Şimdi Ara

200 km hızla trafik kazası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
5.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 200 le vurup nasıl yaşıyor ya çok enteresan geldi
  • pederin anlattığına göre kazayı geçiren şöför kendi anlatmış.Gece yolculuk yaptığı bir gün bir alman plakalı bmw kendisine çarpmış tır bile pert olmuş.Bmwde 4 kişi varmış 2 si ölmüş ve şöför alkollüymüş jandarmanın tespitine göre hızı 215 miş.Bu yol otoban felan değil tek gidiş tek geliş olan bir yol tek artısı yolun geniş ve düz olması.Böyle yollarda sarhoş olarak 215 ile gidenler otobanda ne yapıyolar acaba.Daha 1 saat önce 340 km yol geldim.4 saat sürdü.Evet kaymak gibi yolda benim külüstür bile 100ü hissettirmiyor.Ama ülkemizdeki yolların yer yer bozuklukjarı yamaları çukurları var malumunuz.Bana hız gibi gelmeyen o 100, o yamalardan geçince, çukurlardan geçince 200 müş gibi geliyor.Yani arabalar güzel yolda hızı belli etmiyolar o çukurlar yamalarda olmasa insan ayağını gazdan kesmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mert261994

200 le vurup nasıl yaşıyor ya çok enteresan geldi

O son kadrana baktığındaki sürati hatırlar belki. Kaza öncesinde frene basmıştır hız düşmüştür atıyorum 80-90'a. O onu görmediği için hatırlamazda. 200'le gidiyordum kaza oldu der.
  • trafik kurallarına uyalım uymıyanları uyaralıum
  • susurluk mercedesi 200 le vurmuştu hepsi ölmüştü (yandan) bu kafa kafaya olduğu halde yaşıyorsa enteresan.adamın kıyma olması lazımdı.
  • Devlet çekiç atmaya vergi almıyor ne de olsa, salla salla at gitsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Acharad

Devlet çekiç atmaya vergi almıyor ne de olsa, salla salla at gitsin

• quote:

Orjinalden alıntı: Torrado

Hız her zaman felakettir diye boşuna dememişler altındaki isterse uçak olsun 80i geçmiceksin 5-10 dk geç git sağlam git

Uçakla 80 i geçmezsen asıl o zaman ölürsün
  • Ben bizim arkadaşın kartalla giderken arabanın kaldırıma çarpması ve savurması sebebiyle kapıdan uçarak 15-20 metre civarı asfaltta sürüklendim ve direğe çarparak durabildim 4 kaburgam kırıldı.
    Emniyet kemeri taksaydım bişey olmayacaktı.
  • hiç inandırıcı değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talaria -- 3 Şubat 2009; 21:19:34 >
  • uyardıktan sonrada levye vs. gibi malzemelere karşı hazırlıklı olalım
    quote:

Orjinalden alıntı: F1SECO

trafik kurallarına uyalım uymıyanları uyaralıum
  • Geçmiş olsun..
  • 90 la kamyona carpan tanidiğimizin resimleri asağidaki.

200 le carpacak hala yasiyacak komik....

200 km hızla trafik kazası

• O BİR TÜRK BİRŞEY OLMAZ!!!!!!!!!!!!!
    Bu işin şakası geçmiş olsun herkesede ders olsun.
  • bakın bu fotoğraflar 2 hafta önce kaza geçiren pederin arabası.Bi bayan megane 2 ile çarpmış ve kadın tali yoldan ana yola 1. viteste çıkmaya çalışırken çarpmış.(Ekleme kadıncağız bulutlu havada güneş gözlüğü takmış ve arabanın da camları filmliymiş ve de megane 2 kullanıyo).Normal yolunda giden babamı görememiş ve çarpmış.Bu kapı bu hale taş çatlasa 10-15 km hızla çarpma sonucu bukadar göçtüyse 200 ile siz düşünün artık.

• SUSURLUK'ta kamyona çarpıp kaza yapan Mercedes ve ortaya çıkartılan skandal ile PARİS'te tünelde Prenses Diana'nın ölümü ile sonuçlanan kazadan sonra her iki araç de Mercedes-Benz şirketinin mühendisleri tarafından ayrıntılı olarak incelenmiş. Araçların ikisinde çarpma önceden hesaplanamayan unsurlar nedeni ile meydana gelen deformasyondan ötürü oluşmuş:

1. Susurluk'taki Mercedes S Sınıfı kamyona yandan çarpmış ve aracın motor kısmı kamyonun altına girerken tavan kısmı kamyonun kasasına çarpmış, içindekileri ezerek ölümlerine sebep olmuştur.

2. Paris'teki tünel kazasında Mercedes S Sınıfı sol ön tekerleği kaldırım kenarına çıkarak aracın kolona tam önden (frontal) değil, hava kalkarak aşağıdan vurmasına ve ondan sonra da yere düşmesine, içindekilerin de darbenin etkisinin iç kanama meydana getirerek ölmelerine sebep olmuştur.

Araçların ikisi de S Sınıfı Mercedes, ağır ve büyük, sağlam ve dayanıklı, fakat ikisi de hızla bir cisime çarpmaya dayanıklı değil, hiçbir otomobilin ve insanın olmadığı gibi.

• Susurluk kazasına karışan Mercedes'in plakası 06 AC 600 vewww.trafik.gov.tr adresinden bir BMW'ye ait olduğu belirtiliyor. Kazadan sonra plaka boşa düşmüş, sonra bir başkası tarafından alınmış demek.

Plakası: 06AC600
    Markası: BMW
    Modeli: 1992
    Sahip Belge Tarihi: 13.04.2001
    Tescil Birimi: ANKARA
    Renk 1: KIRMIZI (Bordo)
    Renk 2: -
    Cinsi: OTOMOBİL
    Çalıntı Mı: HAYIR
    Hak Mahrumiyeti: VAR

Hak Mahrumiyeti Makam/Kurum Tarih
    HACİZLİ YAKALAMALI ANK. YEĞENBEY VD. MÜD. 01.09.2008
    HACİZLİ(H) ANK DOĞANBEY VD 2005/37024 07.12.2005
  • siz tartışa durun arkadaşlar 200 ile gidince ne olur diye adam vefat etmiş.
    siz benim sallayıp sallamama takıldınız ama eğer yalansa başkasından duyduğumu söylemiştim zaten. değilsede bir örnek olmuş oldu daha önce dediğim gibi kontrol edemeyeceğimiz hızdan kaçalım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.