notlar: 1) anakartı 8 ram takılabilir olması nedeniyle tercih ettim, bu doğru mudur? 2) kasa yı soğutmak için ekstra bi önlem almak gerekir mi? 3) 3dsmax, ps ve autocad için kullanılacak bir makinadır.
8 ram takman için vista 64 bit kullanman lazım biliyorsun değil mi? Bence oyun oynamayacaksan SLI anakarta para vermene gerek yok hatta oyun oyanayacaksan da gerek yok. O sadece oyun çılgınları için. Gigabyte mb ları öneririm Kasa küçük olunca soğutma sorunu olabilir ben sana big tower almanı öneriyorum nasıl olsa psuyu ayrı alıyorsun. 3dmax ps vs de kullanırsın ramleri team almanı öneririm. hyprex serisi de iyidir ama team ler gerçekten çok iyi performans veriyor. OCZ de olabilir ram tercihin. Ekran kartını anlamadım ???
ekran kartı dogru tercih çizim için kullanılıyor. sorrowocean a katılıyorum.sli a gerek yok. ggbyte iidir. ramler içinde 2x1 ocz öneririm.kasanı da büyük ve ferah tut
teşekkür ederim. açıkcası vistaya geçmeyi yakın yakın düşünmüyorum,hiç oyun oynamıyorum, o yüzden gb ds3r ye geri döncem galiba. ekran kartı ati fire gl serisinde özel max sürücüleri var bu yüzden onu tercih ediyorum.(ama piyasada bulunmuyor:( )