Şimdi Ara

2000 megane coupe 2011 dizel fiesta veya corsa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kotbycb -- 2 Ocak 2013; 15:43:24 >
  • resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kotbycb -- 2 Ocak 2013; 15:43:34 >
  • resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kotbycb -- 2 Ocak 2013; 15:45:35 >
  • resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kotbycb -- 2 Ocak 2013; 15:45:27 >
  • resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kotbycb -- 2 Ocak 2013; 15:47:36 >
  • resim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kotbycb -- 2 Ocak 2013; 15:48:20 >
  • yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kotbycb -- 2 Ocak 2013; 15:09:43 >
  • her ne kadar tro arabasıda olsa megane coupe tercih ederdim gırtlağa kadar borçla 2012 arabaya bineceğime kafam rahat megane coupeye binerim sorumluluğum olmaz hep gezerim :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: kotbycb

bir depoyla şehir içi 700-750 km, 2gün önce depo 250ye doldu. 250/700=35 kr yakıyor şehir içi normal kullanımda, boyananı, değişeni olmayan, kapalı garajda tutulmuş, orjinal 86bin km de, triger seti, devir daim pompası, arka iki amörtisörü yeni değişmiş, bakımları yapılmış, 1,6 16v, 110hp, 2000 model satılık megane coupe, (değişensiz-boyasız-orjinal km'li).
    ilan içinhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-kazasiz-boyasiz-1-6-16v-110hp-coupe-77109869/detay/

18in mi

• tertemiz araba ben olsam kaçırmam. Ayrıca okadar at devede yamıyor bunlar. Bayada seri arkdasımda vardı canavar gibi gidiyordu. Bagaj sanırım biraz sıkıntı anca bi bavul girer = )
  • yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kotbycb -- 2 Ocak 2013; 15:09:22 >
  • quote:

Severek bindiğim arabamı; aralık ayında banka kredilerinin faizlerinin düşmesi ve kardeşimin çalıştığı bankadan kredi çekip, hesapta olmayan bir şekilde ani bir kararla, yeni bir araç almış olduğum için satıyorum. Aracı, ilk sahibi olan öz teyzemden geçen yıl almıştım, ben alana kadar düzenli bakımları eksik edilmemiş olup bende aynı titizlikle aracımı kullandım, korudum. 86000 km de triger seti, devir daim pompası, arka iki amörtisörü, 88000 km de ise debriyaj seti komple değişti, kışlık tüm bakımları A'dan Z'ye yapıldı. Hepsi servis kayıtlı. Dört adet kar lastiği çok iyi durumda ve yanında 4 adet yazlık lastiğide verilecektir. Kimsenin kimseye güveninin kalmadığı bu dönemde, onuruyla yaşayan dürüst bir insanım, sahtekarlık, yalancılık bana göre değil, ne yazdıysam doğrudur, km si orjinaldir, boyananı, değişeni yoktur, tüp takılmamıştır, gelip, görüp, karar vermeniz en doğrusudur. İstediğiniz yerede götürüp gösterebiliriz. Ustanız yoksa eğer resimlerde plakadaki ustaya sorun, söylesin.

Piyasasının 1000 TL altına diye (5.000+7.000) 12.000 liraya aldığın araca 17.000 TL yazmışsın... Kimsenin kimseye güveninin kalmadığı bu dönemde, onuruyla yaşayan dürüst bir insansın diye de abartmaya gerek yok, piyasası olmayan bir araca sahibinden.com'un en yüksek fiyatını yazmışsın...

Hayırlı satışlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

quote:

bir depoyla şehir içi 700-750 km, 2gün önce depo 250ye doldu. 250/700=35 kr yakıyor şehir içi normal kullanımda, boyananı, değişeni olmayan, kapalı garajda tutulmuş, orjinal 86bin km de, triger seti, devir daim pompası, arka iki amörtisörü yeni değişmiş, bakımları yapılmış, 1,6 16v, 110hp, 2000 model satılık megane coupe, (değişensiz-boyasız-orjinal km'li).
    ilan içinhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-kazasiz-boyasiz-1-6-16v-110hp-coupe-77109869/detay/

18in mi

şimdi de 17.000 yazmış şaka yapıyor sanırım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-boyasiz,degisensiz,orjinal,hilesiz-88200de-1.6-16v-110hp-coupe-109608947/detay/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 2 Ocak 2013; 11:53:30 >

• yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kotbycb -- 2 Ocak 2013; 15:12:03 >
  • Bir de ilanda bu konuyu söylemişsin :D Bu konuyu gören hangi İNSAN ! o parayı verir acaba :S
  • quote:

dürüstlüğümüz o mesajları silmememizden bellidir, kaça aldığımız ve kaça satmak istediğimiz ortadadır, isteyen gelir bakar alır, gerisi boş lakırtıdır.

Hocam kusura bakmayin ama 13 yasinda megane i 12 ye alip o kadar kullanip sonrada 18 e birine gecirmek umidiyle ilana koymaya pek durustluk denmiyor.

Araba sizin arabaniz istediginiz fiyati yazmakta ozgursunuz ama gelip burda bize durustluk masali anlatmaniz hos degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

quote:

dürüstlüğümüz o mesajları silmememizden bellidir, kaça aldığımız ve kaça satmak istediğimiz ortadadır, isteyen gelir bakar alır, gerisi boş lakırtıdır.

Hocam kusura bakmayin ama 13 yasinda megane i 12 ye alip o kadar kullanip sonrada 18 e birine gecirmek umidiyle ilana koymaya pek durustluk denmiyor.

Araba sizin arabaniz istediginiz fiyati yazmakta ozgursunuz ama gelip burda bize durustluk masali anlatmaniz hos degil.

arkadaşım aldığımdan beri 2000-2500 civarı masraf ettim ve araba şu anda sorunsuz, alan kişi 15000 km sonra yağını değiştirmeye gidecek, kimseye bir şey geçirmeye çalıştığımız yok, 17000 tl ilan fiyatı adam gibi alıcılara da pazarlık payı mevcut, şu ana kadar bir kişi geldi bakmaya oda ilk ilan verdiğimde yaz başıydı, 15500 verdiler vermedim, gerekirse yine yaza kadar beklerim, piyasada boyasız, değişensiz, orjinal km li bu model coupelere bakarak fiyat biçiyorum.

• burda da göründüğü gibi doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar, ben arabayı teyzemden uygun fiyata almışım, bana normalinin altına fiyata satmış, kimene? ben üstüne bakım yapmışım çiçek gibi olmuş araba, kimene? üstüne 5000 tl koyup ilan vermişim, kimene? benim dürüstlüğümü sorgulamak kısmına gelince, kimene? varsa böyle bir araba almaya niyetin, kafana yatıyorsa alırsın, kimene? dürüstlük her zaman olduğu gibi yine başa bela, yaz ilanı çekil kenara, nerden almışın, kaça almışın, ne masraf etmişin, neden satıyormuşun, kimene?
  • herkes araca yaptığı masrafları ekleseydi piyasadaki bir çok araç sıfırından daha pahalı olurdu

en basiti yakın bir iş arkadaşım 3 kapı clio 2 aracına LPG taktırdı, ruhsata işleme masrafları, muayene falan 1250'yi buldu; geçen yetkili serviste beraber 2 rot kolu 2 rot başı ön baalatalar değişti işçilik dahil 550 TL... şimdi bunlar arabanın 2. el fiyatını 1800 Tl artırır m? tabi ki de artırmaz, belki lpg artırır o da 1000 TL artırır...

sizin arabaya yaptıklarınız normal şartlarda zaten yapmanız gerekenler, ben arabaya benzin aldım, muayenesini yaptırdım, bakımını yaptırdım, vergisini ödedim, sigortasını ödedim, kasko da yaptırdım hadi ver parasını olsaydı herkes araba alırdı...

bu dürüstlük olmuyor, bunları yapan temiz binici oluyor aracı daha çok rağbet görüyor o kadar...

memlekete bak arkadaş orjinal km donanım gibi bir özellik olmaya başladı

ilan da değişmiş bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arif -- 2 Ocak 2013; 17:11:00 >

• ilana da fotoğraf ekle bence, bu fiyata zaten zor da bu şekilde çok daha zor

ayrıca 15500 verenlere iyi ki satmamışsın dolandırıcıdır onlar arabandan da olurdun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.