Şimdi Ara

2000-2300 TL Arası Ortalama Bir Telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lenovo P2 kullanıyorum. Şarj en büyük önceliğim ama daha şık ve kamerası daha iyi güncelleme alan bir telefon istiyorum. Oyun oynamıyorum video sosyal medya vs kullanan ortalama bir kullanıcıyım, ortalama performans yeterli olacaktır P2 den daha kötü olmasın yeter, ki performansından memnunum. Pili P2 kadar gitmese de (5100 mAh) günü çıkarsın yeterlidir. Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bütçenize en uygun ve performansı çok iyi Pocophone F1 modeli mevcut. 2400 TL
    Bataryası 4000 mah.
    Kamerası sizi üzmeyecektir.

Kamera örneklerini buradan ulaşabilirsiniz.https://forum.donanimhaber.com/cep-telefonu-kameralari-karsilastirma-videolari-ana-konu--136162536

Ayrıca bütçenizi arttırabilirseniz 2800 TLye Asus Zenfone 5z şiddetle tavsiyemdir.
  • musti35 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim bakacağım sağolun.
  • musti35 kullanıcısına yanıt
    Her konuya poco öneriyonda 2400 e resmi xiaomi garantili poco nerede satılıyor?

Riske girmek istersen meizu 16 2300 e iyi, risk istemezsen mate 20 lite al geç. Kamera iyi olsun işlemci önemsiz dersen zenfone 5 2 bine iyi. 1600 e satılan gm9 pro ise fiyat performans olarak rakipsiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 6 Mart 2019; 10:3:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açıkçası risk almak istemiyorum lenovo p2 bile gayet işimi görüyor daha iyi bir kamera ve bir tık daha iyi bir performans yeterli olur. Pocophone f1 daha iyi bir cihaza benziyor ve alırsam ithalatçı garantili ama mate 20 lite alırsam huawei garantili. Gerçi diyelim ki camı kırıldı vs huawei ücretsiz değiştiriyor mu ? Yani üretici garantili almanın ne gibi bir artısı var acaba ? Teknik arızalarda iki garanti türü de değişim vs yapıyor mu ?

Teşekkürler
  • egeiper E kullanıcısına yanıt
    Sorun çıktı ve yapmadılar tüketici hakem heyetine gideceksin ve oradan paranı huaweiden almak daha kolay olur diye düşünüyorum. poco f1 4000 bataryayla p2 yi aratmaz ve diğer tüm özellikleriyle üstün bir telefon. Xiaomi türkiye bir ara indirimle falan 2550 ye satmıştı onu ama hepsiburada ithalatçı garantili satıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

Sorun çıktı ve yapmadılar tüketici hakem heyetine gideceksin ve oradan paranı huaweiden almak daha kolay olur diye düşünüyorum. poco f1 4000 bataryayla p2 yi aratmaz ve diğer tüm özellikleriyle üstün bir telefon. Xiaomi türkiye bir ara indirimle falan 2550 ye satmıştı onu ama hepsiburada ithalatçı garantili satıyor.
    poco f1'e baktım da 20 yıllık ois teknolojisini koymamışlar.

şaka mı bu?

titreşim engelleme videolarda, gerek fotoda mükemmel iş yapıyor.

rezalete bak, o işlemciyi koy rami koy kameraya ois koyma...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dOmi D kullanıcısına yanıt
    2000 lira civarında oisli sadece zenfone 5 var. Ois çok iyi fakat iyi çalışan eis yazılımı oisi aratmıyor. Tabi donanımsal olarak olması başka yazılımsal başka.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

2000 lira civarında oisli sadece zenfone 5 var. Ois çok iyi fakat iyi çalışan eis yazılımı oisi aratmıyor. Tabi donanımsal olarak olması başka yazılımsal başka.
    hayır yazılımla videonun açısı daralıyor, köşelerden ödün veriliyor.

photoshopte titreşim azaltma ile istediğiniz an onu yapabilirsiniz zaten.

mi note 3 sahibiyim hala 2500tl ye kadarki tüm telefonlardan bariz iyi ya, 6 ram 660 snap kamera falan... bir an gaza geldim de vazgeçtim.
  • Casper via a3plus yerli marka kullanalım
  • dOmi D kullanıcısına yanıt
    Mi note 3 güzel telefondu, fiyatıda uygundu. Band 20 desteği olmaması kötüydü sadece. Tasarımı şuan için eskidi tabi ama donanım olarak güzel telefon.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.