Tier 1: Mezun oldun iş bul para kazan. Şu anlık benim için bir işe girip çalışma süreci, para kazanıp bir yere kadar para biriktirip yatırıma gömme süreci tamamlandı denebilir son bir kaç ay daha yatırım yapmaya devam ederim. İyi kötü demeden maaşa bakmadan çalıştım, tokiden arsayı hala bekliyorum sözleşmesini. Tier 2: Yatırımların hasat zamanı & yeni işe geçiş süreci daha iyi maaş ve olanaklar. Yatırımlarımdan istediğim hasatı alırsam yavaş yavaş daha büyük işlere girişme planlarım var. Dükkan satın alma, çeşitli alanlarda daha fazla getiri sağlayacak şahıs şirketleri kurma, arazi satın alma. Yani çalışmasam bile bana sürekli kazanç getirecek şeyler. Ev, araba alıp aile yanından taşınma, evlilik vs. Tier 3: Yarım kalan işler ve son aşama üretim & akademi. Hedeflerim tuttuktan sonra artık yavaş yavaş mali kaygı, gelecek kaygısı olmadıktan sonra mühendisliğe tamamlayacağım ancak bu süre zarfında bu iş olana kadar kendimi alanımda geliştirmeye devam edip daha büyük projeler peşinde koşma hedefim var. Globale açılmak... |
Bildirim