Bildirim
2000 civarı kasa topladım. olmuş mu?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: fatih11221
İşlemci: Intel i5 6500 3.2 GHz Soket 1151
Anakart: MSI H110M Pro-VD DDR4 Soket 1151
RAM: Kingston HyperX Fury 8 GB DDR4 2400 MHz CL15
Ekran Kartı: MSI R9 380 Gaming 4 GB GDDR5 256 Bit DX 12
Hard Disk: WD Blue 3.5" 1 TB SATA 3.0 64 MB 7200 Rpm
Kasa: Deep Cool Tesseract SW USB 3.0 MidT ATX Siyah
http://www.ebrarbilgisayar.com/deep-cool-tesseract-sw-mid-siyah-kasa-psu-yok-pmu335466
PSU: Nagas AO600 600 Watt 80+ Bronze (12V Tek Kanal 576 Watt)
TOPLAM: 2280 lira..www.eksenbilgisayar.com
-
benimkinden iyi olmuş. 4gb ekran kartını görünce şaşırdım. yanlız bu sisteme 16gb ram gider be -
quote:
benimkinden iyi olmuş. 4gb ekran kartını görünce şaşırdım. yanlız bu sisteme 16gb ram gider bequote:
Orijinalden alynty: fatih11221
benimkinden iyi olmu?. 4gb ekran kartyny görünce ?a?yrdym. yanlyz bu sisteme 16gb ram gider be
Bu miktaryn üzerine daha bütçen varsa 100 lira farkla 16 GB RAM de yapabilirsin karde?im, sykynty yok.. :)
Kingston HyperX Fury 8 GB DDR4 2400 MHz CL15 (2 Adet)http://www.eksenbilgisayar.com/kingston-hyperx-8gb-ddr4-2400mhz-bellek---hx424c15fb28
-
eyvallah bro.
ekran kartını Asus Nvidia GeForce GTX 960 4GB OC yapsak uyum sorunu olur mu? Birde verdiğin site güvenli mi? hepsiburadadan almayı düşünüyorumda -
-
Site konusunda sıkıntı yok güvenli hepsiburada gibi kazıkçı sitelerden mümkün oldukça uzak durun.
Arkadaşın önerdiği r9 380 ekran kartı gtx 960 dan daha performanslıdır. Ama illa nvidia olsun derseniz uyum sorunu yaşamazsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ssd yide katarsan güzel olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
amd mi nvidia mı arasında kararsız kaldım. ben bu kasayı oyun için diziyorum. Amd nin oyun perfonması nasıl şüphelerim var. nvidiayı kendim test ettim çünkü
ssd yi ise sonra almayı düşünüyorum :) -
quote:
amd mi nvidia mı arasında kararsız kaldım. ben bu kasayı oyun için diziyorum. Amd nin oyun perfonması nasıl şüphelerim var. nvidiayı kendim test ettim çünkü
ssd yi ise sonra almayı düşünüyorum :)
Intel + Nvidia dostum.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X