Şimdi Ara

200 TLye PSP

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce ps3 konusunda fikirlerinizi sormuştum. Şimdi de babam aradı. Dubai de psp fiyatları 190-200 tl arasındaymış. Benim psp im var ama acaba aldırtsam tr de kaça gider ve fyat avantajlı mıdır?

• PSP'n varsa aldırtmaya ne gerek var?Fiyatı iyi ancak 2.el PSP'ni satsan yine o civarlarda satarsın bence boşuna aldırtma diğer konuda da sana dediğim gibi buradan indirimi takip et PS3 al.
  • psp bitti dostum aldırabilirsen vita aldır psp almaya değmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

psp bitti dostum aldırabilirsen vita aldır psp almaya değmez

Ben de öyle dedim ama daha dubai ye gelmemiş :)
  • http://forum.donanimhaber.com/forumid_211/tt.htm

vitada doğru düzgün oyun yok. psp de yığınla oyun var. napacan vitayı. anca müzik falan dinlersin vitada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beynini.delerim

http://forum.donanimhaber.com/forumid_211/tt.htm

vitada doğru düzgün oyun yok. psp de yığınla oyun var. napacan vitayı. anca müzik falan dinlersin vitada.

çok kısır düşünüyorsun dostum çıkalı kaç ay oldu fazla oyun olmaması normaldir hele şu avrupa çıkışı yapılsın konsol satılmaya başlansın zibilyon tane oyun çıkar psp nin geleceği yok artık yerini vitaya devretti vitayla bildiğim kadarıyla psp oyunlarıda oynanacak
  • quote:

quote:

çok kısır düşünüyorsun dostum çıkalı kaç ay oldu fazla oyun olmaması normaldir hele şu avrupa çıkışı yapılsın konsol satılmaya başlansın zibilyon tane oyun çıkar psp nin geleceği yok artık yerini vitaya devretti vitayla bildiğim kadarıyla psp oyunlarıda oynanacak

PSP'nin oyunları kendi oyunlarıyla sınırlı değil.Yüzlerce emülatör var bir çok konsolun oyunları oynanıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • burda 300 e gıder 3004 yada e1000 serisi ise
    ama cok kar istiyosanız
    ip4s yada galaxy getırtebılırsınız
    yada varsa xbox mw3 konsol getirtebilirsiniz acayip ucuzdur cogu yurtdısı ulkede bu tıp konsollar 620-650 tl arası tr de 999tl getirip burda kullanır yada satarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paypay88

quote:

quote:

PSP'nin oyunları kendi oyunlarıyla sınırlı değil.Yüzlerce emülatör var bir çok konsolun oyunları oynanıyor.

sence psp ile vita kıyaslanırmı

• Vita'da psn gibi olay var mı / olacak mı?... Trophy'ler vs..
  • quote:

Orijinalden alıntı: orknt

Vita'da psn gibi olay var mı / olacak mı?... Trophy'ler vs..

Evet var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parn

quote:

Evet var

ps3`te kullandigin hesabi peki vitada kullanabilecek misin?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Parn

quote:

Evet var

ps3`te kullandigin hesabi peki vitada kullanabilecek misin?

Bildigim kadarıyla kullanabilirsin fakat sadece 1 tane psn hesabi aktiflestiriliyor silmek icin fabrika ayarlarına dönmek gerekir
  • quote:

Orijinalden alıntı: IncredibLe!

PSP'n varsa aldırtmaya ne gerek var?Fiyatı iyi ancak 2.el PSP'ni satsan yine o civarlarda satarsın bence boşuna aldırtma diğer konuda da sana dediğim gibi buradan indirimi takip et PS3 al.

İndirimi takip et demissinde nerden takip edebiliriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Microfix

quote:

PSP'n varsa aldırtmaya ne gerek var?Fiyatı iyi ancak 2.el PSP'ni satsan yine o civarlarda satarsın bence boşuna aldırtma diğer konuda da sana dediğim gibi buradan indirimi takip et PS3 al.

Forumdan.Playstation bölümünde online kalsan,yeterli zaten.İndirim olunca konu açılıyor...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Microfix

quote:

Forumdan.Playstation bölümünde online kalsan,yeterli zaten.İndirim olunca konu açılıyor...

Tamam dostum, saol.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.