Şimdi Ara

[+200 KİŞİ] Dövüş sporlarıyla ilgilenenler buraya!...DH Fight Club (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.474
Cevap
35
Favori
327.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: El Diablo

Odysseus347 sana her iki spor da gider, ama önce şunu cevapla, ona göre yanıt vereceğim çünkü:

Muhammed Ali gibi mi olmak isterdin Bruce Lee gibi mi?

kesinlikle bruce lee
  • quote:

Orjinalden alıntı: Odysseus347

beyler(varsa bayanlar) merhaba ben kendimi koruyabileceğim sokakta bir spor bilmeyen direkt saldıran kıro serseri vs. ye karşı bir dövüş sporu öğrenmek istiyorum ama yaş oldu 21 vucut olarak boy 1.72 kilo 65 hafif kaslı sayılırım bana ne önerirsiniz yaş sorun olur mu pek vaktim de yok aslında

Karate diyorum.Yas biraz gec ama neden olmasın Calısırsan teknikleri uygularsan hic sorun yok ama calısman lazım en azından evde o hareketleri tekrar etmen lazım
  • Karateye başlayacaksan pek sorun olmaz bende yeni başladım sayılır 1 sene oldu daha, yaşım 17 benden küçük olup siyah olan da var, benden büyük olup beyaz olanda var.
    Fakat yazılacağın yere de bağlı bu yaşının büyük olmasını sorun etme zaten yaşıtlarınla eşleşiyorsun bana sorarsan yazılacağın yerle görüş kuşak sınavına 1 ay kala yazıl ki hemen sarı kuşak olup renklilerle derse girersin sarıya geçtiğin zaman kumite yaptırıyorlar (karşılıklı dövüş) bu baya zevkli oluyor ayrıca hep dövüşmekten bıkacağın için arada kata da öğretiyorlar ki bunlarda baya zevkli zaten kuşak atlaman için öğrenmen şart (teknikleri yazma gereği duymadım tekniksiz spor olmaz zaten),benim yaşım salonun yaş ortalamasına göre yüksek olduğu için ben genelde yaşıma uygun siyah veya kahverengi kuşaklarla eşleşiyorum muhtemelen ilk seferler kendi kuşağında yaşına uygun birisi varsa onla eşleştirirler daha sonra yeşil veya mavi kuşak biriyle eşleşe bilirsin, okul varken zor oluyor ama senin için bu problem olmaz sanırım ben severek yapıyorum bazıları var aile zoruyla geliyorlar başlamadan önce iyi karar ver eğer sevmezsen hiç gitme başka bir spor yap sırf kendimi koruyacağım diye sevmediğin bir sporu yapma bu karate için değil hepsi için geçerli boks,tae kwon do vs. Ve son olarak yaşını sorun etme.

• Konu aşağı düşmesin.

• Ekleyin benide Kick-Box 1.dan

2.dan sınavına giricem
  • Hoşgeldin

@Danilo Thann
  • Hoşbulduk

Akşamda maçım vardı
  • Kazanırsın umarım.
  • Sağol
  • selam DANİLO THAN yaş kaç kilo kaç nerede dövüşüyorsun
  • Yaş 17 Kilo 75 İzmirde Dövüşüyorum

Ve macı puanla aldım
  • Tebrikler.
  • bende izmirdeyim bu dün maç yoktuki ne maçı bu ?
  • capoeria...
  • Bodyciyim olmamı?
  • 1 pum tae kwon do'cuym şehir değişikliğinden dolayı bırakmak zorunda kaldım ve tasındıgımız ılcede yok

(1.pum=Siyah kusak)

Eklemeyi unuttum:
    2Kez İzmir 3.'sü oldm
    Türkiye sampıyonasında da elemelerde gectım fakat final maclarının yapılacağı yer Giresunda idi ve Ben İzmirdeiım o yüzden gitmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ac Schnitzer. -- 10 Temmuz 2008; 15:54:14 >
  • yaklaşık 9 buçuk 10 aydır karateye gidiyorum ve turuncu kuşağım bu cumartesi istanbul şamiponam var yani maçım inş kazaıp şampion olcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirhan Terzi -- 10 Temmuz 2008; 15:51:01 >
  • 24 yasından sonra kıck box a baslayabılırmıyım.

3-4 yıldır spor yapmıyorum vucud hamlastı.body yapmak ıstemıyorum.amacım spor yapmak vucud sısırmek degıl

sızce baslanır mı bu yastan sonra
  • Sporun yaşı yoktur biraz daha çok çalışırsan antereman yaparsan vicüd alışır yani yapabilirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: *AXI*

24 yasından sonra kıck box a baslayabılırmıyım.

3-4 yıldır spor yapmıyorum vucud hamlastı.body yapmak ıstemıyorum.amacım spor yapmak vucud sısırmek degıl

• quote:

24 yasından sonra kıck box a baslayabılırmıyım.

başlanır yaşını dert etme yeterki çalış
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.