Şimdi Ara

200 ytl civarına kadar sağlam ve iyi kulaklık? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla bende etymotics er-4p var kabloları gayet sağlam, bu konuda özel mesaj yolladım.
  • arkadaşım 1 hafta öncisine kadar bende sen gibi kablo kalitesi ve deli izolasyonn olan ama kablo kalitesi daha önemli idi benim için araştrdm ve daha yeni um1 aldım tek kelime ile şahane yolda gidiyorsun kamyon tren ambulans vız gelir ya tık yok yani alırsan kesin memnun kalırsın şiddetle tavsiye ediyorum kesin al eğer balıkesire yakınsan gel benim kulaklığı bi dene derim
  • bu arada dyin kardeş cook mantıklı anlatmışın tebrikler zaten tekno fii dende tanıyom seni
  • Arkadaslr ben katılmıyorum.Bir kulaklıga cok rahat 200 ytl verilebilir.Eger işim muzikse yada bu arkadas gibi bazı problemler varsa muzik için verilir.1.5 2 milyar bile verirdim ben işim muzik olsaydı.su an param olsa ben 200 ytl verirdim.Eminim ki karsılıgını alacagım.İzolasyon olacak derinlik saglanacak basslar falan ama bu oncelik meselesi dedigim gibi tutup da bir telefona 300 milyon vermem ama gidip bir kulaklıga 200 milyon veririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soulmate -- 27 Mayıs 2007; 17:55:17 >
  • Fiyat arttıkca kalite artar kalite arttkca ses güzelleşir ses güzelleştikce de insan müzik dinlemekten daha çok zevk alır.

Ben mp3 çalar aldım İriver T30 ses kalitesinden dolayı hemen ertesi günde gittim ses izalasyonlu creative EP-630 aldım 50 milyona şimdi yanımdan ayırmıyorum mp3 çaları açıyorum SRS yi veriyorum bassı off
  • 200 milyona
    mükemmel ses+inanılmaz malzeme kalitesi ve sağlamlık+mükemmel izolasyon=WESTONE UM1
  • 200 milyonum olsa koşa koşa shure e2c alırdım herhalde. 400 olsa e3c alırdım:) sennheiser cx300üm de fena değil ama...
    1 milyar küsüre Shure E500PTH var hatta:) um1, um2.. biliyorsundur gerçi. eyemotic falan varmmış ama sen şaşma al bi um1, ie4 falan bence yalıyım yapar. sonuçta kulağın içine giren bişey biyere kadar izolasyon yapar daha fazlası da uzay elbisesi, kask falan lazım:) umarım bulursun istediğini..
    iyi müzik için sennheiser ie4 bence herkese yetebilecek bir kulaklık sonuçta sahnede profesyonel amaçla kullanmıyoruz ki ie4 müzik dinlemek için mükemmel. yakında ona geçeceğim inş arkadaşa imreniyorum daha fazlasını istiyor insan bakalım ondan sonra ne isteyeceğim. önce bi trekstor vibez alalım da

• UM1 gerçekten çok iyi ve bu fiyatta rakibi yok bu bir gerçek... Amaa mp3 playerınız -yada herneyse- iyi bir alet değilse izolasyon elbette gene iyi olacaktır ama ses kalitesi anlamında diğerlerine göre çok aşırı fark etmiyor... Cowon D2 Iriver ifp serisi gibi bişeyler lazım zevkin doruklarına ulaşmak için...

Neyse sizin ihtiyacınız izolasyon olduğuna göre direk UM1...
  • Shure e2c kullanıcısıyım. Kulaklığımı savunmak için söylemiyorum ama şuan kulağımın içinde crosslar bas bas vuruyor.Tamam normal düz seste ii dei bası ama biraz e.q verince kendine geliyor.Acaba diğer kullanan yorumcular doğru ayarmı yapamamış?Bence güzel yani yalıtımıda öle.Fakat sesi um1 e göre çok az tiz gibi. oda war yani...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.