Şimdi Ara

2000 model 192.000 km 1.4i S Civic alınır mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar otomatik vites honda düşünüyorum annem kullanacak. Fiyat:16.000 TL.

• quote:

Orijinalden alıntı: Armitron

arkadaşlar otomatik vites honda düşünüyorum annem kullanacak. Fiyat:16.000 TL.

fiyat olarak birşey söylümeyeceğim ama eğer bakımları zamanında yapıldıysa hondalar milyon km gider benzinliyse bide sıkıntı olmaz ama geri satarken sizin gibi düşüneni bulmak zor oluyor
  • artık bu rakamlar normal geliyor çünkü honda kullanırken de satarken de insanı uğraştırmıyor bence arac temizse alın
  • arkadaşlar bugün gittim araca baktım,baktırdım fiyatta anlaştık aldım sayılır,yarın satış işlemlerini yaptıracağım. Fiyat: 15.300 TL.
    aracın linki:http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-cok-temiz-ful-orjinal-plusotamatik,lpg-li-muayene-yeni.honda-civic-117227228/detay/
  • 99 1.6 ies kullanıyorum, almadan yetkili serviste muayene ettirerek aldım, 3 yıldır aşağı yukarı sorunsuz, sıkıntısız kullanıyorum.
  • 1.4 otomatiğin performansı gerçekten çok düşük, ayrıca aracın hiçbir donanımı yok 16.000tl ye çok daha donanımlı seri ve yakıtı daha düşük araçlar alabilirsiniz.
  • 15 gün önce 99 Model 1.6 civic İES almıştım 16.900 e. Bence sizin alacağınız arabaya 16.000 çok .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.