Şimdi Ara

2000 2500 arası laptop tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2000 2500 lira arası bir laptop alacağım. Ama ne alacağıma bir türlü karar veremedim. Casper f600 almaya niyetim var bir yerde 2300 liraya 0 buldum. Bu laptop bütün gündelik ihtiyaçlarıma eksiksiz cevap vereceğini düşünüyorum. Lise öğrencisiyim .slayt , araştırma ödevleri , sosyal medya, oyun için istiyorum. 7. Nesil i5 8 gb ddr 4 ram 940 mx ekran kartı . ama sorun şurda başlıyor. Bazıları casperin servislerinden çok şikayetçiler. Sorun yarattıklarından bahsediyolar. Casper kullananlar cevap verir ise sevinirim.eğer bunu önermez iseniz başka laptoplar tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Birincisi casper almanı asla önermem. İkincisi oyun için o fiyatlarda notebook bulmak zordur. Ancak orta düzeyde oyunları oynayabilirsin. Üçüncüsü 8. nesil i5 işlemciler çıktı ve 7. nesil ile aralarında ciddi performans farkı var. Kesinlikle 8. nesil almalısın işlemciyi. Şimdi sana o fiyatlarda bir kaç tane öneri yapcam. En azından özellikleri benzer olanlardan almaya çalışırsın.
    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/hp-15-bs107nt-2pm33ea-intel-i5-8250u-8gb-ram-1tb-hdd-2gb-radeon-520-15-6-325437280

Bu notebook oyunlarda performansı idare eder düzeyde olur. Ama işlemcisi 8. nesil avantajı bu.
    https://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/lenovo-ip-320-80xm005stx-i5-7200u-2-50-ghz-8gb-1tb-17-3-hd-led-322168678

Bu ise işlemcisi eski 7. nesil fakat ekran kartı bir tık daha iyi ve ekran boyutu da 17'3 olması avantaj bence. Önceliklerinizi belirleyin oyunsa 2. gönderdiğim daha ön planda. Fakat işlemcim iyi olsun dersen de ilkini öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kobra16 -- 23 Ocak 2018; 17:9:42 >

• Bütçem büyüdü ve 2900 liram var. Bütçem büyüyünce fikirlerim de tamamen değişti lenovo ideapad 320 i5 8250u ddr4 2133mhz 8gb ram.1tb 5400rpm hdd gddr5 mx150 2gb ekran kartı. 15.6 inç ekran. Ve vatanda 2799 lira. Bu bilgisayar çoooook hoşuma gitti.özellikle fiyatına göre gayet iyi donanıma sahıp . hdd nin 5400 rpm olması biraz düşük geldi gözüme. Şu an pc yeni olacağından çok sorun olmaz. İlerde yavaşlar ise ssd ye geçiş yaparım. Ama bunun da hdd sinden ses geliyor diyorlar, çoğu kişi şikayetçi. Vatan dan ürünü deneyerek alabiliyor isek kesinlikle bunu alacağım. Başka önerilerniz de olursa yazabilirsiniz

• Casper f600 kullanıyorum gayet memnunum şahsen hiç ısınma sorunuyla karşılaşmadım.
  • Aynı fiyata casper f600 var ama lenovonun donanımı kadar sağlam değil. Galiba bu laptop işi şans işi biraz. marka modele güvenerek almamak lazım

• Vatandaki full hd değil onun yerine hem klavye aydınlamalı hem parmak izi okuyuculu hemde full hd olan şu laptopu tavsiye ederim

https://m.n11.com/lenovo-ip520-81bf00bttx-i5-8250u-8gb-1tb-156-4gb-mx150-vga-fdos-P227530751

• Ooooo bu baya iyiymiş. Bunu alcam galiba 😄

• tolgahan2003 T kullanıcısına yanıt
    Alırsanız bir inceleme bekliyoruz artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8250u & mx 150 konfigrasyona sahip bir modeli 2600-2800 seviyesinde bulmanız mümkün. Bu aralar bu popüler ikili adından oldukça söz ettirdi.
  • Evet ya bu aralar bu ikili baya tuttu özellikle lenovo bandında uygun fiyatı ve fiyatına göre üstün özellikler sağladığından çok iyi iş yapıyorlar. En kısa sürede alıp tanıtımı oyun performansı ve gündelikteki yorumlarımı size aktaracağım. Ancak çoğu kullanıcı fan sesinin emsallerinden fazla olduğunu söylüyor. Alışkınım ben zaten eski laptoplarımdan. Galiba 2 fanlı olması sesi etkiliyor. Youtubede bir yabancı kanal aldığı gibi içini açıyor. 2 fanlı ve oldukça büyük kasaya gömülü bir bataryası var hemde şarjı tamamen dolduğunda hala şarjda kullanıyor iseniz enerjiyi bataryadan değil doğrudan adaptörden alıyormuş. Bu özelliği çok hoşuma gitti çünki eski laptobumda batarya takılı iken şarjda kullanırsanız ömrü kısalıyordu. Ama bu özelliği batarya ömrünü olumlu yönde oldukça etkiliyeceğini düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgahan2003 -- 1 Şubat 2018; 14:15:48 >

Düşük güç tüketimi ve yüksek performansları ile övgüyü hak edecek bir seri bir çok kullanıcının isteklerine karşılık vereceği aşikar
  • alacaksanız 4 gb mx150 li alın. kişisel tavsiyem ise 4 gb 1050 veya 1050 ti li bir model almanız ve hq işlemcili. oyun performansı açısından.
  • Dostum tabiki öyle bir alet daha iyi olurdu ama bütçem kısıtlı.en fazla 3000 liram var ve bu fiyata daha iyisini göremedim hala

• Hemde alacağım pc de 4gb mx150 var sorun yok

ikinci mesajınızda 2 gb 150 yazmışsınız onun için söyledim. bütçe buysa evet en iyi seçenek.
  • Hayır, 2. Mesajda bahsettiğim laptobu almayacağım az daha aşağıda bir arkadaşın bahsettiği laptobu alacağımhttps://m.n11.com/lenovo-ip520-81bf00bttx-i5-8250u-8gb-1tb-156-4gb-mx150-vga-fdos-P227530751 işte ürün de burda. Bir de siz inceleyin dilerseniz

• Up

Urunu aldiniz mi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.