Şimdi Ara

2000-2500 TL Bütçe Sistem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. 3 Hafta önce powerımın üzerindeki voltaj ayarını bızıklarken çalışır haldeki bilgisayarımın birçok parçasını yaktım ve yeni bi bilgisayara ihtiyacım var.

2000 TL bütçem var. Daha çok online oyunlarla zaman harcıyorum Lol - Silkroad - Combat Arms gibi. Fakat Watch Dogs ve GTA 5 oynayabilmek icin elimde yeterli sistem yoktu bu yeni kasamda bu 2 oyunuda oynayabilmek istiyorum. Kendi topladığım bi sistem var bunun için tavsiyelerinize ihtiyacım var olur olmaz gibisinden veya siz 2000 TL bütçeli bi sistem tavsiyesinde bulunursanız sevinirim.

Vatandan aldığım ssdeki parçalar 1675 Lira tutuyor. Ekran kartı olmaksızın, elimde yanan pcmden kalma GT420 duruyor(. Sizce bu elimdeki ekran kartı hala iş görür mü yoksa yenilemelimiyim onuda ?

Ve İşlemci olarak AMD almak istiyorum illaki. Fiyat olarak cazip performans olarakda intel ile arasında büyük fark göremedim fiyatları dısında. Bunun sebebi nedir ? Misal olarak aşağı yukarı aynı özelliklerde bi AMD işlemci 500 TL fakat intel işlemciler 700-800. Bu aradaki fiyat farkı nedendir aynı veya birbirine yakın özelliklere sahip olmalarına rağmen ?

Yardımlarınız için şimdiden Teşekkürler.

Bu arada 2000TL bütçem var dedim fakat duruma göre 2500'ede zorlayabilirim :)
     2000-2500 TL Bütçe Sistem Tavsiyesi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1500 TL Oyun Sistem Tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    2000 TL SSD TAVSİYESİ
    geçen hafta açıldı
    5000 tl sistem önerisi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.