Şimdi Ara

2000-2500 TL Arası Notebook Tavsiyesi Acil Alacağım!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben yukarda oyun performansını merak ediyorum demiştim ama bu ısınmasıyla ilgili sorum içindi :) normalde oyun falan oynamam, en fazla Pes oynarım o da masaüstü pcmi lcd tyve bağladıktan sonra :) ha bir de age of empires II :D başka oyunlarda da pek gözüm yok açıkçası, 3 yıl önce aldığım pc hala need for spped hot pursuid çalıştırıyorsa Bu dell de çalıştırır düşüncesindeyim... Ben daha çok ofis için multimedya için notebook alacağım ama 4 5 yıl sonra da aynı performansta aynı şeyleri yapabilsin istiyorum...

Şimdi birkaç şeyi araştırıyorum;

Dell bilgisayarın klavyesi ışıklı oluyormuş, bu versiyon türkiyede var mı veya servisi ücreti karşılığında bunu getirebiliyor mu
    Zamanında 2300lerde satılan bu model şimdi neden en ucuzu 2600 :D ben bir ürünün daha ucuza satıldığını duyduğum zaman tekrar o fiyata bulana kadar almıyorum da :D Takıntı diyelim artık...

• dolar kuru ben 3ay önce pc siparişi verdiğimde 1,38di şimdi 1,60 ve fiyatlarının artmasıda gayet doğal...
  • Arkadaşlar lenovo y560a modelini düşünüyorum ne diyosunuz bu cihaza?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bm_emreakyil

Arkadaşlar lenovo y560a modelini düşünüyorum ne diyosunuz bu cihaza?

burda konuşulmuş bu forumdan bakabilirsiniz bence

http://forum.donanimhaber.com/m_46669379/tm.htm
  • Eğer bütçen Dell xps-501s modeline yetiyorsa tercihin kesinlikle bu yönde olmalı fakat yetmiyorsa Lenovo y560a modelini almanı tavsiye ederim
  • Dell xps501 yazılan speclere göre ışıklı klavyeye sahip sadecenotebook sitesindende fiyat bak ben alınmasına karşı değilim ama vatandaki sony f13ü seçeneklerin içine almalısın 2100tllik fiyatıyla çok cazip bir alternatif
  • Arkadaşlar siparişi verdim ve lenovo y560a modelinde karar kıldım. Çok makul bir fiyata toptancısından aldım bir tanıdık vasıtasıyla. Dell XPS modeli de çok muhteşem ama ekran kartı bu farkı kapatmaya malesef yetmiyor. Cihazı aldıktan sonra incelemelerimi paylaşacağım. Tavsiyeleriniz olmasa biz ne yapardık hepiniz sağolun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: furky86

Ben de bütün gün evdeyim ve notebook araştırmaya başladım bile :) Aklıma şu GRİ ŞERİT sorunu takılmasa ben Sony alacaktım ama okuduklarım beni üzdü, belki de eski serilerde bu hata vardı bilemem, iPhone 4 gibi olmuş bu model de :D hatasını herkes dile getiriyor...

furky86 nedir bu GRİ ŞERİT sorunu? SONY F13M1E/H geçerli mi? Ayrıca birkaç kişinin yaşadığı birşey mi yoksa sayı fazla mı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.