Şimdi Ara

Sadece 5 TL ye Ses Sistemi Gibi Bass Elde Etme.[Videolu] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
2.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ses sistemi ne kadar iyi olursa olsun kaynak medya kayıt kalitesi kötü ise kötü ses dinlersiniz. Bu yöntemle aslında bu dediğimi kanıtlamış olmuşsunuz. En azından orjinal audio track cd takarsanız teybinize farkı anlarsınız. Demekki bu zamana kadar hep kötü kayıtları dinlemişsiniz araçta.
  • saol kardeş 2000 liralık setimi sattım 5tl ile aynı sesi alıyorum çok saol
  • demek birde flac dinlese ne yapacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

Kaliteli müzik demek sadece bass mı demek?

Bunu yazmaya gelmiştim,kaliteli müzik detayları anlaşılır ve sahnesi geniş olan müziktir.

Bass bu işin tuzu biberi ama kararında olması lazım,ne kadar çok bass o kadar sahne,detay ve mid yoksunluğu demektir.

Apple cihazı ve,aracında iPod destekli usb çıkışı olanlar için cihazlarına FLAC formatlı müzik atıp aracına usb üzerinden bağlayabilir,dediğimden çok birşey beklemeyin fakat en kaliteli ses almanın yolu bu dediğim formattan geçer.

Aracında ses sistemi olan arkadaşlar dediğimi denerse fark hissedebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unforgiv3n -- 10 Mart 2014; 17:31:28 >
  • Yahu beyler etmeyin eylemeyin adam birşey paylaşmak istemiş hemen acımasızca eleştirmişsiniz. Tamam yüksek bass demek kaliteli müzik demek değildir ama yüksesk bass genede yüksek basstır. Arkadaşın dediği gibi kimiside böyle sever. Maddi durumu müsait olmayan ama aracında bir miktar bass artışı sağlamak isteyenler için gayet akılcı bir paylaşımda bulunmuş arkadaş. Belki bunu binlerce kişi yaptı geçti bilgisini kendisine sakladı ama genede paylaşım paylaşımdır teşekkür etmeseniz bile bari köstek olmayın Allah aşkına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlı

Yahu beyler etmeyin eylemeyin adam birşey paylaşmak istemiş hemen acımasızca eleştirmişsiniz. Tamam yüksek bass demek kaliteli müzik demek değildir ama yüksesk bass genede yüksek basstır. Arkadaşın dediği gibi kimiside böyle sever. Maddi durumu müsait olmayan ama aracında bir miktar bass artışı sağlamak isteyenler için gayet akılcı bir paylaşımda bulunmuş arkadaş. Belki bunu binlerce kişi yaptı geçti bilgisini kendisine sakladı ama genede paylaşım paylaşımdır teşekkür etmeseniz bile bari köstek olmayın Allah aşkına.

Yok hocam yok anlamadım vallahi neden böyle oldum 1 kere bile kaliteli müzik kelimesini kullanmadım kullanmışım gibi yaftalandı

• quote:

Orijinalden alıntı: Arif

kusura bakmayın da zihni sinir projesi gibi olmuş... Poweramp kullanıyorum (lisanslı satın almıştım) aux da var, şimdi benim 5 TL harcamama da gerek yok o zaman bedavaya ses sistemi(!) sahibi oldum ne kadar güzel

Şakasına biraz ilgi çekmek için böyle başlık atmak ne zamandan beri kötü oldu ? İlk yapan ben miyim yada ? Sileceğim konuyu anlaşıldı azıcık hani belki yardımım dokunur demiştim töbe bundan böyle vida nasıl sökülür deseler yardım etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calamityeas

quote:

kusura bakmayın da zihni sinir projesi gibi olmuş... Poweramp kullanıyorum (lisanslı satın almıştım) aux da var, şimdi benim 5 TL harcamama da gerek yok o zaman bedavaya ses sistemi(!) sahibi oldum ne kadar güzel

Şakasına biraz ilgi çekmek için böyle başlık atmak ne zamandan beri kötü oldu ? İlk yapan ben miyim yada ? Sileceğim konuyu anlaşıldı azıcık hani belki yardımım dokunur demiştim töbe bundan böyle vida nasıl sökülür deseler yardım etmem.

yahu kardeş bu yazdıkların sana mantıklı geliyor mu? millet ne kadar uğraşıyor bu iş için... kendi medya oynatıcısında ekolayzer ayarı olan herkes poweramp'a da gerek duymadan yapamaz mı bunu? alacağı anca cızırtılı boğuk rahatsız edici bir bass olur o kadar

• quote:

quote:

quote:

yahu kardeş bu yazdıkların sana mantıklı geliyor mu? millet ne kadar uğraşıyor bu iş için... kendi medya oynatıcısında ekolayzer ayarı olan herkes poweramp'a da gerek duymadan yapamaz mı bunu? alacağı anca cızırtılı boğuk rahatsız edici bir bass olur o kadar

20 Medya oynatıcısı denedim ve evet hepsinde olmuyor deneyebilirsiniz telefonda denedim aynı ayarları yaptığınız halde hepsi aynı bassı vermiyor kimi boğuk geliyor kimi hiç gelmiyor.Aldığımda kesinlikle boğuk rahatsız edici bir bass değil elimde olsa yeni bir kamera bulabilsem atacağımda 1 megabit internette tel den aldığım video 30 dk da upload oldu inanın bulsam sağlam kamera ile çektiğimi başka bir videonun atılması herhalde 2 3 saattimi alır ki o kadar vaktim yok.Ayrıca zaten Ben Beats Kalitesinde ses veya bass elde edeceğimi iddaa etmedim sadece stok hoparlörden biraz daha bass alabileceğimizi belirttim.İsteyen yapar istemeyen yapmaz.İyi forumlar.

• iphone ,cowon , iriver gibi güçlü ses veren bir cihazınız olsun bide yüksek bitrate müzik yükleyin mis gibi ses çıksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrHw

iphone ,cowon , iriver gibi güçlü ses veren bir cihazınız olsun bide yüksek bitrate müzik yükleyin mis gibi ses çıksın

Htc, G2 gibi ses çıkışı güzel olan bir telefonumuz olsa nexus la bu kadar.
  • Başkan indirime girdi, 5 tl ye almıştım zamanında senin konunu görüp.
    Şu an baya ucuzlamış. Konu uplansın. İstersen sende bir değiştir konu içeriğini.
    Millet faydalansın yani.
    59 kuruş
  • quote:

Orijinalden alıntı: VideSupra

Başkan indirime girdi, 5 tl ye almıştım zamanında senin konunu görüp.
    Şu an baya ucuzlamış. Konu uplansın. İstersen sende bir değiştir konu içeriğini.
    Millet faydalansın yani.
    59 kuruş

Vay be iki sene olmuş ve ben konuyu açtığımda 5 aylık ehliyet sahibiydim. İki buçuk senelik şöför olmuşuz. Videoları yenileyeyim bari. Haber verdiğiniz için teşekkür ederim peki siz memnun kaldınız mı program dan?

Edit:Konuyu bir daha okudum o iki önce vay efenim ses sistemi bozulur kalitesi azalır yazanlar olmuş. İki senenin ardından hala sapa sağlam kuvvetli basslar ile dinliyorum arabada müziğimi. Saygılar

Edit 2:Konuda benimle dalga geçenler umarım vw egea Dsg konularında mutludurlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi calamityeas -- 24 Haziran 2016; 16:28:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VideSupra

Başkan indirime girdi, 5 tl ye almıştım zamanında senin konunu görüp.
    Millet faydalansın yani.
    59 kuruş

Vay be iki sene olmuş ve ben konuyu açtığımda 5 aylık ehliyet sahibiydim. İki buçuk senelik şöför olmuşuz. Videoları yenileyeyim bari. Haber verdiğiniz için teşekkür ederim peki siz memnun kaldınız mı program dan?

Edit:Konuyu bir daha okudum o iki önce vay efenim ses sistemi bozulur kalitesi azalır yazanlar olmuş. İki senenin ardından hala sapa sağlam kuvvetli basslar ile dinliyorum arabada müziğimi. Saygılar

Edit 2:Konuda benimle dalga geçenler umarım vw egea Dsg konularında mutludurlar.

Haha, sayende tanidim ben bu programi. Kac yil oldu hala kullaniyorum bende. Sesi iyilestiriyor o kesin. Ilk aldigim programdi. Hayli hayli tatmin etti.
    Cok eslik etti bana yalniz zamanlarimda
    Simdi hala motosikletimde kaskta ve aracta kullaniyorum.
    Tesekkurler dostum

• Sadece höperlörü kandırdırdığını düşünüyorsun . Gereksiz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARTHUR.

Sadece höperlörü kandırdırdığını düşünüyorsun . Gereksiz .

Gereksiz olan tek şey sizin mesajınız kusura bakmayın. Konuda amaç bass elde etmek ti eğer ses sistemi buna el verişli ise veriyor da kimsenin kimseyi kandırdığı yok. Anlaşılan forumunda böyle konulara ihtiyacı yok.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.