Şimdi Ara

Nissan Pulsar 6 yıl 95000 km kullanım raporu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
1.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler, bu başlığın eski versiyonları da vardı. 3 sene önce en son açmışım sonra unutmuşum. Onun linkini bırakıyorum.

Nissan Pulsar 1 yıl 15000 km kullanım raporu | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)

Nissan Pulsar 2 yıl 25000 km kullanım raporu | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)

Nissan Pulsar 3 yıl 40.000 km kullanım raporu | DonanımHaber Forum (donanimhaber.com)

Ayrıntılar diğer konularda yazıyor o yüzden kısaca anlatayım. Araba 2016 model 2017 Ocak trafiğe çıkışlı. 1.2 dig-t turbo benzinli cvt otomatik visia donanımlı (en boş donanım paketi). Ayrıntılar özellikle ilk yılki raporda var.

Araç 6 yıl içinde bana rutin bakım haricinde başka masraf çıkarmadı. garantiden de değişen bir şey olmadı. trim sesi hala yok. geçen konuda hafif tıkırtı geliyor demiştim onu buldum. gözlük koyma yerindeki gözlük ses yapıyormuş   gözlüğü beze sarıp koyunca çözüldü   Normal yağ bakımı, alternatör kayışı, balata, buji falan değişti şimdiye kadar. bakımları bazen serviste bazen sanayide yaptırdım ama servis gayet uygun fiyat çıkardı şimdiye kadar. garanti bitince müşteri kaybetmemek için ucuz fiyat da çekmiş  olabilirler tabi. geçen konuda bahsettiğin kırık aynayı kaskodan değiştirdim ama ne kadar tuttu bilmiyorum.

Bunlar dışında aklınıza takılan bir şey olursa sorabilirsiniz. benim aklıma gelmeyen şeyler de olabilir kusura bakmayın şimdiden.

• nice 95 binlere inş, cvt yagı hiç değiştimi acaba?

• Teşekkür ederim, bu ay bakıma girecek orada değiştireceğim yağını.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendine vandal K kullanıcısına yanıt

gene güncellersiniz size zahmet maliyet vs

• güzel yollara...

yetkili servis fiyatı ile özel servis fiyatı arasında ne kadar fark oluşuyordu ?

• Bunlar icin yag eksiltiyor diyorlar. Oldu mu sizin aracta?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • infinite kullanıcısına yanıt

özel servise hiç gitmedim. sanayide tanıdık usta var denizliye gittiğim zamana denk gelirsem onda yaptırdım yoksa yetkili serviste. bu ara servise gidecek tekrar. fiyatı yazarım gidince.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sahibinden 2020 Clio, 24.000 km
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • trexin T kullanıcısına yanıt

evet eksiltiyor ama iki servis dönemi arasında takviye yapmaya gerek olmayacak kadar eksiltiyor. bu da turbo motorlu araçlarda normal galiba

hangı marka yag konuyor

• Hocam selamlar kazasız sürüşler. Araç görsel olarak çok hoş geliyor bana. Ama tutulmaması, hakkında bilgi bulamadığımdan ciddi bakamadım. İstanbul şehir içi ne yakar acaba? Uzun yol verileriniz nasıldı? 🙋🙋

• İyi günler, uzun yol olarak basarsan yakar basmazsan yakmaz gibi. Benim çoğu şehir içi olmak üzere ortalamam 7.2 lt. Ama depo doldur bin doldur ölç yapmadım hiç. Bu arada düz bakımı dışarda yaptırdım. Ama araba 100.000e geldi izmirde yetkili serviste cvt otomatik vites yağı, fren hidroliği, bujiler ve alternatör kayışını değiştirdim. Bunlar toplam 6000 tuttu.

• Valla o aralar ne koyuyorsa onu koyuyor.   elf kullandı galiba en son

Vallaha senden allah razi olsun,2008 model skoda fabiam var benim, 4 yildir kullaniyorum cok memnunum ama araba bulamamistim tamamen sans eseri pulsari fark edinceye kadar, soru isaretlerim vardi ama cogunu sizin sayenizde astim, siz tafsiye ediyorunuz, bende suanda tek soru isareti ses yalitimi, en dolusu 1.2 pulsar 700 bin civarinda ve özellik bazinda doyurucu diye dusunuyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.