Şimdi Ara

2000 Model 5.20D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar sonunda durumları ayarladım sanırım aracımı değiştiryorum.çok yol yapan biri oldugumdan(yılda 35000-40000km kadar) ya alacagım araca lpg taktıracagım yada şimdi kullandıgım arac gibi dizel bir araç alacagım.dun tesadufen 20.000euro ya 2000 model 5.20D buldum satılık. 90000km de... arac gozume temiz geldi.ve acıkcası artık biraz daha buyuk bir arabaya binmek istedigimden aklıma oldukça yattı.fakat bmw si olan arkadaslar ozelikle on takımdan cok sikayetci aracları daha yeni olmasına ragmen(2004 model).Bende birde size danısayım dedim.sizce bu araçın kronik sorunları varmı yada basımı agrıtır mı? gerci benim suan kullandıgım arac için serisinin en problemli aracı diyolardı fakat şimdiye kadar 40.000km yaptım arac 107000km ye geldi masallahı var tık yok.Sans işte ama soz konusu bir bmw olunca insan pek sansa bırakamıyo işin dogrusu... evet fikirlerinizi onerilerinizi. arac hakkındaki bilgilerinizi bekliyorum. yanlız lutfen dergilerden okuma bilgiler yazmayın buraya onları bende okudum aracı bilen kullanan hatta mumkunse kendi yada yakınında bu aractan olan insanlar goruslerini belirtsin şimdiden çok teşekkur ederim.

• yokmu kardeşim cvp verecek sesimi duyan su arabayı bilen birisi yawww....

offf offff
  • 2000 model 520 d varmıydı hatırlamıyorum valla olsa bile ağır kalması muhtemel o kasa için

yerinde olsam 5.28 filan bakıp tüp takardım hem daha performanslı olurdu hemde dizeldeki kötü mazot olayındanda etkilenmemiş olurdu ayrıca 6 silindirli bmw motorunun parçası hem fazla pahalı deyil hemde bilinen bir motor olduğundan usta bulman sıkıntı olmaz servis bağımlılığın kalmaz
  • Bende 2000 model 520 D nin olduğu konusunda şüpheliyim. Bu motor ilk olarak 3 serisinde 2001 modelde kullanıldı diye biliyorum. Oda 136 beygir.
  • Abi 5.20 d varki satılık buldum
    abi 2000 devir altında agır ustunde atak diyolar ben 2002 sini kullanmıstım ama acaba aynı motormu var onu bilmiyorum.Bahsettigim araç duz vites ama 4 silindir mi 6 mı bilmiyorum ama benzinli 5.20 lerde 6 silindir belki dizelide 6 dır bi bilgim yok.abi 2000 yılında euro dizel yoktu zaten.burda bu arac satıldıysa buyuk istimal burdaki dizele gore ayarlanmıstır diye dusunuyorum aam bilmiyorum...
    quote:

Orjinalden alıntı: Platinium

2000 model 520 d varmıydı hatırlamıyorum valla olsa bile ağır kalması muhtemel o kasa için

yerinde olsam 5.28 filan bakıp tüp takardım hem daha performanslı olurdu hemde dizeldeki kötü mazot olayındanda etkilenmemiş olurdu ayrıca 6 silindirli bmw motorunun parçası hem fazla pahalı deyil hemde bilinen bir motor olduğundan usta bulman sıkıntı olmaz servis bağımlılığın kalmaz

• iyi ustadım ben gozumle gordum aracı diyorum siz supheliyim diyosunuz arac 136hp is agır kalmaz ama illada emin olmak istiyosanız ben direk link veremiyorum sirketten o site acılmıyo.www.araba.com dan aratın tek bi tane var ordada satılık en azından dun aksam vardı
  • benzinli al tak düp bin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 3.20D yada 3.20i
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bencede 5,28 al duplu bin
  • Tamam biz zaten kesin konuşmadık. Öyle biliyoruz dedik. Hatta arabam.com da arattım en düşük modeli 2003 var. Sende yanlış hatırlıyo olabilirsin yani.

quote:

Orjinalden alıntı: bitdaemon

iyi ustadım ben gozumle gordum aracı diyorum siz supheliyim diyosunuz arac 136hp is agır kalmaz ama illada emin olmak istiyosanız ben direk link veremiyorum sirketten o site acılmıyo.www.araba.com dan aratın tek bi tane var ordada satılık en azından dun aksam vardı
  • yapma ustadım dun gece 3 kadar bu arabayı nette arastırdım yawww. tek bi tane vardı arabam.com da degil araba.com.tr de =)))

bide arkadaslar al 5.28 duplu bin demiş ii diyosunuz hos diyosunuzda bide sole dusunun bir bmw ya biniyosunuz hemde 5 serisi alısveriş merkezine gidiyorsunuz ve sizi kapalı otoparka almıyolar olacak iş degil yada feribota yoksa lpg ye karsı olan degilim hatta uzun sure lpg kullandım ama bu kısıtlamalar heleki bi bmw yla insanın canmını acayip sıkar... ondan dizelde birazda ısrarcıyım
    quote:

Orjinalden alıntı: ozcanak

Tamam biz zaten kesin konuşmadık. Öyle biliyoruz dedik. Hatta arabam.com da arattım en düşük modeli 2003 var. Sende yanlış hatırlıyo olabilirsin yani.

quote:

iyi ustadım ben gozumle gordum aracı diyorum siz supheliyim diyosunuz arac 136hp is agır kalmaz ama illada emin olmak istiyosanız ben direk link veremiyorum sirketten o site acılmıyo.www.araba.com dan aratın tek bi tane var ordada satılık en azından dun aksam vardı

• o zaman bmw 520 d yerine audi a6 2.5 tdi bak hem motor daha büyük hemde bilinen bi motor sıkıntı olmaz
  • peki usta fiyatları nasıl bu araçların.... 20000euro ya bulabilirmiyim suan sirketten otomobil siteleri acılmıyoda... oda guzel bir alternatif hakikaten yawww teşekkur ederim
    quote:

o zaman bmw 520 d yerine audi a6 2.5 tdi bak hem motor daha büyük hemde bilinen bi motor sıkıntı olmaz
  • arkadaşım sanırım bu aracı diyosun

http://www.araba.com/332847.html
  • EMİN DEGİLİM AMA HERHALDE ODUR SİRKETTEN BU TUR SİTELER ACILMIYO ENGELLENMİŞ YANİ O YUZDEN BAKAMIYORUM
  • quote:

peki usta fiyatları nasıl bu araçların.... 20000euro ya bulabilirmiyim suan sirketten otomobil siteleri acılmıyoda... oda guzel bir alternatif hakikaten yawww teşekkur ederim
    quote:

o zaman bmw 520 d yerine audi a6 2.5 tdi bak hem motor daha büyük hemde bilinen bi motor sıkıntı olmaz

20.000 eeuro ya çok temizlerini bulabilmek mümkün şahsen o kadar param olsa quatro lu otomatik vitesli full bi a6 2.5 tdi alırdımki tadından yenmez valla imkanın varsa pazar günleri üsküdardaki araba pazarına uğra oraya çok düşüyor bu tür araçlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.