bende en az 1 sene daha kullanmak istediğim corolla 2000 model arac var. teybin tuşları işlevini yerine getiremediği icin sony mp3 calar taktırdım. hazır taktırmışken ön hoparlorleri de değiştireyim dedim 13 cm magnet hoparlorler aldım. bana sony ya da pioneer ya da kenwood hoparlorlerden daha iyi iş gördüklerini söylediler. ( mediamarkt forum kayserideki arkadaşlar ) . yarın inşallah bunları taktıracağım ama arka hoparlorler de değişse fena olmaz gibi geliyor. amaç mahalle aralarında gezerek müzik dinmletmek değil . istanbul trafiğinde keyif yapmak . 1 sene sonra satacağımı düşünerek çok masraf yapmak istemiyorum ama teyip taktırmışken iki hoperlor daha koydurup biraz keyif yapmak fena olmaz diye düşünüyorum. gene media markt da kenwood arka hoparlorler vardı. orada çok da güzel ses veriyorlardı. acaba onları da alsam olay nasıl işler ? yani alacağım ses iki hoparlorle yeteri kadar artar mı yoksa bir de woofer koymak da gerekir mi ? bu konulardan hiç anlamadığımı da bildirmem gerekir sanırım. şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...
Media park'ta dinlediğiniz hoparlörlerin hepsi amfilere bağlı ve amfisinden dolayı kaliteli ses cıkarmakta. Keşke ürünleri almadan danışsaydınız ne kadar para verdiniz bilmiyorum ama verdiğiniz paranın daha iyi ürünlere karşılık geleceğinden eminim.. Sony'nin ev sineması fotoğraf makınası vs türlerinde başarılı olduğu araba hi-fi sektöründe hep giriş sınıfı ürünleri çıkarıp tek tip ürünlerle atıldı piyasaya o yüzden kimse kullanmıyor arabasında sony nin ürünlerini ve kimse tavsiye etmiyorda.. hoparlörden yanada olumlu şeyler söyleyemicem size şuan iyi gibi gelebilir ses fakat müzik kulağınız daha yeni olduğundan sizin açınızdan sıkıntı olmaz. arkaya hoparlör tavsiyem kenwood olabilir bütçeye göre 6963 6975 6973i tarzı ürünleri seçebilirsiniz pionerin hertz in de hoparlörlerini tavsiye edebilirim...