Şimdi Ara

2000-2500 tl fiyat aralığında tv tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ilk defa led tv alıcam lg veya samsung düşünüyorum belirttiğim fiyat aralığında tv önerilerinizi bekliyorum teşekkürler.

Not: ufak bir sorum olacak , smart tv ler ile istediğim internet sitesine girip film izleyebilecekmiyim ? Karşılaşılan sıkıntılar nelerdir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet hocam istediğiniz gibi girip izleyebilirsiniz , google, youtube vs. birsürü siteden yararlanabilirsiniz. Ayrıca tarayıcısı da var bildiginiz bilgisayar. Fiyatlar konusunda pek bilgili olmadığım için tv önerisi yapamayacağım malesef. Teknosa gibi yerlerden birebir test edip almanız mantıklı olucaktır , sonra birisinin önerisi kötü çıkarsa üzülen siz olmayın
  • Teşekkürler , bir arkadaşım samsungun ue48h6270 modelini tavsiye etti kullanan veya bilgisi olan var mı ?

• Biraz araştırınca fikrimde değişmeler oldu lg nin 55lb730v modeline heveslendim , fiyatı çok da uygundu (3200) ancak forumda ki bazı arkadaşlar memnuniyetsizliklerini dile getirmişler ve tavsiye etmemişler. 3100-3200 liraya 55" bir tv alanilirmiyim ? Sizce ne yapmalıyım :)

Araba almaya benzedi bu iş git gide insan kararsız kalıyor :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.