Şimdi Ara

200 kontöre 50 MB gprs miş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arakdaşlar bana msj geldi sınırsız internet..

50 mb paketle 200 kontör ödeyerek gprs e bağlan diyor sizce nasıl bu kampanya?

• bilemiyorum, 50 mb telefon için iyi diyebilirim belki ama, telefonu kullanarak, bilgisayardan internete girmek için pek iyi değil sanırım,
  • 50 mb ne be, dalgamı geçiyorlar
  • cıx cıx cıx
  • eskiden böyle kampanyalar yoktu çok pahalıydı.şimdi biraz güzel kampanyalar çıkmaya başladı ama hala baya yüksek bence.kotalar yine çok az.neden bu kadar sıkıyorlar anlamadım.

http://www.turkcell.com.tr/index/0,1028,301373,00.html
  • telefondan internete girme gibi bi huyun varsa ve hastasıysan fena deil aslında 20 ytl veriosun nette dolaşıosun fakat gprs hızını düşünerek web sayfalarını beklemekten ne kadar sıkılacağınıda hesaba katmak lazım...
  • telefonun EDGE yi destekliyorsa hemen katıl derim

Ama EDGE yi desteklemiyorsa yapma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10 GB İnternet 240 LİRA!
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kampanya doğru kardeş ben 1GB'lik paketini Kullanıyorum 600 Kontör aylık.
  • ya arkadaslar ben 10 mb lık paketı aldım ve 4. gunde bıttı sadecewww.morange.com ıle msn ye gırmeme ragmen...bu program ıle normalde saatte bır yada ıkı kontor gıdıyo.. bende dedım paket alayım en azından bır ay boyu yeter 10 mb sadece msn ıcın.. ama bır baktım bıtmıs.. ya bana bunun ıcınde bır ıs var gıbı geldı...ya sızce tekrar boyle paket mı alayım yoksa normal mı gıreyım...
  • hakan kardes bende mpx200 ile bugun 2mb lik paket e uye oldum.senin 10mb nasil bitmis anlamadim sanirim direk siteden baglandigin icin olmali ben telefonda kurulu msn programi ile baglaniyorum.mesela normal kontor ile baglandigimda 4-5 saatte 2 kontor gidiodu bende bu pakette bir yamuk varsa onumuzdeki gunlerde anlariz....ki ben 2mb ile 1 ayı deviririm gibi gelio.hergun 4 saat msn yapsam....izlenimlerimi buraya yazarim dostum...
  • arkadaslar az once ne kadar mb kalmis die sorguladim.(msj ile kalan mb yazip 2260 a yolluyorsunuz)daha bugun 2 mb lik paket e uye oldum ama bana 1mb 0kb kalmis die msj geldi.ya bunlar kb hesabi yapmiyor yada cok uyduruk bir kampanya.bugun sadece msn ye girdim 1 mb bitmesi imkansiz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: oranos01

arkadaslar az once ne kadar mb kalmis die sorguladim.(msj ile kalan mb yazip 2260 a yolluyorsunuz)daha bugun 2 mb lik paket e uye oldum ama bana 1mb 0kb kalmis die msj geldi.ya bunlar kb hesabi yapmiyor yada cok uyduruk bir kampanya.bugun sadece msn ye girdim 1 mb bitmesi imkansiz...

Bu paketleri hesaplarken gönderilen ve alının verilerin toplamı hesaplanır sadece download olarak bakılmaz.
  • ewt biliyorum dostum....
  • bilgi için saol
  • *456*3# dende öğrenebilirsiniz
  • tesekkurler dostum dusundugum gibi turkcell kusurat olan kb lari yazmio.sadece 1 mb kaldi dio her sorusumda...o yuzden bende trafic monitor die bir program kullaniyorum ..mpx im sagolsun msn 1 saat acık kassa 20kb dusuyoo..bana 2 mb hayde hayd yeter.. :)
  • yaw dostlar bugun ogleernden beri acık bıraktım msn yi kalan mb sordugumda 0,72 diyor..dun abonelik yaptım ve bendeki gprs trafic programinda 1.28 gostermio yani bu kadar kullanmam imkansiz...anlicaginiz bu paket isi yas gibi iptal edecegim galiba gelecek ay...
  • quote:

yaw dostlar bugun ogleernden beri acık bıraktım msn yi kalan mb sordugumda 0,72 diyor..dun abonelik yaptım ve bendeki gprs trafic programinda 1.28 gostermio yani bu kadar kullanmam imkansiz...anlicaginiz bu paket isi yas gibi iptal edecegim galiba gelecek ay...

Hangi telefon ile?
    Hangi msn programı?
    Bağlantıyı kaç kere kesip bağlandın?
  • quote:

tesekkurler dostum dusundugum gibi turkcell kusurat olan kb lari yazmio.sadece 1 mb kaldi dio her sorusumda...o yuzden bende trafic monitor die bir program kullaniyorum ..mpx im sagolsun msn 1 saat acık kassa 20kb dusuyoo..bana 2 mb hayde hayd yeter.. :)

2 mb'lik paket ya martta yada nisanda bitiyor kardeş haberin olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihattr

quote:

yaw dostlar bugun ogleernden beri acık bıraktım msn yi kalan mb sordugumda 0,72 diyor..dun abonelik yaptım ve bendeki gprs trafic programinda 1.28 gostermio yani bu kadar kullanmam imkansiz...anlicaginiz bu paket isi yas gibi iptal edecegim galiba gelecek ay...

Hangi telefon ile?
    Hangi msn programı?
    Bağlantıyı kaç kere kesip bağlandın?

motorola mpx 200---wm5 icinde kurulu olarak bulunan pocketmsn programindan baglaniyorum..

ve gene bilgi vermeye devam ediyim...paket aboneligimi dun sabah iptal ettim gerci 0mb gostermeye baslamisti..herneyse normal kontorlu sistemden gprs e baglaniyorum simdi.trafic kontrol programindanda giden kb miktarini hep kontrol ediyorum.ornegin pocket msn yi acıyorum msn ye baglaniyorum tata 4 kb gitmis 1saat gecio 2 saat gecio 3 saat gecio ama kb ya 30 ya 40 oluyo 60 a bile varmiyor.60 kb olmadan gprs i kapatiyorum (yaklasik 4 saat msn ye bagli kaldıktan sonra) kontor bilgisi soruyorum ve gene tata 1 kontor gitmis...motorola mpx telimi cok seviyorum..:)

bu arada bir hatirlatma msn acıkken cagri gelirse yada biz birini ararsak gprs kopuyor ve otomatikman 1 kontor dusuyor.ekonomi yapmak isteyen arkadaslar kesinlikle msn acikken arama yada konusma yapmöasin....kolay gelsin...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.