Şimdi Ara

2günde 3 tane ibucold aldım hala grip geçmedi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
11.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ibucold C Kullanıcılarının Yorumları ve Etkinliği

Grip belirtilerini hafifletmek için kullanılan yaygın bir ilaç olan Ibucold C, kullanıcılarından çeşitli yorumlar almaktadır. Bazı kullanıcılar ilacın etkili olduğunu bildirirken, diğerleri sonuç görmediklerini belirtmektedir.

Ibucold C'nin Etkinliği

Ibucold C, ibuprofen adı verilen bir non-steroid antiinflamatuar ilaç (NSAID) içerir. İbuprofen, ağrı, ateş ve iltihabı azaltmaya yardımcı olarak grip belirtilerini hafifletmeye yardımcı olur.

Bazı kullanıcılar Ibucold C'nin grip belirtilerini hızla hafiflettiğini bildirmiştir. İlaç baş ağrısı, vücut ağrıları ve ateşi azaltmada etkili olabilir. Ancak bazı kullanıcılar, ilacın kendilerinde herhangi bir olumlu etki yaratmadığını belirtmiştir.

Ibucold C'nin Yan Etkileri

Ibucold C'nin en yaygın yan etkileri arasında mide bulantısı, kusma ve baş dönmesi yer alır. Daha az yaygın yan etkiler arasında mide ülseri, kanama ve böbrek hasarı sayılabilir.

Ibucold C'yi kullanmadan önce daima bir sağlık uzmanına danışmalısın. İlaç, belirli tıbbi durumları veya ilaçlarla etkileşime girebilir.

Sonuç

Ibucold C hakkında kullanıcı yorumları değişkenlik göstermektedir. Bazı kullanıcılar ilacın grip belirtilerini hafifletmede etkili olduğunu bildirirken, diğerleri sonuç görmemiştir. Herhangi bir ilaç kullanmadan önce bir sağlık uzmanına danışmak önemlidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İcloud

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzerinde kocaman "semptomatik tedavi" yazıyor nasıl gribi geçirmesini bekliyorsun hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeg Elsker Norge kullanıcısına yanıt
    grip semptomlarınıda geçirmedi hapşuruyorum burnum akıyor

• Kefir iç. Alerjin vs. Yoksa tabş, doktora danışmak en iyisi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Strawberry Fields Forever kullanıcısına yanıt
    güzel zamanlama bende 15dk önce sade kefir aldım kefir' içmeyi normaldede severim alerjim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 14 Ekim 2019; 20:0:43 >
  • yarında ekmek istemiyorum üniversiteyi malum sadece 4 devamsizlik hakki var her dersden

• bende grip oldum yaw bugün 2 tane ibucold gömdüm sadece boğazlarım kaşınıyor onun dışında sıkıntı yok
  • Alarak kullanıcısına yanıt
    yarın diğer sıkıntılarda ortaya çıkar

• bağışıklılığım güçlenir
  • Grip olduğuna eminmisin? Soğuk algınlığına benziyor.

Bende hastayım, boğaz, burun akıntısı var
  • Reborned kullanıcısına yanıt
    yüksek ihtimal grip kesin otobüsdeki hasta&fakir yaratıklardan kaptım.
    Akşam uzun kollu tshirt ve ceket giyiyorum öğlen sıcak olduğundan kısa kollu takılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 14 Ekim 2019; 20:29:10 >
  • Grip ilaçla 7 günde ilaçsız 1 haftada geçer.

• SudaEriyenAspirin kullanıcısına yanıt
    Orjinal espri

• pseudoefedrinli ilac ic. beynin de akıyo olabilir. Doktorlar dizisinde izlemiştim. adam grip diye hastaneye gidiyordu ama aslında beni akiyomus.

• ben ibucold c kullandım boğaz ağrımı vs. geçirmedi ama 4-5 güne toparlamıştım. ilacın etkisini bilemem tabi. şimdi yine üşütmüş gibiyim bir tane daha atarım.
  • Grip için en iyi yöntem buhar. Kaynar suyu ısıtın çaydanlık olabilir sonra bir battaniyenin altına girin kaynar suyla beraber o suyun buharını 10-15 dk içinize çekin burnu açıyor daha önce denedim iyileşti. veya uğraşmam diyorsanız bir yerden çok ağır bir nane şekeri alıp çiğneyin.
  • iyi birisiydim kullanıcısına yanıt
    bende 2-3ay önce kullanmıştım ibucold 2 günde tamamen geçirmişti şimdi etkisi azaldı heralde.

• o dizilerde normal hastalık yok zaten belim,götüm ağrıyor diye gidiyorlar 4.derece bağırsak kanseri çıkıyor

• ya beynin akıyosa

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.