Şimdi Ara

200 ytl civarında Divx Dvd player tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Genelde 1 dvd e 2-3 divx filmim var. Bu tarz dvd lerimdeki filmleri okuyabilecek, taşınabilir harddiskimden de veri okuyabilen, altyazı gösterirken Türkçe karakter problemi olmayan bir dvd/divx player önerisine ihtiyacım var.

Fiyat olarak 200 ytl veya altı bir model önerirseniz memnun olurum.

• ben samsung hd 870 aldım ama sanırım gelmesi salı yada çarşamba olur beklersen ben altyazı olayını denerim onun dışında makine çok güzel diyolar
  • LG 298H iyidir
  • https://apex-shop.com/Category.asp?Cat=2 bu ürünlere bakabilirsin
  • xbox'ı tavsiye ederim. Hem oyun oynayabilir hem de hd rip ve mkv hariç her türlü formatı problemsiz okur. DVD seyretmek DVD kumandası olmayınca biraz zor ama evde kurulu bir network ağınız varsa bilgisayarınızdan paylaştırdığınız filmleri, müzkleri ve fotoğrafları kolaylıkla izleyip/dinleyebiliyorsunuz. Harddisksiz 200 YTL civarında ikinci el/konsollar ve aksesuarları kısmında bulabilirsiniz.
    Edit: Taşınabilir harddiskten direk bağlantıyla okuma yapabiliyo mu onu bilemiyorum. Ben evde taşınabilir harddiskimi PC üzerinden paylaştırıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nebube -- 26 Aralık 2007; 12:30:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nebube

xbox'ı tavsiye ederim. Hem oyun oynayabilir hem de hd rip ve mkv hariç her türlü formatı problemsiz okur. DVD seyretmek DVD kumandası olmayınca biraz zor ama evde kurulu bir network ağınız varsa bilgisayarınızdan paylaştırdığınız filmleri, müzkleri ve fotoğrafları kolaylıkla izleyip/dinleyebiliyorsunuz. Harddisksiz 200 YTL civarında ikinci el/konsollar ve aksesuarları kısmında bulabilirsiniz.
    Edit: Taşınabilir harddiskten direk bağlantıyla okuma yapabiliyo mu onu bilemiyorum. Ben evde taşınabilir harddiskimi PC üzerinden paylaştırıyorum.

200 ytl demiş arkadaş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.