Şimdi Ara

200 rank oynadım bronz 2 deyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 100 ü win 100 yenilgi s3 un basında basladım kontrolsuz bı ranka gırıs yaptım s4 de 0lanıyor bılıyorum ancak mmr ı duzeltme sansım var mı

• Alınma ama belki de orayı hakediyorsundur.
  • Pre-season başlayınca 10/10 yaparsan var. 5/5 yap yine bronz olursun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nabşit

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whizjeh

Alınma ama belki de orayı hakediyorsundur.

skorlara bakınca evet hakediyor gibiyim:((
  • herkes nereyi hakediyorsa ordadır joe
  • Kesinlikle doğru ben de 2 aylık oyun bilgimle sezon sıfırlanacak diye ranked maçlarımı yaptım Bronze 4 deyim afk olan oldu,trolluk yapan oldu,3 mid girilen maç oldu ama ben de kötüydüm kazandığım maçlarda da taşıdılar,yani 3-6-2 giderken zafer aldım 4-0-0 giderken bozgun herkes hakettiği yerdedir lafı doğruymuş şimdi s4 de yeniden 10 maç daha mı atacağım ben de yoksa bronze 4 devam mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dota2 Mmr Boost Main 7.5 k
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyun zaten senın anlıyor oraya ait olup olmadıgını eger kendi mmr'den dusuk bir ranktaysan,28 lp alırsın her w de kaybettıgınde de 13 falan gıder.
  • Smurf hesabımda bi aksilik , afk ler falan derken ilk 10 maçta 3 win 7 lose ile bronze 4 ten başladım. İlk maçımı yendim 44 puan geldi. 2. yendim , 3. yendim serilerdeyim. Serileri yendim bronze 1 e attı direk. Devamında oynayayım dedim 45 puan geliyordu hala . böyle böyle silver 1 olmuştum. Silver 1 olunca oyun kazanıyordum 25 puan geliyordu kaybediyordum 7-8 gidiyordu.Yani MMR ı yükseltmiştim . Finalde bronze 4 ten gold4 olmam sadece 3 günümü aldı. Goldtan plat olmam 2 ayımı aldı orası ayrı .

Özetle herkes hakettiği yerdi aslında. Eğer oraya ait degilim diyorsan bi şekilde ister istemez çıkıyorsun zaten.
  • 12 maç silver 1
    9 win 3 lose
  • 6-4 falan yap silverdan başlarsın büyük ihtimal
  • LOL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.