Şimdi Ara

200 km hızla trafik kazası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
5.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 200 km hızla kaza yapmış bir arkadaşın tanıdığı.ford mondeo araç adamın belden aşağısı alçıymış beyninde ödem oluşmuş az daha el bileğini keseceklermiş.arkadaşın anlattığı dün hastaneyi inletiyormuş acıdan. arkadaş diyorki 210 yapabiliyormuş arabayla arkada oturan olmasa 220 yapacağım diyormuş.
    kamyonla kafakafaya girmiş.
    aman diyim arkadaşlar Allah korsun dikkatli olun

• bugun sanayideydim. ustanin ciragina baktim sag omuz askida..

140 la direge girmis araba 2 ye bolunmus yariya kadar.. cocugun omuz hem cikmis hem kirilmis..araba dogan olmasa icinden cikamazdim diyor ve ekliyor; bir daha 60 i gecmem.
  • 200 le kamyonla kafa kafaya girmiş be adam hala yaşıyor?
    ncapte 64 km hızda bile ön cama kadar hasar alırken yuksek saselı bır aracla kafa kafaya ve 200 km? enteresan
    quote:

Orjinalden alıntı: iyi kötü çirkin

arkadaşlar 200 km hızla kaza yapmış bir arkadaşın tanıdığı.ford mondeo araç adamın belden aşağısı alçıymış beyninde ödem oluşmuş az daha el bileğini keseceklermiş.arkadaşın anlattığı dün hastaneyi inletiyormuş acıdan. arkadaş diyorki 210 yapabiliyormuş arabayla arkada oturan olmasa 220 yapacağım diyormuş.
  • İbre takılı kalmadıysa eğer 200 ile vurduğunu hatırlayamaz. Ayrıca 200 ile kamyona kafadan vuran bir adam yaşayamaz.Bunlar olsa olsa hikaye olur. Kaza raporuna bakın, suçlu çıkmamak için kesin 70-80 km/h ile gidiyorum demiştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emtue

bugun sanayideydim. ustanin ciragina baktim sag omuz askida..

140 la direge girmis araba 2 ye bolunmus yariya kadar.. cocugun omuz hem cikmis hem kirilmis..araba dogan olmasa icinden cikamazdim diyor ve ekliyor; bir daha 60 i gecmem.

Araba DOĞAN olmasamı?
  • Ayrıca ne bir gazete haberi, ne fotoğraf bence arkadaş kızmasın ama kulaktan dolma gereksiz bir başlık olmuş. Yani hız mı yapmayalım nedir anlatılmak istenen ki bu başlıktan o mesaj da net olarak çıkmıyor.
  • kamyonun da en az 80 ile gittiğini düşünürek,arkadaşın 280 km ile çarpışmış.
    arkadaşın peluş bebek sanırım.
    ya da pamuk çuvalı.
    o sarsıntıda pek de birşey olmadığına göre..

quote:

arkadaşlar 200 km hızla kaza yapmış bir arkadaşın tanıdığı.ford mondeo araç adamın belden aşağısı alçıymış beyninde ödem oluşmuş az daha el bileğini keseceklermiş.arkadaşın anlattığı dün hastaneyi inletiyormuş acıdan. arkadaş diyorki 210 yapabiliyormuş arabayla arkada oturan olmasa 220 yapacağım diyormuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otomobil geri giderken km ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kimse 140 ile direğe girdim der mi? 140 ile direğe vuran Doğandan da sağ çıkmak mucize olabilir ancak.
    quote:

Orjinalden alıntı: santiego-39

quote:

Araba DOĞAN olmasamı?
  • valla arkadaşlar kayınpederin yalancısıyım
  • quote:

quote:

Araba DOĞAN olmasamı?

Tamam işte, Doğan olduğu için karpuz misali ikiye ayrılıvermiş de çocuğu içinden çekip çıkartıvermişler. Maazallah Avrupa arabası falan olsaydı itfaiye, vinç, vs gelene kadar canı çıkardı çocuğun.

• Hız her zaman felakettir diye boşuna dememişler altındaki isterse uçak olsun 80i geçmiceksin 5-10 dk geç git sağlam git
  • quote:

quote:

Araba DOĞAN olmasamı?

dogan degil atmaca atmaca
  • 2002yılında düzcede askerken, düzce akçakoca yolunda, harfiyat yüklü as950 kamyonla vw transporter kafa kafaya girmişti, tabi biz olay yerine ilk vardığımızda ilk önce kamyonu gördüm, acaba bu başka bi kamyonlamı çarpıştı ki dedim kendi kendime, az ötede şarampole yakın yerde gördüm vosvosu, halbuki kamyon daha çok hasarlı gibiydi, vw çelik kasaymış (banka aracı olduğu için). hafif yağışlı havada, tatlı sağa doğru virajda merkezkaçı yenememiş ve karşıdan gelen kamyonla kafa kafaya girmiş, ibresi 140da takılı kalmış. içinden çıkan bi şoför ve güvenlik görevlisi off, bütün kemikleri un ufak olmuş. ben o olayı gördükten sonra arabanın üstüne çıkmaya tırstım(şofördüm çünkü)
    Allah kimsenin başına böyle feci kazalar vermesin,, arabacılık fışırdamaya sevmez, şakaya gelmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: Torrado

Hız her zaman felakettir diye boşuna dememişler altındaki isterse uçak olsun 80i geçmiceksin 5-10 dk geç git sağlam git

hocam 80 km ile uçak yerden kalkmaz ama

şaka bir yana hız sınırlarına uymak ve gerekli durumlarda dahada aşağıya çekebilmeyi öğrenmek önemli.
  • enteresan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi son_samuray -- 2 Şubat 2009; 22:31:56 >
  • Allah korumuş bende Focusla 220 ile ne yazıkki talihsiz bi kaza geçirdim bariyere yandan vurmam sonucu ile Allah korududa takla atmadım.

Fazla hız gereksiz yerde gereksiz yolda ne kadar dikkat ederseniz edin kaza getiriyor.
  • quote:

Hocam adam öyle dedi inandın mı?
    200 ile kamyonla kafa kafaya çarpışacak araçtan adamın beynini kazırlar.
    Sadece bir örnek,susurluk skandalı dediğimiz olayda S600 arkadan önündeki kamyona çarptı,hızı takriben 200 deniyordu.
    Yolda giden kamyona çarpan S600 bile dağılıyorsa bu pek inandırıcı gelmedi bana

• adamın resmi fake haberiniz olsun
  • Feci bir şey ama fake olmasın bu?
  • quote:

200le kamyona kafakafaya giren araba parçalanmaz buharlaşır gaz fazına geçer.kamyonun da 100km ile gittiğini ve kütlesinin en az arabanınkinin 5 katı olduğunu düşünürsek kaza yapan araç sanki 300 ile duvara patlamış gibi olur.300le duvara vuran adamın da dreksyon ağzından girer arkasından çıkar.kinetik enerjinin nükleer enerjiye dönüşmesine ramak kalacak böyle hızlı çarpışmalarda yaşamak mucize.

hayatımda daha dandik bi kaza hikayesi okumamıştım.kesin zırcahil usta kalfa uydurmasıdır.90la giden arabanın önü parçalanıyo 190 giden arabada da en fazla onun 2 katı oluşur diye düşünenlerin kinetik enerjinin, hızın karesiyle arttığından haberleri yok herlde.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.