< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ranault Megane 2021 450 km araçla yolda kaldım (2. sayfa)
-
-
Teşekkür ederim, halen haber bekliyorum servisten bakalım..
-
böyle kıllara 0 araç satmicaksın
-
Videoyu seyrettim hocam ama sorunun çözümüne yönelik bişey göremedim pek, servis sabahtan beri dönmedi daha halen haber bekliyoruz..
-
Kesinlikle, hele pandemi dönemi üretimi araçların kalite kontrolünün yetersiz olduğu kanaatindeyim, 1000 km görmemiş aracın yolda bırakması izah edilemez bi durum, sorun olabilir evet ama bu kadar erken olmamalıydı
-
O arkadaşa ulaşın diye atmıştım aynı mevzuları yaşamış
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yarım saat dinlendirip çalıştırınca kaybolmuş uyarı, bizim araç daimi veriyordu hatayı hocam, yani yarım saat içinde bir kaç kez marşa bastım hata kaybolmadı, sağolun..
-
Servisle görüştüm, önce bakıma gelen araçlara bakıyorlarmış rezalete bak, garanti bitmiş olsa iyi ekmek çıkar diye ilk sıraya koyardı herhalde
-
Güç bela servis araca baktı, yakıt seviyesi düşükken araç kullanılmış dedi, halbuki yakıtın düşük olduğu tek sefer bayiden teslim aldıktan sonra benzinliğe giderkenki geçen süreydi, zaten araç hata verdiğinde yarı depodan fazla yakıt vardı, o zamanda hava yapmış olabilir araçta sorun yok dedi, güncelleme yapıp geri verdiler, bakalım sonrası ne olacak..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet böyle bir durum olmuş olabilir. Hayırlı olsun inşallah ağız tadıyla binersiniz ayrıca corolla yerine Megane de pişman olmazsınız emin olun. Yalıtım motor açık ara daha iyi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
megane iyidir pişman etmez bende 2014 megane 3 var 7 yaşında en ufak sorun yaşamadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X