Şimdi Ara

200 YTL'ye alınabilecek en iyi mp3 çalar (tercihen 2 gb)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar emektar muvo v200 tarih olmak üzere. Bende 200 ytl ayırıp bir mp3 çalar almak niyetindeyim. Sizce alsam alsam ne alsam? Aklımda Creative Zone plus 2 gb var. Birde yanında kol bandı alsam tam olur benim için. Katılıyor musunuz? Ayrıyetten önerebileceğiniz başka marka ve model varsa çok müteşekkir olurum.
    Şimdiden herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KENSHIN -- 25 Ekim 2008; 13:23:15 >

• Zen 4gb bakabilirsin.
  • o daha pahalıydı sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KENSHIN -- 8 Ekim 2008; 20:54:25 >
  • Sony NWZ a810 alabilirsin.
  • üzerine biraz daha koyup iriver clix 2 4gb alabilirsin.ikinci el bölümünde sıfır satış yapan arkadaşlar var.İriver Clix2 muhteşem incele.
  • Şu anda 4gb zen 280 milyon peki iriver clix 2 4gb kaç ytl? ve sizce hangisi iyi?
    teşekkürler.
  • zen 4gb güzel alet.fiyat konusunda fikrim yok
  • cowon d2 dir.
  • Sıfır mı düşünüyorsun? Ben Creative Zen Vision M 30gb'ı bugün 200 ytl'ye sattım. Uygun fiyata gitti kutulu ve jelatinliydi. Sen de böyle bir şey düşünebilirsin? Belki de istediğin kriterleri anlamamış da olabilirim.
  • sanırım ufak bişey arıosun zen stone plus güzel ses kalitesi olarakta fiyat olarakta
  • iriver clix2 4gb de karar kıldım. Herkese teşekkürler
  • Eğer bulabilirsen zen v plus 2 gb tavsiye ederim hem boyutları hem de hafifliği ile çok kullanışlı bir alet..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.