Şimdi Ara

trafik kazası yüksek fatura

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • trafik kazası yaptım ama karşı tarafın aracında hiç bir şey yok benim aracımın boyası cıktı silince geçiyordu fakat servise götürücem dedi tutanak tutmadık şimdi ise 22 bin tllik fatura yolladılar bize 22 bin tllik bir hasar yok araçta paylaştığım fotograf karşı tarafın aracı eger geri aramazsanız sizi karakola şikayet edicem dedi

• İyide tutanak tutturmadan nasıl gidip arabayı yaptırıp fatura gönderiyor. 1 lira ödeme gitsin şikayet etsin. Tutanak tutmak istedim kabul etmedi dersin. Ne bilecen o faturanın naylon olmadığını

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen dediğimi yap bunlar kendilerine keriz arıyorlar.

• ekonomik koşullar halkımızı daha da ahlaksızlaştırıyor.

• napervasız kullanıcısına yanıt
    Nasıl anlamadım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tutanak yok fatura mı yolluyor, keriz arıyor. Ödemeyin gitsin elimde kanıt bile yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sikayetten birsey cikmaz. boyle bir kazada ya iki taraf tutarda anlasip o an alisverisi tamamlamali ya da tutanak tutulmali.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 17 Aralık 2024; 4:11:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • road35 R kullanıcısına yanıt
    Karakoldan aradılar açmadım sorun olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert4534 -- 17 Aralık 2024; 17:5:52 >
  • 2jz1993 kullanıcısına yanıt
    karakoldan aradılar açmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert4534 -- 17 Aralık 2024; 17:5:32 >
  • OzzY® O kullanıcısına yanıt
    Karakoldan aradılar sorun olurmu açmadım

• karakolun telefonunu açmadıysan çok kötü, şafak baskınıyla kapıyı kırıp ters kelepçeyle alırlar.

• Niye açmıyorsun?

Tutanak tutalım dedim, istemedi. Kendi kafasına göre yaptırmış habersiz!

Usulsüz iş, dersin kapatırsın.

• Panthér kullanıcısına yanıt
    Açmadım sorun olur mu

• Telefonu aç hocam o kadar değil. En fazla dava falan çar kamera kaydı yoksa uğraşır durur

Biz kaza yaptık adam gelip arkadan vurdu yol tek şerit diye araçları ileri aldık adam o sırada kaçtı, sonra karakola gittik önce dediki kaza yerini terk etmek suçtur o zaman için 1500 tl cezası var sonra dediki, dava açarsınız 6 aydan az sürmez gidip cebizimizden yaptırdık o zaman asgari ücretin yarısı bir miktar girdi.

• mert4534 M kullanıcısına yanıt

Hocam yaş kaç?

• ok5800 O kullanıcısına yanıt
    Neden

• mert4534 M kullanıcısına yanıt

Yaptığınız hareket bana hayatın olağan akışına aykırı geldi. Hem adamların sizden para istediğini söylüyorsunuz hem de polis aradığında durumunuzu ifade etmek yerine telefonu açmıyorsunuz. Yaşınızın küçük olduğunu ve korktuğunuzu düşündüm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.