Şimdi Ara

200 TL - General Mobile Discovery 1 4GB - Garantili Sayılır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 General Mobile Discovery 1 4GB - Garantili Sayılır
    Öncelikle cihazın ilk sahibiyim ve eskiden beri Android telefonlar hakkında bilgili, yazılım/rom geliştiricisiyim anlayacağınız telefon bilen birisi tarafından kullanıldı.
    Telefonu ilk aldığımda hemen ekrana kırılmaz cam taktım ve kılıfla kullandım, zamanla ekran jelatini yıpranmaya başladı en son çıkardım yenisini almak için yakınlarda bulamadım, o yüzdende ekran korumasız şuan.

Telefonum 2016 Kasım sonuna doğru sarj almamaya başladı telefonculara gösterdim çakallık yapacaklar ya fazla fiyat söylediler ve çin malı dediğimiz yan sanayi parça takacakalardı onun yerine gittim Mecidiyeköy de Telpa da sarj soketini ve yan tuş boardını değiştirdim ücretini verip orjinal servisinde. En azından o tarihten itibaren 6 ay garantili telefon Anakart, sarj soketi, yan tuş arızaları için.

Neyse bir hafta geçmedi baktım kamerası normal çekiyor, uzaktan çekimde sıkıntı yok yakından odaklanmıyor tekrardan Telpa ya gittim böyle böyle en son size telefonu teslim ederken böyle bir sorun yoktu sizden aldıktan sonra sorun oluşmaya başladı dedim her neyse bekledik tartıştık vs. en son bir daha ücret ödemem gerektiğini söylediklerinde hay yapacağınız işe dedim aldım telefonu sinirle çıktım. Ara sıra kamera odaklıyor çoğu zaman da odaklamıyor. Bu servise gitmelerin belgelerini de fotoğrafta paylaştım.

Bilen varsa bilmeyen varsada söyleyeyim bu telefonun uygulama yükleme alanı orjinalinde 1GB ben bunu yazılım ile 2GB a yükselttim ve daha hızlı bir yazılım/rom kurdum ve CWM dediğimiz custom recovery yi yükledim bunun sayesinde telefona uygun portlanmış istedğiniz rom u yükleyebilirsiniz (MIUI, Sony Xperia, HTC, Samsung, AOSP vs.) telefonu bu şekilde kullanmak benim işime geliyor daha akıcı oluyor diye, hacı ben orjinal istiyorum derseniz de orjinal fabrikadan çıkmış haline döndürüp telefonu size öyle teslim ederim.

Telefonun arka kapağında çatlak ve kırıklar var ha bu telefonu kullanmaya engel mi değil, kılıfla kullandığım için gözükmüyor. Dilerseniz 5-10 TL verip yenisini alırsınız, ben gözükmediği için gerek duymadım.

Fiyat: 225 TL

Net adamım telefon tamamen böyle istediğim fiyat ta bu almak isteyenler ve benim için boşuna soru cevap zaman kaybı olmaması için her şeyi açık ve net bir şekilde yazdım gereksiz mesaj/arama lar ve pazarlıklar ile uğraştırmayın beni son fiyat.

200 TL - General Mobile Discovery 1 4GB - Garantili Sayılır 200 TL - General Mobile Discovery 1 4GB - Garantili Sayılır 200 TL - General Mobile Discovery 1 4GB - Garantili Sayılır 200 TL - General Mobile Discovery 1 4GB - Garantili Sayılır 200 TL - General Mobile Discovery 1 4GB - Garantili Sayılır 200 TL - General Mobile Discovery 1 4GB - Garantili Sayılır 200 TL - General Mobile Discovery 1 4GB - Garantili Sayılır
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 0 TL Miktar : 0 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.