Mekanik zili elektronik zil ile degistirme
Merhabalar, evde iki zil var, biri ust biri alt kat, eski elektromiknatis ding dong tipi iki yaninda zil var ileri geri caliyor yani. Ust kattaki tek tarafi caldigi icin biraz zor duyuluyordu, 12v normal elektronik kalem pil destekli hoparlorlu zillerden aldim ama ayni kabloya baglarsam surekli olarak caliyor, trafoda kisa devre mi var demek, yoksa boyle trafolunun yerine ayni kablolara dogrudan elektrik takamiyor muyuz? Paralel/seri sorunu mu yasiyorum yoksa? Trafo nerede bilmiyorum, evin o kismi eski, ustalar normalde nereye tikistirirlar?
Merhabalar,
Xiaomi AX1800 ve Tivibu icin AX1800u repeater olarak kurup mimo kaparsam tivibu calisiyor. AX1800'u router yapip airties modemin router ozelligini kapatirsam (AX1800 daha hizli ve mesh yapabilirim) tivibu calistirmak icin vlan ayari nasil ekleyebiliyoruz, PPPoE mi yapmam gerekiyor? SSH yapamadim eski surum firmware etmek gerekiyor sanirim.
3000TL Altında Mesh (2li) sistem önerisi
Merhabalar, 3000TL Altında Tp-link Deco x20 dışında önerisi olan var mı foruma danışayım dedim. Piyasada oldukça eski ürün var ama almışken wifi6 iyi olabilir gibi geldi ama AC çok sağlam, backchannel için ayrı anteni bulunan başka bir şey önereceğim derseniz o da olur.
Acil: Hangi Lenovo servisini tavsiye edersiniz?
|
Google Cr-48 Incelemem
|
|
|
e2160 + 9600gt sistem icin anakart
|
|
|
6E656F73.gif |
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.574
İkinci El Bölümü Mesajları: 763
Konularının görüntülenme sayısı: 8.264 (Bu ay: 175)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 10 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El