Şimdi Ara

200 TL civarı 2+1 Veya 5+1 sistem ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Edifier m3500 e bakmani oneririm hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar gibi bende Edifier m3500 e bakmanı öneririm gayet güzel bir sistem. alan arkadaşlar baya memnunlar
  • Öneriler için teşekkürler. Edifer marka olarak nasıl? İlk defa duyuyorum kusura bakmayın hoparlör konusunda cahilim.

Edit : baktım da subwoofer watti digerlerine göre düşük. Ben genelde dubstep tarzı dinlerim yani bass en önemlisi benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khanjui -- 12 Ekim 2012; 1:07:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 3yıldır x-530 kullanıyorum ve gayet memnunum son seste bile boğulma yok (tabi bu şarkının bitrate ine göre değişir kaliteli olması lazım)

ikisi arasında x-530

x-540 da olabilir (harici kumandası var +olarak)
  • quote:

Orijinalden alıntı: khanjui

Öneriler için teşekkürler. Edifer marka olarak nasıl? İlk defa duyuyorum kusura bakmayın hoparlör konusunda cahilim.

Edit : baktım da subwoofer watti digerlerine göre düşük. Ben genelde dubstep tarzı dinlerim yani bass en önemlisi benim için.

Tiz-mid-bas üçlüsünün mükemmel dengesi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • X530 iyi aslında da 5+1 den vazgeçtim açamam sesi zaten.

2+1 olarak Creative T3130 - Edifer X600 arasında kaldım.
  • quote:

X530 iyi aslında da 5+1 den vazgeçtim açamam sesi zaten.

x540 kullanıyorum edifierde twitter varsa onu al derim ama yoksa 5+1 e boşuna para verme diyorum çunki hiçbi işe yaramıyor , oyunlarda flan kullanırım diyosun mesela bende hoperlörler duvarlarda , arkadan gelen seslerden hiçbişey anlamıyosun filmlerde çok işe yarıyo ama gidip orjinal dvd flan alman lazım alsan bile her filmin 5+1 desteği yok çoğu 3+1 yani arkalar çalışmıyor , orjinal ing sesiyle altyazılı dinlemen gerek anca o zaman tadına varırsın ..

Müzik dinliyosan 2+1 ses sistemi almanı öneririm..

• quote:

Orijinalden alıntı: Momo-Oz

quote:

X530 iyi aslında da 5+1 den vazgeçtim açamam sesi zaten.

x540 kullanıyorum edifierde twitter varsa onu al derim ama yoksa 5+1 e boşuna para verme diyorum çunki hiçbi işe yaramıyor , oyunlarda flan kullanırım diyosun mesela bende hoperlörler duvarlarda , arkadan gelen seslerden hiçbişey anlamıyosun filmlerde çok işe yarıyo ama gidip orjinal dvd flan alman lazım alsan bile her filmin 5+1 desteği yok çoğu 3+1 yani arkalar çalışmıyor , orjinal ing sesiyle altyazılı dinlemen gerek anca o zaman tadına varırsın ..

Müzik dinliyosan 2+1 ses sistemi almanı öneririm..

Film izlemiyorum zaten, izlersem sinemada izlerim...

Sadece müzik dinlemek için kullanacağım, twitter nedir?

• 200 tl icin logitech z506 ustune yoktur derim indirimli 150 tlye + ses kartida aldinmi tadindan yenmez he 2+1 olarak istersende kesinlikle creative gigavotks al derim ses kalitesine hayran kalicaksin

• quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

quote:

Öneriler için teşekkürler. Edifer marka olarak nasıl? İlk defa duyuyorum kusura bakmayın hoparlör konusunda cahilim.

Tiz-mid-bas üçlüsünün mükemmel dengesi

Müzik dinleceksen logitechlere bakma.

• Müzik için 2.1 olsun. Twitter da tizler için ayrı bir hoparlör diyebiliriz. Olması büyük avantaj sağlar, X600 öneririm onda mevcut.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.