hariç tabiki :) o kadar da değil . ) Şu ana kadar profesyonel harici 3 kavgam oldu . 1 lisede , çok fena dayak yemiştim . 2 üniversitede , 5 6 kişiyi " ne yazık ki " kötü bir şekilde dövmüştüm . ( tabi bazı küfürler ve kız arkadaşıma yapılan edepsiz şeyler beni tetikledi ) . 3. ise hocam la oldu . Çok teknik kavga ettik sinirlenip . İnanın belkide ikimizin de yediği en güzel dayak olmuştu . Birbirimizi artık yıldırana kadar devam etmiştik kavgamıza . Onun sebebi ise "siyaset" olmuştu . Bunların haricinde çok fazla atar gider görmeme karşın gene de ses etmedim döndüm gittim . . Bu bir spor ve zihni güçlendirip duygularımızı kontrol etmeye yarayan olaydır . Bence ne savunma ne de saldırı için kullanılmaz . Uzakdoğuya gitmeyi planlıyorum mesela kendimi çok daha güzel bir konuma atabilmek adına

• sayhat S kullanıcısına yanıt
    hocam süpersin yeni videoları bekliyorum.
  • arkadaşlar izmir karşıyadaki kickbox veya diğer dövüş sanatları için ders alabileceğim bir yer önerebilir misiniz?
  • Arkadaşlar İzmir-Bornova'da ders alabileceğim hangi dövüş sanatları var ? İzmir'de Balçova'da bulabildim sadece ama Bornova öncelikli şu an benim için. malum üniversite var.
  • arkadaşlar ankarada güvenilir düzgün eğitim veren spor kulübü arıyorum yardımcı olabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar,

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de ikamet etmekteyim. Maltepe ve civarında temiz ve iyi antreman yapabileceğim Muay Thai ve/veya Kick Box salonu aramaktayım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Kalın sağlıcakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayDuTT -- 10 Eylül 2014; 21:39:52 >
  • Grubu canlandıralım.
  • Bursa'da Krav Maga ya da Wing Tsun eğitimi veren iyi bir yer var mı bildiğiniz?
  • Floyd Mayweather ile Maidana arasındaki 3 unvan maçının ortada olduğu dev karşılaşma bu pazar Kanaltürk'te 21.45'te arkadaşlar.. Floyd'un bildiğiniz gibi 46-0lık bir serisi var.. Sizce 47-0 yapar mı? Buyrun bunu tartışalım.. Heyecanla bekliyorum.
  • Merhaba arkadaşlar yaş 25 izmir de yaşıyorum dövüş sporu yapmak istiyorum kaç senedir istiyom da olmadı belediyenin taekwando kursu var da çalışıyorum vardiyalı grup için saatler uymuyo özel ders almam lazım buldum bir yer haftada 3 saat ayda 12 saat yani grup için 120 lira diyo saati özel olarak 50 lira dedi wingtsun Muş. Fiyat olarak bişeyler yaparız dedi aylık 100 tl filan anlaşsam ayda bi kaç saat yapsam değer mi yani yararı olur mu gerçekten boşu boşuna paramın gitmesini istemiyorum işin gerçeği ve en az 1 yıl ugrasmak lazım sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 216217218219220
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.