Şimdi Ara

2000-2500 TL Arası Notebook Tavsiyesi Acil Alacağım!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar notebook alacağım bu aralar ve 2000-2500 TL arası alabileceğim iyi bir cihaz önerimenizi rica ediyorum. Önceliklerim ram:1333 mhz olsa iyi olur, ekran kartı hd 5730'dan aşağı olmasın ve işlemci i7 740qm'den aşağı olmasın mümkünse. Önerilerinizde en öne çıkan neden(leri) de söylerseniz güzel olur...

• 35Turka çok teşekkür ediyorum tavsiyen için. guitarhero'nun dediği üzere şu an monster çok mantıklı geldi. Yine de ergonomi açısından yetersiz buldum monsteri. Tavsiyeleri bekliyorum.
  • Güzel bir fiyat aralığı ve güzel bir başlık :) aynı cevapları ben de bekliyorum :) Ankaradan alacağım notebook...

Yalnız ben çok ekstraya kaçıyor gibi görünse de Bluray ve usb 3.0 da olsun istiyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furky86 -- 9 Şubat 2011; 22:38:46 >
  • http://www.vatanbilgisayar.com/dell-xps-501s74p45p-xps-501s-core-i7-740qm-1.73ghz-4gb-500gb-15.6-dvdrwbr-2048mb-gt435m-bt-cam-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=52239#divDigerResimler

Bu bilgisayara vatanbilgisayarda baktım ve ses kalitesi muazzamdı, hiçbiryerde yazmamış ama JBL 2+1 ses sistemi var, sanki notebook almışsınız da ses sistemi bağlamışsınız gibi ses çıkıyordu abartısız söylüyorum, multimedyaya çok önem veriyorum, çok süper de özellikleri var bu bilgisayarın ama ordayken denemenin nerdeyse imkansız olduğu birkaç nokta var;
    1. Oyun performansı
    2. Batarya süresi
    3. Isımnası
    4. Fan sesi...

Bu sorularıma cevap bulursam Dell bana yakın geliyor ;) Normalde hiç sevmezdim çok kaba vs diye ama 2.7 kg güzel bir bilgisayar olmuş bu... Yine de her zamanki dell kabalığı mevcut :)

Marka olarak da nerenin malıdır, iyi midir kötü müdür bilemem... Made in china yazıyordu...

• @furky86 Dostum bu cihaza bu fiyat verilince sanki monster daha mantıklı gibi geliyo. Çünkü monsterda i7 820qm işlemci alırsan 2700 liraya geliyo ki dell burda yanlış seçim olabilir. Bende Ankara'dayım ama özel bir mağaza seçmeyeceğim sende kısıtlama bence :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: furky86
    Güzel bir fiyat aralığı ve güzel bir başlık :) aynı cevapları ben de bekliyorum :) Ankaradan alacağım notebook...

Yalnız ben çok ekstraya kaçıyor gibi görünse de Bluray ve usb 3.0 da olsun istiyorum :)

Tartışmaya ve aramana gerek yok vatandaki sınırlı stok indirimiyle sony f13 senin bu beklentilerinide karşılayacaktır ama dell gibi muhteşem bir ses performansı bekleme xps 501 in eşi benzeri yok ses konusunda. Bu arada dell abd menşeli dünyanın en çok satan kişisel laptop markalarından biridir
  • http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=48713
    İndirimde bir ürün, yeterli olur diye düşünüyorum
  • Söylenen modelleri inceliyorum ama ekran kartları istediğim düzeyde değil arkadaşlar. Tavsiyelerde bunu da göz ardı etmeyelim. En başta dediğim gibi ekran kartı da hd 5730 dan aşağı olmasın. Ses konusuna gelince zati sesi dışarı vererek müzik veya film açmıyorum genelde. Tavsiyeler için teşekkürler yenilerini bekliyoruz :)
  • o zaman lenovo y560a, monster ms-16f1 ve dell xps 501 dışında bir alternatifin yok usb 3.0 istiyorsan monsterda var bluray rom taktırabiliyorsun istersen çift hd biri ssd olarak bile taktırabiliyorsun.

ancak senin isteklerine göre

1.batarya süresi tatminkar olan model yok
    2.i7 olup ekran kartıda bu kadar kuvvetli olunca ısınma olacaktır sadece monster oyun kasası ve soğutmasına sahip
    3.ısınma olunca fan sesi peşinden gelecektir
    4.oyun performansı monster, lenovo=dell olacaktır ve tatmin edecektir.

benim üçü arasından tavsiyem sony yetersiz geldi dediğin için monster olacak.
  • Teşekkürler aragorn20. Şu an lenovo y560p modelini gördüm fakat işlemcisi sorunlu olan seriden. Ben sata 3 destekli harddisk alsam sata3 portuyla değiştirebilir miyim? Ve de dahili dvd-romunu sata 3 portuna bağlayabilir miyim? Çünkü aklıma yattı bu cihaz ekran kartı da fena sayılmaz.
  • Bu sorduğun bırak son kullanıcıyı yetkili servisin bile yapamayacağı bir sorun anakartlar 2 ay içinde yenileri ile değişecek sb işlemcili modeller için beklemek gerekir
  • Ah bi bekleyebilsem :) Notebooku 2 hafta içinde almalıyım malesef. Monsterın Ankara şubesini aradım çok ergonomik değil ürünlerimiz dediler gözüm korktu.
  • Onu baştan belirttik zaten monster oyun delileri için özel laptop satıyor doğal olarak ergonomiye bakmıyor kullanıcı kitlesi
  • kardeş monsterın laptopları ağırdır birde.3.5 kg laptop her gün taşınmaz dışarıda.ayrıca bekle yeni modeller çıkacak sandy brige işlemcili.
  • Aslında sandy bridge için beklemek istemem. saat hızları arasında çok bi fark yok normal i7lerle. Okuduğum bi habere göre haziranda ivy bridge işlemciler tanıtılacakmış zati nisanda anca satılmaya başlanacak tekrar sandy bridgeler :) o yüzden bunlar kandırmaca geldi bana. LEnovonun y560a modeli nasıldır peki arkadaşlar? ortalama bir cihaz ve iyiye benziyor. Nedir yorumlarınız?
  • Ben de bütün gün evdeyim ve notebook araştırmaya başladım bile :) Aklıma şu GRİ ŞERİT sorunu takılmasa ben Sony alacaktım ama okuduklarım beni üzdü, belki de eski serilerde bu hata vardı bilemem, iPhone 4 gibi olmuş bu model de :D hatasını herkes dile getiriyor...

Dell'in amerikan markası olduğunu duyunca çok sevindim :) Doğunun veya avrupanın markalarından daha çok seviyorum amerikan markalarını elektronikte... Mobil olmak için notebook alacağım yoksa bu kadar paraya masaüstümü yenilerdim :) o yüzden monster bana uzak geldi 3.5 kg vs... Dell de 2.78 kg ama sanki kasası büyük gibiydi ya :( şu bir iki günde netleştirirsem alacağım inşallah...

Yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum, Bilgi konusunda tek güvendiğim site burası, kullanıcılarla bire bir sohbet imkanı sağlıyor, Teşekkürler DH...
  • Karar verdim gibi ya sanırım Dell olacak, servisi hakkında bilginiz var mı acaba? gerçi vatandan alırsam onların müşteri hizmetleri bana hep iyi davrandı :D

Şu anda da alacak imkanım var ama 14 Şubat sevgililer günü indirimi bekliyorum vatandan :D zaten hafta sonu da 13 şubat kesin bir indirim olacaktır, şu anda Dell'e özel %20 indirim var ama bir ihtimal %25 olursa diye bekleyeceğim 4 güncük daha :)) Farkına da SSD alırım belki :D Bana 80 Gb civarı bir bellek yeter laptopta... Filmi falan izledikte hddye atarım evde... Makine açısından bir sorun oluşturmaz değil mi bu düşüncem
  • Dell'in ekran kartı yetersiz bence o cihaza göre. Benim şu anki favorim lenovo ama bakalım :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.