Şimdi Ara

Sadece 5 TL ye Ses Sistemi Gibi Bass Elde Etme.[Videolu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Araba yıkatma sırasında beklerken aklıma geldi konu açayım sizlerde bilgilenin istedim.

Ses sistemi isteyip para vermek istemiyorsanız çözümünüz burada sadece 5 tlye bir kablo alarak yapacağız bunu

Malzemeler :

1- Stok hoparlörleri kaliteli yeni model bir araç eskide olabilir ama hoparlörleri kaliteli olacak bizdeki araç 2008 Fiesta. Bass verince sıkıntı çıkmamalı. Örneğin : 2009 Megane da ses berbattı denenmiştir.Kaliteli hoparlör lazım ne yazıkki.
    2- Aux Girişi (Telefonu arabaya bağlamamıza yardımcı olan giriş)
    3- Aux Kablosu (2 Tarafı jak girişli kablodur 5 tlye temin edilebilir)
    4- Android Bir telefon.

Ne yapacağız ?

1- Öncelikle Poweramp Adlı yazılımı telefonumuza kuruyoruz.Neden poweramp da başkası değil diye soracaksınız ? Kulaklığımla basslı müzikler dinlemeyi severim ve denediğim en az 20 yazılım arasında en iyi bass ı en iyi kalitede veren tek yazılımdır.O yüzden poweramp.

YAZILIM LİNKİ:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maxmpz.audioplayer&hl=tr

Dipnot: Yazılım 30 gün deneme olarak kullanabilirsiniz ben kullanmıyorum ama cracklısıda varmış ararsanız bulurmuşsunuz ben demedim. Oda bazen 1 bazen 4 günde bir çöküyor tekrar kuruyormuşsunuz. Yine ben demedim

2- Telefonumuzu arabamıza bağlıyoruz aux girişi vasıtasıyla

3- Şimdi geldik en basit ve önemli yere İsteğe göre ekolayzır ayarını Bass Extreme Veya Sadece Bass a ayarlıyoruz. Ben Bass Extreme i seviyorum ama sesi açtıkça sadece bass geliyor müzik gelmiyor araba da

4- Arabamızdaki mevcut teyp de varsa bass ayarını istediğimiz gibi yükseltiyoruz araçtan araca değişebilir.

5- İstediğimiz müziği açıp gönlümüzce ses sistemi gibi dinliyoruz.

Normal Hali :

Poweramp & Aux Kullanarak Elde Ettiğimiz Bass :

NOT: 2. VİDEODA KONUŞMA SESİMDENDE ANLAYACAĞINIZ GİBİ KAMERA YÜZÜNDEN SESİM ÖYLE GELİYOR KESİNLİKLE MÜZİĞİN BASSI ÖYLE RAHATSIZ EDİCİ DEĞİLDİR GÖNÜL RAHATLIĞIYLA DENEYİNİZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calamityeas -- 8 Mart 2014; 19:16:35 >

• güzelmiş çakmak girişinden olurmu ?
  • O değilde siz 5tlye ses sistemi yapmamışsınız ki sadece güçlendirdiğiniz düşünmüşsünüz.
    Buda verilen müziğin verileri ile alakalı bir şey.
    Sürekli öyle dinleseniz o müzik kolonları çok kısa sürede bozulur emin olun ses kaliteside çok kötü oluyor.
    Bence gereksiz olmuş ama telefondan uygulama daha çok ses çıkardığını öğrenmemizde iyi oldu.
    Ama ses gerçekten kötü olmuş.
    Ama elinize sağlık ihtiyaç duyan kişiler olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutu149

O değilde siz 5tlye ses sistemi yapmamışsınız ki sadece güçlendirdiğiniz düşünmüşsünüz.
    Sürekli öyle dinleseniz o müzik kolonları çok kısa sürede bozulur emin olun ses kaliteside çok kötü oluyor.
    Bence gereksiz olmuş ama telefondan uygulama daha çok ses çıkardığını öğrenmemizde iyi oldu.

Cidden ses çok net farkıydaysan sesim bile yarım yarım geliyor kameradan yoksa normal ses aynı amfi varmış gibi yani 6 Aydır kullanıyorum sağlamlar hoparlörler.

Yapacak olanlar korkmasın kesinlikle benim kameramdan yoksa ses öyle çıkmıyor.Gayet net ve sağlam bass geliyor.Ayrıca bunu daha yüksek ses elde etmek içinde kullabilirler az ses geliyor diyen varsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreKaanYksl

güzelmiş çakmak girişinden olurmu ?

Telefonunuzu arabaya bir şekilde bağlaya biliyorsanız deneyin bence.
  • calamityeas kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğim gibi ben ses sisteminden fazla temiz bir ses istediğim içinde olabilir ama güzel bir olay uzun vade de siz zarar görmemişseniz bir şey diyemem.
    Yorumlar nasıl hakkında dedim.400.000 iyi yorum var.20.000 kötü yorum.Her 100 kişiden 4'Ü çok kötü demiş gibi bir şey.En iyi ile en azı aldım.
    Bence denenebilir.
    Değişik bir program.
    Ama anladığım kadarıyla ekolayzer ayarıyla oynadığı için ister istemez kalite düşmek zorunda.
    Başka porgramlarda denenebilir.
  • Param olsa da ben ses sistemi almam zaten aracım hb dünya kadar yer kaplanacak bagajda filan şöyle sağlam bir tesisat istenirse.Sağlam bir kamera bulup tekrardan bir video çekeyim bu böyle olmayacak cidden fena değil ses kalitesi.Deneyin görün.Bass ı kademeli arttırın görürsünüz kaliteyi. Para ve yer kaybetmeyelim sadece
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • calamityeas kullanıcısına yanıt
    Hocam gerçekten amacım sizi sinir etmek vs. değil.Benim düşüncem bu yorumum bu.Bende kendim gibi kişiler görüyordum.Sonra fark ettim insanlara doğru söyleyerek değil göstererek anlatabiliriz.
    Video çekmeniz gerek yok ama bende görmeden inanmam ama kişiliğim kusura bakmayın.
    Ama size artık inanıyorum bana o hissi verdiniz.
    Zaten araçtan araca değiştiğiniz söylemişsiniz haklısınızdır bir şey diyemem.
    Sadece kimsenin aklında soru işareti kalmasın.
  • Kaliteli müzik demek sadece bass mı demek?
  • ikinci videoda müziği radyodan değil telefondan açtığın için daha kaliteli çıkmış olabilir mi?
  • yükledim ama bir işe yaramadı
    geri sildim.
  • Programdan ziyade 328Kb/S müzik indirin cd yapın daha canlı güçlü dinlersiniz
  • Müzik sadece bass mı ? Ayrıca bu tür işlemler kaliteli değil kalitesiz müzik dinleme işlemedir.Sesi yapay olarak güzel hale getirdiğinizi düşünürsünüz ama halbuki kaliteden uzaklaşmaktan başka bir şey yapmazsınız.Ayrıca her hoparlörün bir atım-çekim dayanımı vardır.Bu şekilde limitleri zorlandığında belli bir süre sonra kesinlikle sorun çıkaracaktır.
  • quote:

O değilde siz 5tlye ses sistemi yapmamışsınız ki sadece güçlendirdiğiniz düşünmüşsünüz.

sesin boğulması bassın kuvvetini gösterir kaydı alan arkadaşın seside dikkat ettiyseniz boğulmuş çünkü oluşan sesin şiddeti kameraya fazla gelmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irrasyonel

ikinci videoda müziği radyodan değil telefondan açtığın için daha kaliteli çıkmış olabilir mi?

Normalde Cd dede müziklerim var her ne kadar kaliteli çıksada bass istediğim düzeyde gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

Müzik sadece bass mı ? Ayrıca bu tür işlemler kaliteli değil kalitesiz müzik dinleme işlemedir.Sesi yapay olarak güzel hale getirdiğinizi düşünürsünüz ama halbuki kaliteden uzaklaşmaktan başka bir şey yapmazsınız.Ayrıca her hoparlörün bir atım-çekim dayanımı vardır.Bu şekilde limitleri zorlandığında belli bir süre sonra kesinlikle sorun çıkaracaktır.

Ben bass dan zevk alıyorum diyelim Elbette bir albüm kalitesinde ses beklemiyorum gelmiyor da zaten.2-3 dostumun aracındada denedik bazısında güzel sonuçlar alırken bazısı zaten baştan ben çekemicem diyordu ibiza da oldu meganede olmadı mesela baştan anlaşılıyor kaldıracak ve kaldıramayacak hoparlör.

• quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlı

quote:

sesin boğulması bassın kuvvetini gösterir kaydı alan arkadaşın seside dikkat ettiyseniz boğulmuş çünkü oluşan sesin şiddeti kameraya fazla gelmiş.

İşte bende bunu anlatacaktım ama nasıl anlatacağımı bilememiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

Kaliteli müzik demek sadece bass mı demek?

Farkındaysanız kaliteli müzik diye bir kelime kullanmadım hocam kaliteli bass dedim ve evet sorunuzun cevabı benim için basstır sizin için tiz dir yada başka bişeydir bilemem ben seviyorum zevk meselesi.
  • Yıllardır Winamp üzerinden kendi yazdığım EQ ile kullanıyorum zaten, bunu teknik bilgisi olan olmayan herkes bu şekilde kullanmayı akıl eder.
    Yine de emeğine sağlık.
  • kusura bakmayın da zihni sinir projesi gibi olmuş... Poweramp kullanıyorum (lisanslı satın almıştım) aux da var, şimdi benim 5 TL harcamama da gerek yok o zaman bedavaya ses sistemi(!) sahibi oldum ne kadar güzel
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.