Şimdi Ara

200 TL'ye kadar kulakiçi Bas ağırlıklı kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, maksimum 200 tl'lik bütçemle bas ağırlıklı kulakiçi bir kulaklık almak istiyorum. Elimde future sonics atrio m5 var ve tatmin edici bulmuyorum. Onu satıp yeni bir kulaklık almak istiyorum. Yeni alacağım kulaklığın beklentilerimi daha fazla karşılaması önceliğim. Aklımda olan kulaklıklar ath cks90 ya da cks99. Forumda okuduklarımdan anladığım kadarıyla cks90 bas konusunda bir adım daha önde. Benim için ilk sırada olan bas ve tizler. Midlerden çok hoşlanmam. Tabi baslar ve tizler tarafından tamamen ezilmesini de istemem. Net ve yoğun bir ses arıyorum açıkçası. Sıklıkla drum&bass, dubstep, elektronik müzik dinlememe rağmen her türlü müziği dinlerim. Alacağım kulaklıkla senfonik metal dinlerken tüm enstrümanları net bir şekilde duyabilmek ve sahnenin genişliği ve derinliği beni memnun edecektir. Elimde iriver h10 ve htc one var. Kulaklığın ilk olarak bunlarla beraber kullanıldığında iyi ses vermesi tercihim ama zorda kalırsam bir de fiio e5 amfi seçeneğim var. Çok fazla çeşit kulaklıktan haberim olmadığı için sizlerden gelebilecek her türlü tavsiyeye açığım. Bir de ath kulaklıkları almaya karar verirsem sıfır fiyatlarını ve nereden temin edebileceğimi söylerseniz çok sevinirim. Yardımlarınızı bekliyorum ve şimdiden teşekkür ediyorum.

• S.A.
    Ath cks90 kullandım, şu anda cks99 kullanıyorum, önceliğiniz bass olduğu için bu ikisinden cks90 ı öneririm. Cks99, cks90 a göre çok daha iyi bir kulaklık fakat önceliği bass olan birini tatmin etmeyebilir, cks99 un bass ları daha doğrudur, midleri ve tizleri daha güzel, daha ayrıntılı ve dengeli bir kulaklık.

Fakat bu ikisi haricinde sizi tatmin edecek kulaklık yine ath nin cks77 si olur sanırım, cks90 dan biraz daha iyidir.
    Ben kulaklığı EASTWOOD1981 ( Yahya Güvercin ) bey den aldım, bu ses kalitesinden sonra orijinalliğinden şüphe etmek imkansız, tavsiye ederim

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=64154319

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncay_d -- 26 Aralık 2013; 21:11:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oncelikle ilginize tesekkur ederim. Mesajinizdan sonra bir inceleme yaptim 've cks77 Ile alakali olumlu yazilar gordum. Tek Kafami karistiran cks77x e duyulan ihtiyac. Acaba cks90daki bas seviyesi cks77 de yakalanamadi mi diye dusundum. Yoksa su an daha iyi bir fiyata cks77 alabiliyorum cks90a Gore.
  • cks77x al tizleri midleri bariz iyi cks77 e göre
  • Yardımları ve önerileri sonucu forumda EASTWOOD1981 nickli Yahya Bey'den cks77 aldım. İlgilenenlere teşekkür ediyorum.
  • Hayırlı olsun.
    İlk etapta sesi kötü/kulak tırmalayıcı ve dengesiz gelecektir, yaklaşık 50 saatlik burn in ile ses kendine gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkur ederim. Kesin sonuctan once mutlaka burn in olmasını bekleyeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.