Şimdi Ara

Ranault Megane 2021 450 km araçla yolda kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, bu akşam 0 km aldığım 27 günlük 450 km deki Renault Megane 1.3 tce edc aracımla avm den çıktım ve marşa bastıktan 1 dk sonra daha avm otoparkındayken araç uyarı verdi ve motorda hasar riski yazdı, hemen olduğum yerde kalıp renault merkezi aradım, çekici gönderdi ve ailemle bu ayaz havada yayan kaldım, Allah'tan şehir merkezinde kaldım, sorun yaşamamak adına 0 araç alıyoruz 450 km de yolda kalıyor, arıza tahmini olarak aklımda hiç fikir oluşmadı, süreçle alakalı tavsiyeleriniz nelerdir, onarım veya parça değişim vs olacaksa kabul etmeli miyim, velev ki araç tamir oldu bu araca tekrar güvenip kullanmaya devam edebilir miyim bilmiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaferk_tr -- 16 Kasım 2021; 23:15:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yazılımsaldır büyük ihtimal , beyine bakarlar arıza kaydını silerler vs. benimde aklıma başka bişey gelmedi

• Umarım sadece yazılımsaldır hocam

• https://www.youtube.com/watch?v=c8ft_d5I9no&feature=youtu.be

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun yaşamamak için sıfır araç alıyoruz, ama sıfır araçlar eski sıfır araçlar gibi değil kesinlikle. Otomotiv sektörü sineğin kanadından yağ çıkarma moduna girdiğinden beridir insanların yüzü gülmüyor.

• Valla sormayın hocam, 15 yıldır aracım var ilk kez başıma böylesi geldi

• Elektronik işi maalesef biraz şans olayı. Ama yeni arabada denk gelmesi çok kötü olmuş. Siz o arabaya binmezsiniz herhalde.. Ucuza satarsınız alabilirim belki 😅

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vavacars 330 bin verdi hocam, oraya okuturuz  

• İnsanın çok canı sıkılıyor. Bakıma kadar bir kafa rahat kullanalım. Uğraşmayalım diye sıfır araç alıyoruz yok arkadaş bizi buluyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Aynı uyarıyı aynı araçla ben de aldım. Önce fotoğraf çektim. Butona tekrar basınca araç stop konumuna geldi. Sonra tekrar marş yaptım araç çalıştı. 2 defa daha stop edip çalıştırdım. Direk servise gittim. Bilgisayara bağladılar bişey çıkmadı. Servis ustası benzinde ufak bir kirlilik anlık olarak buna sebep olmuş olabilir dedi. Benim km 10bin civarındaydı, şuan 18bin de. Arada geçen sürede bir daha karşıma çıkmadı.

Belli ki siz uyarıyı alınca araca bir daha elinizi sürmemişsiniz.

• Kapali otoparka cektiyseniz ortamin hava kalitesinden dolayi anlik ariza vermis olabilir
    Bildigimden yazmiyorum fikir amacli

• ESER14 kullanıcısına yanıt

Aracın çalışmasında sıkıntı yok hocam, çalışmasına çalışıyor ancak uyarı gitmediği için olduğu yerden çekiciyle servise çektirdim aracı..

• sinoplu kullanıcısına yanıt

Açık otopark üstadım, park ettikten 1 saat sonra falan eve gitmek için marşa bastım, uyarıyla karşılaştım, renault merkezi aradım ciddi sorun olabilir ben size çekici göndereyim dedi, çekici aldı servise çekti aracı..

• Dert etmeyin milyonluk araçlarda bile oluyor böyle şeyler sonuçta mekanik alet.

• Aynı durumu pejo veya Citroen yaşasaydı demediğiniz laf kalmazdı, ama reno olunca kadehler değişiyor tabii işin içinde ağır fanboyluk olduğu için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 4 ay önce megan ile corolla arasinda kalmistim şikayet vara yazip arattigimda 20 den fazla 1.3 tce megan şikayeti vardi hatta aracı bayiden alıp yolda kalan bile vardı

• thegreenblack kullanıcısına yanıt

Corolla da turbo olsa megane bakmazdım ama motor gücü çok zayıf renaulta göre hocam..

• Belki yardımcı olur . Egea 1.4 2020 aracım 6 ay 10 bin km de falandı sanırım . 0 almıştım ben de . Arabayı sabah rutin gibi çalıştırdım . Motor ikaz lambası yandı . İşte beni aldı bir panik napsam vs fotoğrafını çekiyim dedim ne alakaysa . Ben telefonu alana kadar söndü . Gene içim rahat etmedi servise sordum. Yakıt kirliliğinden olmuştur dendi sorun da yaşamadım .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Empirewashere E kullanıcısına yanıt

Yarım saat içinde ara ara marş bastım hocam, çalışmada sorun yok ancak çalıştıktan hemen sonra uyarı çıkıyor, ne olduğunu bilmediğim için de yerinden oynatamadım..

• kıng365 kullanıcısına yanıt

Sormayın maalesef, ben pandemi sürecinde üretilen araçların iyi kontrollerden geçmediği kanaatindeyim hocam, astra j 2020 aracım vardı 5 binde, lastik basınç sistemi sorununu çözemedi servis, 800 km yol gittim geldim, yoldan çok göstergeye takıldı kafam..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.