2 yıl önce aldığım Toshiba A200 1ah modelinden sonra yine bir notebook alım safhasındayım. O zaman da sizlerin desteğiyle aldığım a200 yüzümü kara çıkarmadı ve hatasız işimi gördü. Şİmdi ikinci bir notebook ihtiyacım var.
Aradığım kilit özellikler :
1. HDMI ÇIKIŞI 2. A200 den daha iyi bir chipset, hız ve kapasite 3. Çok iyi ekran + ses ( HD film izleme imkanı) 4. Uzun batarya ömrü 5. ergonomik ve şık 6. 2000tl - 2800tl arasında olması
bu aralıkta bluray de olabilirse iyi olur.
oyun önemli değil, ama hız çok önemli... işlerimi seri yapmak isterim.
kendi çabalarımla Lenovo Y550'yi buldum ama emin olamadım. Vaio alabilir miyim sizce, hangi modeli bana göredir? Toshiba da iyiydi, üstteki özellikleri destekleyen bir öneriniz va mıdır? Dell için ne düşünürsünüz...?
Evet üstatlar, 2 yıl çok uzun zaman, desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim...
:) teşekkürler ancak 20" benim için fazlasıyla büyük... sony vaio FW 31ZJ nasıldır?
quote:
Orjinalden alıntı: yasinger
:) teşekkürler ancak 20" benim için fazlasıyla büyük... sony vaio FW 31ZJ nasıldır?
Oldukça iyi film izlemek için ideal bir bilgisayar ama tek sorun hdd'in 4200 rpm olması.Bu da performansı etkiliyor ama pil ömrünü uzatıyor Ekran kalitesi en iyi olan bilgisayarlardandır..
bu makine çok güzel..incelemeni tavsiye ederim...fiyatıda çok uygun
hangi makina hocam? ekte birşey göremedim ?
Arkadaşım yine Toshiba mı alacaksın bilmiyorum ama şu iki makineyi öneririm sana;
ekran kartı falan süper işlemci ram harddisk zaten süper
bi de toshibanın süper ses kalitesi
bi de uzaktan kumanda falan var multimedya özellikleri çok iyi sanırım TV kartı da var bunda
HP PAVILION DV6-1115et buna bi bak derim..İmzamdan da ulaşabilirsin.
bugün 5 yer gezdim, mediamarkt hariç her yere gittim sayılır... biraz daha kafam şekillendi... hp düşünmüyorum...aslında toshiba ve sony arasındayım... FW31J ve FW31ZJ serisi arasında ise 800tl var. fark ise;
- bluray yazma - processor - hd kapasite - çift nokta full hd parlak ekran
bilemedim değer mi diye... 31j olan t6400 işlemciye ve 2.0 GHz hıza sahip bu da beni tedirgin etti...
lenovo y550 de iyi makina gib duruyor... ama sony daha şık gerçekten.
toshiba Qosmio bana oyuncak gibi geldi açıkçası, kalın ve pahalı ayrıca...
dükkanlardaki herkes de FW31ZJ için "top" deyince asus, dell, acer bakacak durumum da kalmadı...
siz ne dersiniz? FW31ZJ mi? FW31J mi? (biri 3000 diğeri 2200 civarı)
merhaba,
VGN fw31zj Modelini aldım ve recovery lerini kuruyorum şu anda... tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Not: Cihazda tek enteresan nokta düz zeminde notebook ayaklarının sağ öndeki kısmı tam basmıyor gibi... ayak lastiklerinde minik bi dengesizlik var. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?
quote:
Orjinalden alıntı: yasinger
merhaba,
VGN fw31zj Modelini aldım ve recovery lerini kuruyorum şu anda... tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Not: Cihazda tek enteresan nokta düz zeminde notebook ayaklarının sağ öndeki kısmı tam basmıyor gibi... ayak lastiklerinde minik bi dengesizlik var. Böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Hayırlı olsun. Soruna gelince ; Lenovo kullanıcısı olan arkadaşların "Sony Vaio" hakkındaki sorularına pek yardımcı olabileceğini sanmıyorum. İyi günler.
pardon diyeyim o zaman...
SONY AW130 18'' YADA FW373 16.4'' MODELİNİ ALABİLİRİSN