Şimdi Ara

200 YTL'ye Hangi marka mp4 alınır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
10.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben sıfır garantili creative 5gb zen microyu 275 e veriyorum bu da bilginize
  • quote:

4gb MEIZU MINI PLAYER (EVET 4 GB)

işte mağazalardan falan alabilsek bu ürünü yani garanti olsa hiç sorun değil arkadaşın akrabası da getiriyor böyle ürünler

ama garanti sorun olduğu için babama garantisiz ürün aldıramıyorum
    yoksa 270 e öyle bir ürün
    cidden mükemmel

200-250 civarına mp4 bakıyordum pek yok sanırım düz mp3 almak gerekecek artık

öneri bekliyorum
    teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: xeon82

Ben sıfır garantili creative 5gb zen microyu 275 e veriyorum bu da bilginize

Hoca sıfırı bimekste 240 ytl zaten ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bastard of bodom
    quote:

Orjinalden alıntı: xeon82
    Ben sıfır garantili creative 5gb zen microyu 275 e veriyorum bu da bilginize

Hoca sıfırı bimekste 240 ytl zaten ..

O zaman onu da dikkate alır fiyatı konuşuruz almak isteyen arkadaşla
  • arkadaşım MMP 3082 minton ben aldım tavsiye ediyorum şiddetle
  • arkadaşım bana daha bu gün hediye olarak geldi sana asahi gk898 i öneririm 1gb + arttırılabilir hafıza fiyatıda çok uygun 130 ytl güzel ve kaliteli bir ürün...

http://www.aral.com.tr/elektronik/ev_elektronik.asp?Tab=&turu=4 adreinden bakabilirsin alcağın ürün şimdiden hayırlı olsun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: goktugkayis

arkadaşım bana daha bu gün hediye olarak geldi sana asahi gk898 i öneririm 1gb + arttırılabilir hafıza fiyatıda çok uygun 130 ytl güzel ve kaliteli bir ürün...

http://www.aral.com.tr/elektronik/ev_elektronik.asp?Tab=&turu=4 adreinden bakabilirsin alcağın ürün şimdiden hayırlı olsun...

bikaç sorum var, Sitede 2 inç yazıyo fakat carrefourda 2.5 inç hangisi doğru acaba?

FM Radyosu ve radyodan kayıtı varmı varsa radyodan hangi formatta kayıt yapıyor , ses kaydını hngi formatta yapıyo acaba

Dışarıya ses verimi nasıl ? cep telefonuna vs. oranlarsak nasıl bir çıkışı var

video gösterimi ve txt okuma özelliği nasıl

bilgisayardan da şarj oluyormu

teşekkürler

• geçen baktım carrefourda kilerin hepsi ürün iadeymiş yada açılmış mallar geçmiş olsun alanlara
  • Vallawww.gogo.com.tr bu adresten bak meizu türkiyede satılmaya başladı garantili olarak ama garantili ile garantisiz arasında çok fark var bence babanı kandırmalısın:)) Zira kontrollü olur bu tür ürünler %90 bir problem yaşamazsın emin ol..
    quote:

Orjinalden alıntı: omarr35

quote:

4gb MEIZU MINI PLAYER (EVET 4 GB)

işte mağazalardan falan alabilsek bu ürünü yani garanti olsa hiç sorun değil arkadaşın akrabası da getiriyor böyle ürünler

ama garanti sorun olduğu için babama garantisiz ürün aldıramıyorum
    yoksa 270 e öyle bir ürün
    cidden mükemmel

200-250 civarına mp4 bakıyordum pek yok sanırım düz mp3 almak gerekecek artık

öneri bekliyorum
    teşekkürler

• isterseniz birde bunu deneyin

http://www.youtube.com/watch?v=32Z4UmewbfM

ok
  • arkadaşlar ben bu ürünü almıştım ve sizlere tavsiye etmiştim.herkezden çok özürdilerim makine bozukmuş hep bozuk çıkıyomuş özür dilerim bu ürünü almayın .....

http://www.youtube.com/watch?v=32Z4UmewbfM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolterzincan -- 28 Mayıs 2007; 18:46:24 >
  • bnce sony markalı all bak allttaki uyar bndede var

,
    SONY MP4:
    VİDEO ATMA ÖZELL. SAHİP.
    MP3 / MP4 ATMA ÖZELL.
    FOTOĞRAF ATMA ÖZELL.

VEDE EN ÖNEMLİSİ 2 GB LIK ALANA SAHİP OLMASI

200 YTL'ye Hangi marka mp4 alınır?

• quote:

Orjinalden alıntı: krem06

bnce sony markalı all bak allttaki uyar bndede var

,
    SONY MP4:
    VİDEO ATMA ÖZELL. SAHİP.
    MP3 / MP4 ATMA ÖZELL.
    FOTOĞRAF ATMA ÖZELL.

Sony falan degil bu ya.Benim tavsiyem creative

• quote:

Orjinalden alıntı: krem06

bnce sony markalı all bak allttaki uyar bndede var

,
    SONY MP4:
    VİDEO ATMA ÖZELL. SAHİP.
    MP3 / MP4 ATMA ÖZELL.
    FOTOĞRAF ATMA ÖZELL.

Aradaş şaka yapıyor, siz ona bakmayın.

Yukarıda diğer arkadaşların söyledikleri gibi; Crea A12, CREATIVE ZEN V ve iRiver T10 modellerini önerebilirim (alacaksanız). İstediğiniz fiyat aralığında, bulabileceğiniz en iyi ürünler bunlardır.

Ama Crea'yı özellikle tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 16 Mayıs 2007; 13:33:45 >

• pek analamam ama tridentin evkuırda satılan dvg8 die bir modeli var. nokia ngage ye benziyor. cam da var heralde
  • Şık ve kullanışlı dış görünüm.
    Oyun fonksiyonu : 16 bit GB/GBC oyunlan,8 bit NES oyunları destekler.
    TTS fonksiyon desteği: E-book otomatik okuma (Erkek yada kadının sesinde 8 farklı EQ okuma tonu bulunur).
    Audio fonksiyonu : MP1,MP2,MP3,WMA,WAV,ADPCM,AMR müzik formatlannı destekler.
    Resim fonksiyonu : JPEG,BMP ve GIF formatlı resimleri destekler, o Movie fonksiyonu : AVİ dosya formatlannı destekler (QVQA@25f/s) o FM fonksiyonu : Otomatik ve normal kanal arama ,50 kanal hafıza,
    E-Book fonksiyonu : TXT dosya formatlarını destekler,
    U-disk fonksiyonu: Bilgisayannıza herhangi bir program yüklemeden cihazınızı bir U-disk olarak kullanabilirsiniz .
    Kayıt ,dinleme ve tekrarlama
    Cihazınızın mikrofon girişi sayesinde mikrofon ile kayıt yapabilirsiniz ,bu kayıtlan WAV formatı ile cihazınıza kaydedip
    istediğiniz zaman dinleyebilirsiniz.
    SD kart: 2 GB kadar kart desteği.
    Menü : Bütün menüler değişik resim ve ilginç görüntülerden oluşmaktadır,
    Arka plan müziği : Herhangi bir MP3 müziğinizi background müzik seçeneği olarak ayarlayarak E-book belgenizi okurken müzik dinleyebilirsiniz.

• elbette crea a9+ kendi fiyat aralığında malzeme kalitesi,ses kalitesi,ses seviyesinin yüksekliği ve en önemliside donanım özellikleri olarak bu cihaza kafa tutabilecek yada rekabet edebilecek ürün yok
  • http://www.nt.com.tr/urun.php?uid=4247

Güzel bi alet, video performansını çok beğendim ben, ses de fena diil yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: 58_transporter_58

http://www.nt.com.tr/urun.php?uid=4247

Güzel bi alet, video performansını çok beğendim ben, ses de fena diil yani

çin malı cihazlardan uzak durmak gerek sonu genelde hüsranla sonuçlanıyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.