2000 cc'lerin ikinci elleri inanılmaz ucuza gidiyor.satarken sıkıntı yaratabiliyor.
1,6-2,0 aracı rallimi yapıcan diyen arkadas fena halde yanılıyor alakası yok bence eger durumum 2,0 arabayı kaldıracaksa kesinlikle 2,0 araba alırım uzun yolda keyfi başkadır tabi kullanıcıya göre sakin bir şekilde kullanırsan tabiki 1,6 daha cazip ama maddiyatına etki etmeyecekse neden mantıksız olmuş olur anlamsız ben her zaman büyük motordan yanayım maddi durumu aşırı etkilemedigi sürece su an 1,6 vectra c kullanıyorum satınca kesinlikle 2,0 en kötü ihtimal 1,8 bir araç alacagım
quote:
Orjinalden alıntı: dgo2133
1,6-2,0 aracı rallimi yapıcan diyen arkadas fena halde yanılıyor alakası yok bence eger durumum 2,0 arabayı kaldıracaksa kesinlikle 2,0 araba alırım uzun yolda keyfi başkadır tabi kullanıcıya göre sakin bir şekilde kullanırsan tabiki 1,6 daha cazip ama maddiyatına etki etmeyecekse neden mantıksız olmuş olur anlamsız ben her zaman büyük motordan yanayım maddi durumu aşırı etkilemedigi sürece su an 1,6 vectra c kullanıyorum satınca kesinlikle 2,0 en kötü ihtimal 1,8 bir araç alacagım
+10 çok çok haklı
626 mazda 323 den sadece 0,2l fazla yakıyor.Ama kullanış çok önemli.1.6 nın coşmasıyla 2.0 coşması başka tabii.Ama güçlü araba da başka oluyo yolda.
paran varsa değil 2000 5000 6000 bile alacaksın o motorun verdiği zevk bir başka oluyor
türkiyede bir konu üzerine bilgisi olanda konuşur olmayanda,kulaktan duyma sözlerle sanki yaşamış gibi fikirlerimizi savunuruz:ben diyorum ki hiç 2000motor arabaya binmeyen arkadaşlar yazmasa sadece yazılanları okusa ondan sonra yorumlayıp yazsa daha iyi olmaz mı?soru soran arkadaşın kafası karışmaz hemde daha güzel bilgiler ortaya çıkmazmı?
2000motor alırken marka ve model önemli;2000 motor arabanın satışı biraz zor doğru fakat bazı arabaların da 2000 motorlusu tutuluyor diyorum,megane 2000 motoru tutmaz ama passat 2000motor tutar,focusta aynı şekilde 2000 tutmaz ama 2000 demek güç demek serilik demek rahat demek konfor demek,
SAKIN 2000 CC ALMAYIN !
2001 MODEL BİR ARACIN TAŞIT PULU 1037 YTL!
SANIRIM BU YETERLİ!
Paradan çok zevk diyorsan al
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme