Şimdi Ara

200 tl anakart tavsiyesi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar eski anakartım kuzey köprüsü arızalandı yeni bir anakart almayı düşünüyorum 200 ytl param var tavsiyeniz nedir aradığım özellikler benim sabah 6 dan gece 1 e kadar çalışıyor ona göre bir anakart lazım oyunda oynuyorum ve video ile çok uğraşıyorum full hd filmlerler convert yapıyorum sistem bileşenlerini yazim ona göre bi tavsiye ederseniz sevinirim

gigabytep35-ds3p
    intel quad 6600
    3 adet OCZ 1 gb 800mhz ddr2 ram
    3 adet seagate 250 gb sata2 16mb sabit disk
    işlemci soğutucusu COOLER MASTER HYPER 212 INTEL / AMD İŞLEMCİ SOĞUTUCUSU
    sparkle 8800 gts 512 mb direcxt 10
    skystar 2 dvb kart
    nec dvd yazıcı ve lg 22xdvd yazıcı
    kart okuyucu
    samsung 22 inc 226 bw lcd monitör
    power high power 620 watt
    6 adet 12 cm soğutucu fan
    cooler master full tower 1000 aliminyum kasa

sistemim bu buna göre bi anakart alıcam 200 ytl param 250 de olabilir yanlız dediğim bilgisayarım nerdeyse 24 saat açık ona göre perfonmaslı bir şey arıyorum şimdiden teşekkürler...

• MSI P45T-C51 1600 FSB/DDR2 1066MHz S+GL+16X 775pin
    http://www.exa.com.tr/msi/anakartlar/msi_p45tc51-328-9404.html

• Soğutucuları büyük olanlardan bunlar var. DFI lerde 8 sata var. Ayrıca overclockta çok esnek ayar ikanı sağladığını söylüyor forumdaki kullanıcılar. Bence DFI X48 iyi seçim olur.
    DFI Lanparty DK P45-T2RS PLUS
    http://www.teknobull.com/index.php?do=catalog/product&pid=28
    DFI Lanparty DK X48-T2RSB PLUS
    http://www.teknobull.com/index.php?do=catalog/product&pid=29

http://www.hepsiburada.com/biostar-t-power-i45-intel-p45-soket-775-anakart-01-bio-004-00470/productDetails.aspx?categoryid=152&productid=bd52075

• ddr3 ram girişli anakartlar var reser bilgisayarda çok daha ucuza.
    bunu alcam bende sipariş verdim. GA-EP43T-UD3L SC-775,IP43,SES,LAN,SATA,DDR3 1200,1600MHz FSB
  • quote:

Orijinalden alıntı: AragorN@MIK

ddr3 ram girişli anakartlar var reser bilgisayarda çok daha ucuza.
    bunu alcam bende sipariş verdim. GA-EP43T-UD3L SC-775,IP43,SES,LAN,SATA,DDR3 1200,1600MHz FSB

LGA 775'te DDR3 'ün bir getirisi yok P45 için en ideal seçim önerdiğim anakarttır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 tl sistem önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şimdi arakdaşlar mesajımdada yazdım benim perfonmas ve sıcaklıkla alakalı gigabyt kuzey köprüsü ve güney köprüsü uzman arakdaşlar daha iyi bilir çok ısınır elinizi dahi dokunamassınız buna msi kullanmadım dfi dediğiniz markayıda yeni duyuyorum fakat ilgimi çekti akşama kadar bi anakart alıcam yani gigabyt a bi gübenim kalmadı 400 ytl verip anakart aldım fakat zamanla kuzey köprüsü ayakları plastik olduğu için gevşemiş ben evde yokken ve ısınıp yanmış demek istediğim dfi ye baktım alltan somunlu hepsi sağlam iş yapmışlar kolay kolay gevşmez ve ısınmaz şimdi tercihim yada msi oda soğutum uymaz diye kararsızım soğutuyu yanıma öyle denicem olmassa hiç düşünmeyip dif anakartı alıcam başka fikirleriniz varsa akşama kadar vaktim var
  • nasıl yani bir getirisi yok?
  • arkadaşlar gittim bulabileceğim tavsiyerl üzzerine gigabyte EP45-UD3LR Intel® P45 DDR2 1066MHz 1600FSB Anakart aldım fiyatı 225tl pazartesi gelecek stokta yokmuş bir tane sipariş ettim umarım bu kart beni hayal kırıklığına uğratmazz
  • @easwood

P45 çipsetler çok ısınmaz kolay o.c olur ve yüksek fsb yapmaya imkan sağlar. Merak etme kötü bir kart değil UD3LR. Q6600'ü zaten stok fan ile rahat 3.0ghz yaparsın kaldı ki iyi soğutma kullanan kişiler bile 3.4ghz sonrasında çok zorlanıyorlar yani herhangi bir marka anakartta alsan çıkacağın max. o.c değeri belirli bir seviyededir.

@AragorN@MIK

LGA 775 sokette DDR3 bellek kontrolcüsü bulunmamaktadır bu yüzden kullanman sana çok ibr artı sağlamayacaktır, eğer performans artışı olsa bende dahil çoğu kişi LGA 775'te DDR3 ram kullanırdı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: easwood

arkadaşlar gittim bulabileceğim tavsiyerl üzzerine gigabyte EP45-UD3LR Intel® P45 DDR2 1066MHz 1600FSB Anakart aldım fiyatı 225tl pazartesi gelecek stokta yokmuş bir tane sipariş ettim umarım bu kart beni hayal kırıklığına uğratmazz

O fiyata DFI Lanparty DK P45-T2RS PLUS varken, hata yapmisin...
  • ben overlock ile uğraşmıyorum çoğunlukla günde yaklaşık 16 saat download ve hd video convert gibi işlemlerle uğraşıyorum ben bu anlamda dedim oyun arada oynarım ayarları maximuma alırım eğer karın gücü yetmessede bu beni üzmez düşük ayarda oynarım overlock da bilmem zaten yapsam zaten günde 16 saat çalışan bir anakart oc li çalışırsa nasıl olur bilmem soğutma sistemim iyi ama gerek görmüyorum oc ye standart ayarlarda kullanırım onun için gigabyte yi tercih ettim dfi anakartı bilmiyorum alsaydım benim için ilk olucaktı kullanan arkadaşlar olsaydı onların tavsiyeleri olsaydı düşünebilirdim ama gigabyte benim şaşırtmadı bugüne kadar gigabyte nin bilinen tek kronik sorunu kuzey güney köprüsünün aşırı ısnması bunun haricinde başka sorunum yok gigabyte ile zaten soğutmam iyi kasa büyük iki tane 12 cm işlemci soğutucu olmak üzere toplam 10 adet 12 cm fan var soğutma gibi derdim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi easwood -- 5 Aralık 2009; 18:01:10 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.