Şimdi Ara

200 TL Alınabilecek F/P Ekran Kartı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: damn2u

quote:

Orijinalden alıntı: fero01

http://www.exa.com.tr/asus/ekran_kartlari/asus_vga-334-14818.html

ddr3 bellekli GTS450 modeline para verilmez hocam, 200 tl seviyesinde HD5750 rulz!

200 tl ye gidip HD5750 almak enayiliktir Güç girişi olmayan GTS 450 her bakımdan daha iyi zarar etmezsiniz bir kaç yıl sonra anlarsınız

Bu kartı kullanıyorum kesinlikle kırpılmış kart değil hızları düşük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 26 Haziran 2011; 16:50:40 >

• bence 210 TL 5770 AL BI DE 500W VEYA 450W BISI ALMAN GRAFIK PERFORMANSI BAKIMINDAN COK IYI OLUR
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenerbalcı

200 tl ye gidip HD5750 almak enayiliktir Güç girişi olmayan GTS 450 her bakımdan daha iyi zarar etmezsiniz bir kaç yıl sonra anlarsınız

Bu kartı kullanıyorum kesinlikle kırpılmış kart değil hızları düşük

Ben sizin sistem önerileri bölümündeki yazılarınızı biliyorum, düşük bütceliye o/b vga kullandırtmak yerine HD4650 öneren bir insansınız, boşuna aşık atmaya kalkmayın.
  • öncelikle öneriler icin teşekkür ederim. bugün vatandan hd 5750 , 500w güc kaynağı , işlemci ve ram aldım
    ne aksiliktir ki tüm bağlantıları yapıp start verdiğimde psu yandı. neyse ki diğer sistem elemanlarına bir zararı olmadı suan eski sistemi tekrar kurdum psu değisimi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aynstayn -- 26 Haziran 2011; 22:21:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aynstayn

öncelikle öneriler icin teşekkür ederim. bugün vatandan hd 5750 , 500w güc kaynağı , işlemci ve ram aldım
    ne aksiliktir ki tüm bağlantıları yapıp start verdiğimde psu yandı. neyse ki diğer sistem elemanlarına bir zararı olmadı suan eski sistemi tekrar kurdum psu değisimi bekliyorum.

Vatanbilgisayardan alınabilecek en ucuz ve kaliteli power supply FSP Saga 500w modeli olacaktır aklınızda olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

quote:

Orijinalden alıntı: fero01

http://www.exa.com.tr/asus/ekran_kartlari/asus_vga-334-14818.html

ddr3 bellekli GTS450 modeline para verilmez hocam, 200 tl seviyesinde HD5750 rulz!

pardon hoca dikkat etmemişim ddr3 müş ben ddr5 diye tavsiye etmiştim

• http://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-gv-n450-1gi-gts450-gddr5-1gb-128bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=50789

189 liraya akar bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mckhan -- 27 Haziran 2011; 0:06:16 >
  • Ilgilenirseniz PALIT GTS 450 SONIC var elimde.
    PM yoluyla ulasabilirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.