arkadaslar 200 ytl butceye 5+1 iyi surround ses alabilecegim, digiturk plus ile dvd playerimi baglayabilecegim (optik cikisli olsa super olur) ses sistemi onerilerinizi bekliyorum...tesekkurler...
????
quote:
Orjinalden alıntı: mehmet-x
????
sen de bilmiyorsun herhalde
quote:
Orjinalden alıntı: mehmet-x
????
sen de bilmiyorsun herhalde?
200 ytl'ye tm bunlarımı istiyorsun?Özelliklede optik bekliyorsan bişey bekleme.Bütçeyi arttır biraz.Arttıramıyorsanda alıcağın sistemden bişey bekleme.Onun yerine 2.0-2.1 sistem almanı öneririm.
quote:
Orjinalden alıntı: Gökhan K.
200 ytl'ye tm bunlarımı istiyorsun?Özelliklede optik bekliyorsan bişey bekleme.Bütçeyi arttır biraz.Arttıramıyorsanda alıcağın sistemden bişey bekleme.Onun yerine 2.0-2.1 sistem almanı öneririm.
peki optik olmasin...200 ytlye kadar yok mudur...yuksek amplitude beklemiyorum sadece surround ses...
quote:
Orjinalden alıntı: Gökhan K.
nekadar aprpa okadar kof te ama 300 tl ya cıkarabılırsen samsung var bı bak ısını gorur mu
problemim su... dvd player'im var...upscale ozelligi olan philips 5980/12... sadece surround ses istiyorum...200-300 ok...ama daha fazlasini vermek istemiyorum...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme