Şimdi Ara

200 YTL'ye Hangi marka mp4 alınır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
10.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu cihaz bu fiyata alınabilecek en iyi cihaz hatta ben satıyorum:)
     200 YTL'ye Hangi marka mp4 alınır?

buda linki
    http://forum.donanimhaber.com/m_14201745/tm.htm
  • Arkadaşım sen bu alete çinde yapıldığı için mi çin malı diyosun? Yoksa firma çin kökenli mi? Ben bir ürünü değerlendirirken hangi ülkenin malı olduğunu dikkate almak yerine ürüne odaklanmayı tercih ederim.Sonuçta markalı, garantili ve kaiteli bi ürün. Çin malı olduğu için kestirip atmak doğru olmaz. O çakma sony, ipod vb. aletlerle bunu karşılaştırman imkansız bence.

quote:

Orjinalden alıntı: svideoz

quote:

Orjinalden alıntı: 58_transporter_58

http://www.nt.com.tr/urun.php?uid=4247

Güzel bi alet, video performansını çok beğendim ben, ses de fena diil yani

çin malı cihazlardan uzak durmak gerek sonu genelde hüsranla sonuçlanıyor

• çinde üretimi yapılan ve çin menşei li bir cihaza japon veya amerikan üretimi demek saçma olurdu sanırım.o nedenle techpoint için çakma bir cihaz olduğunu söylemekte hiçbir sakınca görmüyorum ayrıca cihazın hangi ülkede üretildiğine dikkat etmeyip cihaz hoş görünüyor diye pirim verirsen o çakma sony, ipod vb. aletlerle yaşanan sorunların hepsini yaşaman olası
  • çinde üretilmeyen ne varki arkadaşlar
  • nt ninkinin sitesi var. ama sitede hi,çbir iletişim bilgisi yer almıyor. dolasıyla hengi ülkenin oldgunuda bilmiyoruz
    ekran büyük müş
    sanırım prrogram detsegi felan veriyorlar o markadan sattıkları urune
  • +1

quote:

Orjinalden alıntı: telefonumabak

çinde üretilmeyen ne varki arkadaşlar
  • çinde üretilmeyen çok cihaz var.benim gibi arayıp bulman lazım tek mesele o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 17 Mayıs 2007; 19:44:33 >
  • Şu an biz techpoint mp4 player hakkında konuşuyoruz.Sen direk '' çakma ipodlar gibi '' demişsin.Sana bi sorum olacak.Bu aleti hiç kullandın mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dgenc

hasanege arkadasimizin bahsettigi urun

200 YTL'ye Hangi marka mp4 alınır?

CREATIVE ZEN V 1 GB MP3 PLAYER

Fiyati 204,35 YTL

hepsiburada linkihttp://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=302&productid=bd48814

ÖZELLİLER
    Ekran: 3,80 cm 128 x 128 piksel parlak renkli OLED display
    Pil ömrü/Çalma süresi: 15 saate kadar müzik çalma süresi
    Pil tipi: Şarj edilebilir Li-Ion Polymer (Bütünleşik)
    Boyutlar: 43.5 x 67.5 x 15.9mm
    Ağırlık: 43.5g
    Ses kayıt: Evet
    Entegre mikrofon: Evet
    Line-In�den mp3�e dönüştürme: Evet
    Ses özelleştirme: 8 önceden ayarlı EQ/ Özel EQ
    Ajanda: Evet
    ZENcast: Evet
    Ses formatı: MP3, WMA, IMA ADPCM, WMA DRM
    Fotoğraf formatı: JPEG, Album Art
    Bağlantı: USB 1.1/ 2.0

- mp4 degildir video oynatmiyor sizi yaniltmayalim.

Bu ürün bence en iyisi bu fiyata. Ben de en iyi arkadaşıma alacağım hediye olarak doğumgününde. Para biriktiriyorum şimdi. Mp4 olarak ise SAMSUNG 1 gb mp3 player. Bunu da kendime almak istiyorum ileride.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glyph -- 17 Mayıs 2007; 23:34:55 >

• quote:

Şu an biz techpoint mp4 player hakkında konuşuyoruz.Sen direk '' çakma ipodlar gibi '' demişsin.Sana bi sorum olacak.Bu aleti hiç kullandın mı ?

özel olarak bu cihazı kullanmama hiç gerek yok bu piyasayı bilmem yeterli.bu ve buna benzer aynı mahiyette çok cihaz var cihazın belli bir üreticisi olmadığına göre "o çakma sony, ipod vb. aletlerle yaşanan sorunların hepsinin yaşanması olası" demekte hiçbir sakınca görmüyorum
  • quote:

tridentin evkuırda satılan dvg8 die bir modeli

PSP nin karbon kopyası gibi olmuş bu model yukarıdaki

alterbnatif olarak düşünülebilir oyun konsolları içerisinde (nintendo ds yada psp yerini tutmaz ama belki gameboyadvance gibi birşey olabilir)
    ama mp3 kalitesinin iyi olacağını sanmıyorum ki zaten bir mp3 çalar değil game konsol o.
  • Öyle kullanmadan yorum yapmak diğer arkadaşları yanıltır, ben arkadaştan aldım, kullanıyorum.Gayet de güzel.Zaten sorun yaşatmama garantisi olan bi mp3 de yok.Bu işler şansa bakar.

quote:

quote:

Şu an biz techpoint mp4 player hakkında konuşuyoruz.Sen direk '' çakma ipodlar gibi '' demişsin.Sana bi sorum olacak.Bu aleti hiç kullandın mı ?

özel olarak bu cihazı kullanmama hiç gerek yok bu piyasayı bilmem yeterli.bu ve buna benzer aynı mahiyette çok cihaz var cihazın belli bir üreticisi olmadığına göre "o çakma sony, ipod vb. aletlerle yaşanan sorunların hepsinin yaşanması olası" demekte hiçbir sakınca görmüyorum

• Bulabilirsen bunu kaçırma derim 512 liğini kullanıyorum harika bir alet.

quote:

Orjinalden alıntı: catastrop

samsung yp-t8z tabi nerden alcağına bağlı
    profilo karşısında darty de satılıyo 199 ytl

1GB Kapasite

1.8 inch LCD Ekran

262.000 Renk

MPEG/JPEG Oynatabilme

30 Kanallı FM Radyo

Ses Kaydı/Radyo dan Kayıt

DNSe 3D Sound Ses Sistemi

20 Saat Pil Ömrü

USB 2.0

54GR

5 Çeşit Oyun

e-book

usb host

dahili mikrofon radiodan kayıt

başka mp3 ve ksaet çalarlardan direk kayıt...

• quote:

Öyle kullanmadan yorum yapmak diğer arkadaşları yanıltır, ben arkadaştan aldım, kullanıyorum.Gayet de güzel.Zaten sorun yaşatmama garantisi olan bi mp3 de yok.Bu işler şansa bakar.

quote:

quote:

eğer mp3/mp4 player deneyimin fazla değil ve bu cihaz için "gayet de güzel" diyosan asıl yanıltıcı bilgiyi sen vermiş olursun bu tip cihazların kalitesi bellidir hepsini tek tek kullanmaya hiç gerek yok ama bu konuda tecrübelerimizi göz ardı etmek istiyorsan o sana kalmış

• Benim deneyimlerimi yabana atma.Ben sadece kullandığım cihaz ile ilgili, en doğru yorumu yaparım.Kullanmadığım aletlere de laf atmam.Bugüne kadar ne cowon olsun, ne ipod olsun , onlarla ilgili yorum yapmadım.Yalan yok, o cihazları hiç kullanmadım.Ama piyasadaki diğer cihazları da en azından dinleyip, kullanıp gördüm . mp3 / mp4 deneyimim de gayet yeterli.Benim söylediğim alet,yaklaşık 150 ytl.Bu paraya, böyle geniş ekrana , böyle görüntü kalitesine sahip başka alet biliyosan tavsiye et.Kullanmadığın aletlerle ilgili '' deneyimlerine güvenerek '' yorum yapıp da cihaz kullanıcılarının yaptığı yorumları '' yanıltıcı'' diye nitelendirme...

quote:

quote:

Öyle kullanmadan yorum yapmak diğer arkadaşları yanıltır, ben arkadaştan aldım, kullanıyorum.Gayet de güzel.Zaten sorun yaşatmama garantisi olan bi mp3 de yok.Bu işler şansa bakar.

quote:

quote:

eğer mp3/mp4 player deneyimin fazla değil ve bu cihaz için "gayet de güzel" diyosan asıl yanıltıcı bilgiyi sen vermiş olursun bu tip cihazların kalitesi bellidir hepsini tek tek kullanmaya hiç gerek yok ama bu konuda tecrübelerimizi göz ardı etmek istiyorsan o sana kalmış

• arkadaşım bende ondan bahsediyorum ama sen anlamamakta ısrar ediyosun ben bu cihaza benzeyen birçok cihaz gördüm ve bir çoğunu dinledim ayrıca senin yorum yapamadığın cowon,creative,ipod,sony,crea gibi cihazlarında bir çok modelini dinledim ve denedim sen bu cihazları dinleyip denemediğin için kendince bahsettiğin cihaza iyi diyebilirsin normaldir.bu arada cihazın ses kalitesinden bahsetmemişsin yani sn noise ratio,db değerleri yada,mw cinsinden çıkış gücü gibi elbette bahsedemezsin çünkü cihaz çakmaaa
  • 200 ytl ye alınabilecek en iyi cihaz crea a9+ dır.crea donanımhaber video incelemesihttp://www.donanimhaber.com/videolar.asp?izle=25
  • Minton mmp-3082 kullanan arkadaşlar cihazın ses kalitesi nasıl , playlist yapılabiliyor mu ?
  • Ya sen benim yazdığımı okumadan mı yazıyosun.Ben sana diyorum ki aleti ciddi ciddi kullan, sonra yorum yap.Benzer aletleri kullanman, bu alete yorum yaparken işine yaramaz.Bu alet cowon, vibez gibi aletlerle elbette yarışamaz ama ucuz yollu bi alet almada çok işini görür.2.5 ekran + harika video kalitesi var.Üstelik de 150 ytl + nakit indirimi.Ayrıca aynı sitedeki creative aletlerine de bakarsan ses çıkşıyla ilgili değerleri vermemişler, şimdi bu o creativelerin çakma olduğunu mu kanıtlıyor? Ses çıkışıyla ilgili değerlerin verilmemesi tamamen sitenin problemi
    NOT : Creative, sony, trekstor vb. gibi aletlerin büyük bir kısmını + olarak da piyasadaki çakmaların çoğunu kullandım( !!! ) Artık cowon, ipod kullanmayan kişiler diğer cihazlarla ilgili yorum da yapamayacak herhalde

quote:

arkadaşım bende ondan bahsediyorum ama sen anlamamakta ısrar ediyosun ben bu cihaza benzeyen birçok cihaz gördüm ve bir çoğunu dinledim ayrıca senin yorum yapamadığın cowon,creative,ipod,sony,crea gibi cihazlarında bir çok modelini dinledim ve denedim sen bu cihazları dinleyip denemediğin için kendince bahsettiğin cihaza iyi diyebilirsin normaldir.bu arada cihazın ses kalitesinden bahsetmemişsin yani sn noise ratio,db değerleri yada,mw cinsinden çıkış gücü gibi elbette bahsedemezsin çünkü cihaz çakmaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 58_transporter_58 -- 20 Mayıs 2007; 14:35:18 >

• hocam creative in ve saydığın diğer tüm cihazların teknik değerlerini nette araştırarak rahatlıkla bulabilirsin ama şiddetle tavsiye ettiğin markanın hiçbir değerini ne de üreticisini bana gösteremezsin bir firma çinde üretilen cihazı tr ye getiriyor satıyor ve uyduruk bir site kuruyor sende kalkıp hala cihaz şöle iyi böle iyi diyosun yarın cihaz bozulduğunda acaba muhattap bulabilecek misin? merak ediyorum neyse senle polemiğe girmek gibi bir niyetim yok ı sana iade ediyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.