Şimdi Ara

2006 model Honda Civic Nasıl 1.000.000 Km yapar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=Og6KeRkiRUg&feature=related

Ayrıca km saati 999.999 da kalıyor 1.000.000 km olmuyor otomatik olarak mile hesabına düşüyor.

ilginç geldi paylaşmak istedim.

• türkiyede olsa toplam yakıt masrafı ne olurdu acaba bide Citroen Xantia 2.0 16V 135CV a 2000000 km/h yapmıs oldukça iyi rakam
  • her gün yaklaşık 550 km yol yapmak ! cidden takdir ettim
  • Aracı alırken adam verdiği paranın her kuruşunun hakkını almış. 5 senede 1.000.000 km ve Honda Civic. Benim aracım 143.000 km de ne çok gezmiş benden önceki sahibi diyorum. :)
  • ya mumkun değil gunluk ortalama 500 km'den fazla eder. Fabrikanın motor ve araç sorunsuzluk testi yaptıkları araçmı acaba bilemiyorum. Bi saçmalık var bu işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulashh1907

http://www.youtube.com/watch?v=Og6KeRkiRUg&feature=related

Ayrıca km saati 999.999 da kalıyor 1.000.000 km olmuyor otomatik olarak mile hesabına düşüyor.

ilginç geldi paylaşmak istedim.

otomatik olarak değil, bazı ülkelerde mil/kmh arasında değişiklik yapmak için tuş var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu araba türkiyede olsa araç 300 kurus yaksa bu araç 5 yılda 300 bin lira lık yakıt harcamıs, yani harcadıgı yakıt ile bir infiniti fx30d alabilirmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi witchking34 -- 16 Kasım 2011; 1:17:54 >
  • Anlamadığım nokta şu, motor arıza ışığı ve hava yastığı uyarısı yanık araçta. Test aracı olabileceği benim de aklımda.
  • Alttaki yorumlarda adama sormuşlar nasıl yaptın o kadar km yi diye

Adam eczanelere ilaç dağıtıyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardem80

Alttaki yorumlarda adama sormuşlar nasıl yaptın o kadar km yi diye

Adam eczanelere ilaç dağıtıyormuş.

• biz yaz tatilinde yunanistan a (500 km) 7 saat gibi bir sürede gidiyoruz kaldı ki ortalama hızımız 80km/h falan oluyor bu adam eczanelere ilaç dağıtıyorsa hbu eczanelerin herbirinde duruyor ilaç veriyor alıyor herneyse zaman geçiriyor bence 1 günde 550 km çok fazla bir değer bence km düşürülebildiği gibi yükseltilebiliyorda sorunsuzluk reklamı gibi bir reklam projesi olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra41

biz yaz tatilinde yunanistan a (500 km) 7 saat gibi bir sürede gidiyoruz kaldı ki ortalama hızımız 80km/h falan oluyor bu adam eczanelere ilaç dağıtıyorsa hbu eczanelerin herbirinde duruyor ilaç veriyor alıyor herneyse zaman geçiriyor bence 1 günde 550 km çok fazla bir değer bence km düşürülebildiği gibi yükseltilebiliyorda sorunsuzluk reklamı gibi bir reklam projesi olabilir

Tanıdıklardan biliyorum ilaç işiyle uğraşanlar, ayrıca kozmetik urun satışı yapan şirket araçları, madeni yağ satan şirketlerin araçları Ankara ili içerisinde gunde 400 km yol yapabiliyorlar. Ayrıca tıbbi alet satan bir akrabam hemen hemen hergun Ankara dışına gidip gunde en az 600-700 km yol yapıyor. Honda'nın boyle bir reklama ya da kandırmaca işiyle ugraşmasına gerek yok. Trafikte bile çevrenize bakarsanız 20 yaş ustu birçok japon araç görürsünüz.

Avrupalılar araçlarını 10 yıl sonra hurdaya ayırmak için üretirler. Japonlar ise müzede sergilemek için. Biraz güneye inip Irak gibi yerlere bakarsak yine hep eski model Japon araçlarının oraların kötu benzınlerine ragmen oralarda kullanılabilen tek araç oldugunu göruruz. Japon araçlarının kalitesinin en buyuk ornegi bunlardır.

Yine yakın zamanda Amerika'da kullanılan 90 model bir honda accord 1.600.000 km'deydi ve orjinaldi.
    www.millionmilejoe.com

• maşallah
  • bizim ülkemizde olsa o araba 200 bini hayatta geçmezdi :)

10 sene sonra bile
  • mil hanesinde yer kalmayınca ne olacak acaba?
  • 1 milyon km yapmış ama bütün lambalarıda yakmış dionositik chek mate airbag hepsi yanmış
  • Reklam kokan hareketler bunlar.
  • Reklam demeyin arkadaşlar gozunuzu seveyim ya. Japon markaları televizyona reklam bile verme gereği duymuyorlar. At gözluklerını cıkarın artık.
  • bende honda kullanıcısıyım, km sayacı trip a da duruyor yani aracın fabrika sayacı değil bu sıfırlanabilir sayaçların 1. si bir adet daha sıfırlanabilir sayaç var oda trip b belki bir hilesini bulmuştur sıfırlanabilir sayaçların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurozer -- 24 Şubat 2012; 11:33:59 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.